krema društva
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: krema društva
debotoijusto wrote:Unatoč tome, redateljica je opet otišla na punjenje kamena
he he he...znam irenu i ovu pricu samo nisam mislio da tako daleko otisla
evo sad ima dobar scenario za film koji može režirat, glumit i unovčit...
Guest- Guest
Nemora to biti 99,99% no očito anđeo čuvar vidi više od vas, pitanja drugih oblika posebno vezana uz činjenje štete drugima ili htjenja moći nije pitanje za anđela čuvara nego zle duhove međutim kad očete pitanje vezano uz budučnost i tražite pomoć onda kako je anđeo čuvar jači od negativnih on upadne a ostali crta
.
Tada on preko te osobe da odgovor, normalno da vidi kroz kartu, osoba koja je medij postavi karte a anđeo čuvar vodi ruku i okretnit će kartu koju anđeo čuvar hoće tj daje odgovor
To nije budučnost nego njegovo mišljenje o tome što će biti a on vidi više i tako vam daje odgovor
.
Tada on preko te osobe da odgovor, normalno da vidi kroz kartu, osoba koja je medij postavi karte a anđeo čuvar vodi ruku i okretnit će kartu koju anđeo čuvar hoće tj daje odgovor
To nije budučnost nego njegovo mišljenje o tome što će biti a on vidi više i tako vam daje odgovor
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I to vam je cijela priča o tarotu
Anđeo čuvar nevidi budućnost ali vidi više od vas
Karte moraju biti okrenute prema dole da osoba koja je medij nezna šta je ispod tj da pusti ruku da ide preko karata, onda anđeo stopira i navodi
Kartu koju ta ruka okrene je odgovor
Karte moraju biti okrenute prema dole da osoba koja je medij nezna šta je ispod tj da pusti ruku da ide preko karata, onda anđeo stopira i navodi
2014-04-11
Znao sam i predosjećao da je Irena Debotoova prijateljica, a ne ona nazadna vračara.
Guest- Guest
Koja praznovjerna naivna tupsonka.
2014-04-12
Dobro seke, isli smo i mi ono, ...i danas ja s viskom:)maggie13 wrote:Koja praznovjerna naivna tupsonka.
dijagram-
2015-08-09
I love YU
Once upon a time there was a country called Yugoslavia. I love YU means I love Yugoslavia. This movie embraces the world of imagination, reality and memory with emotion.
Screenwriter and Director: Irena Skoric
Guest- Guest
hmm ovo mi je misteriozno, što je ustvari tražila.. plaćenog ubojicu ili vrača(ru)?Dolazila je k meni tvrdeći da je u vezi s visokopozicioniranim osobama i pritom tražila da joj pomognem naći nekoga tko bi im naudio – pravdala se Hađur u tužiteljstvu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Eto sve vas moram učitiRayMabus wrote:I to vam je cijela priča o tarotu
Anđeo čuvar neodgovara na pitanje činjenja štete drugima ili vlastitog ega ali da na pitanja pomaganja vođenja na duhovnom putu
I druga stvar koju ste naučili je da anđeli vide kroz karte tako da ..
Dont play poker against Angel
Neigraj poker sa anđelom
..
2014-04-11
to nije razlog da se ne povecaju novcane stimulacije ove nadasve osjetljive i nezasticene skupine tako potrebne nasem drustvu, kulturi itd
mislim i na uvazenu kulturnu djelatnicu i nekulturnu gataru;)
mislim i na uvazenu kulturnu djelatnicu i nekulturnu gataru;)
dijagram-
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sotona i demoni su vam anđeoska hijerarhija
Obične duše nevide kroz zidove
.
Dont play poker with angels, vidi ti karte
.
2014-04-11
Ujedno i odgovor zašto su demoni ultimativni predatoriRayMabus wrote:Sotona i demoni su vam anđeoska hijerarhija
.
Ono vi ste duša koja leti iznad Zagreba ali nevidite kroz gustu masu a leti demon e sine taj vidi sve , ispod zemlje ako treba
2014-04-11
kofein wrote:Znao sam i predosjećao da je Irena Debotoova prijateljica, a ne ona nazadna vračara.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
poker je glupa igra.
Ajnc s bankom je zanimljiv dok ne promijeni špil pa opet moraš pamtit iz početka.
Bela je super, ali u troje. U 4vero neki put nakon drugognizlaska znaš karte
Uno je super, pogotovo s dva špila.
Remi nije za odbacit pogotovo s jednim džokerom.
Briđ je pederska igra.
Mađarice, karte, imam uvijek u autu.
Ajnc s bankom je zanimljiv dok ne promijeni špil pa opet moraš pamtit iz početka.
Bela je super, ali u troje. U 4vero neki put nakon drugognizlaska znaš karte
Uno je super, pogotovo s dva špila.
Remi nije za odbacit pogotovo s jednim džokerom.
Briđ je pederska igra.
Mađarice, karte, imam uvijek u autu.
2014-12-30
ih sta je trazilaneve wrote:hmm ovo mi je misteriozno, što je ustvari tražila.. plaćenog ubojicu ili vrača(ru)?Dolazila je k meni tvrdeći da je u vezi s visokopozicioniranim osobama i pritom tražila da joj pomognem naći nekoga tko bi im naudio – pravdala se Hađur u tužiteljstvu.
zna se sta zene traze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ti tako vodu trazis, drugo je to , braco :-Pdijagram wrote:Dobro seke, isli smo i mi ono, ...i danas ja s viskom:)maggie13 wrote:Koja praznovjerna naivna tupsonka.
2014-04-12
a nije voda, samo za zidariju i u terapeutske svrhe:)maggie13 wrote:ti tako vodu trazis, drugo je to , braco :-Pdijagram wrote:Dobro seke, isli smo i mi ono, ...i danas ja s viskom:)maggie13 wrote:Koja praznovjerna naivna tupsonka.
dijagram-
2015-08-09
necu ogovarat kolegicu u problemima a jesam vec prije irenu producenticu/redateljicu/politicarkukofein wrote:Znao sam i predosjećao da je Irena Debotoova prijateljica, a ne ona nazadna vračara.
mene u ovoj prici iznenadjuje otkud ona posjeduje 400 000 necega za hoby ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sta vrijedi 400 000 kuna a da to jos nema
2014-04-19
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
Page 2 of 7