grandiozni uspjesi istanbulske konvencije
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: grandiozni uspjesi istanbulske konvencije
Sweden: Muslim migrant rapes 13-year-old girl in public toilet, will not be deported because he says he has become Christian
A 20-year-old asylum-seeker from Afghanistan has been convicted of rape of a child for raping a 13-year-old girl in Hallsberg. The Afghan’s sentence was reduced because he is not considered “fully grown,” and he will also stay in Sweden after serving his sentence.
It was during the afternoon of December 18 that the 20-year-old Afghan man met the 13-year-old girl outside the Ica supermarket in Hallsberg. The girl was coming home from school and had met the man before. Among other things, he has been at her school and had stated that he was only 15 years old.
Not “fully grown”
Two weeks ago, the verdict was handed down against the 20-year-old Afghan in Örebro District Court: two years imprisonment for rape of a child. He was also convicted of having molested an 18-year-old girl in Västerås in March of last year. He will also pay 145,000 kroner ($17,668) in damages to the girl he raped and 5,000 kroner ($609) in damages to the girl he molested.
The court wrote in its judgment that the Afghan man was not “fully grown” and therefore not “to be judged as strictly as an adult person”
According to the judgment, the 20-year-old has a high-level variant of hepatitis B, which is a sexually transmitted disease. When the sentence was given, it said that there was a “concrete risk” that the 13-year-old girl was infected with the disease, something that was not previously known.
Has become Christian
In addition, the court believes that Afghan is at risk of “torture and death” in his country of origin, because he claims to have converted to Christianity. “A deportation must not happen,” the court said.
The Afghan child abuser will, therefore, stay in Sweden after serving his sentence.
IK u šveckoj štiti silovatelje od rasizma
Last edited by HDZ u srcu on 27/3/2018, 19:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
to nije bitno za sam proces resetiranja...neve wrote:.. i ta elita je uglavnom gora od one prethodnemarcellus wrote:jer, s vremena na vrijeme, otkad je svijeta, dođe do velikog čišćenja, oni koji su gore završe na konopcu a oni odozdo stvore novu elitu...
2015-08-08
.. ili kako se Zapad samoubio iz zasjedemarcellus wrote:a istanbulska štiti žene tako što zabranjuje protjerivanje tzv tražitelja azila iz ovakvih kozojebina
slatko
taharuš kao svakodnevnica, nema van, sjedit ćemo kod kuće i štrikati čarape
a longi otvara šampanjac
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa da, nije, možemo se resetirati i na lošijemichaellcmacha wrote:to nije bitno za sam proces resetiranja...neve wrote:.. i ta elita je uglavnom gora od one prethodne
2014-04-12
pa možemo, a vrlo vjerojatno i hoćemo....neve wrote:pa da, nije, možemo se resetirati i na lošijemichaellcmacha wrote:to nije bitno za sam proces resetiranja...neve wrote:.. i ta elita je uglavnom gora od one prethodne
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ali uglavnom nema krucijalnih promjena a da krv ne poteče... jedan moj sugrađanin dok smo u uobičajenoj kardio šetnji oko ciglanske grabe, mi jednom prilikom zimus veli ..... da je ova naša zemlja doslovno žedna krvi i da svakih nekoliko desetljeća krv mora poteći ne bi li zemlja utažila žeđ.... jbg mada mi nije milo za priznat mu ali na neki način je u pravu...
2015-08-08
https://www.vecernji.hr/vijesti/zelic-od-sutra-zaposlenik-kluba-zastupnika-sdp-a-neka-mu-je-bog-na-pomoci-1235511 Korito, tko bu to platil??? Muahahahahahaaa Kila mozga, neovisni promatraci i brojaci.......Dobro je vama jos uvijek.
2014-04-14
ma, bolje nađi drugog prijatelja za šetnju oko ciglanske grabe, ovaj je onak' malo mračan :)michaellcmacha wrote:ali uglavnom nema krucijalnih promjena a da krv ne poteče... jedan moj sugrađanin dok smo u uobičajenoj kardio šetnji oko ciglanske grabe, mi jednom prilikom zimus veli ..... da je ova naša zemlja doslovno žedna krvi i da svakih nekoliko desetljeća krv mora poteći ne bi li zemlja utažila žeđ.... jbg mada mi nije milo za priznat mu ali na neki način je u pravu...
2014-04-12
Mislim da žene više zanima Istambulsa nevjesta ,nego Istambulska konvencija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
neve wrote:ma, bolje nađi drugog prijatelja za šetnju oko ciglanske grabe, ovaj je onak' malo mračan :)michaellcmacha wrote:ali uglavnom nema krucijalnih promjena a da krv ne poteče... jedan moj sugrađanin dok smo u uobičajenoj kardio šetnji oko ciglanske grabe, mi jednom prilikom zimus veli ..... da je ova naša zemlja doslovno žedna krvi i da svakih nekoliko desetljeća krv mora poteći ne bi li zemlja utažila žeđ.... jbg mada mi nije milo za priznat mu ali na neki način je u pravu...
znaš što je najgore, neve... što me uopće više nije briga hoće li se takav scenarij odigrati i kad, znam da kad tad hoće. I čak mi je toliko dosta ove žabokrečine da na neki perverzan način i priželjkujem jednu masnu revoluciju, ne ono ko oni anonymusi i njihov sitzkrieg (sjedenje oko banaka s ajfonima) nego onak, pravu, krvavu i beskompromisnu, kakve revolucije obično jesu.
mislim da je mnogima dosta i željeli bi reset i povratak na početne postavkemarcellus wrote:znaš što je najgore, neve... što me uopće više nije briga hoće li se takav scenarij odigrati i kad, znam da kad tad hoće. I čak mi je toliko dosta ove žabokrečine da na neki perverzan način i priželjkujem jednu masnu revoluciju, ne ono ko oni anonymusi i njihov sitzkrieg (sjedenje oko banaka s ajfonima) nego onak, pravu, krvavu i beskompromisnu, kakve revolucije obično jesu.
ali to još uvijek ne žele dovoljno jako, dovoljno složno i u dovoljnom broju, zato se to neće tako brzo ni dogoditi
a dotad bi se ova država mogla dosta isprazniti, pa bi za revoluciju ostali samo penzići
2014-04-12
neve wrote:mislim da je mnogima dosta i željeli bi reset i povratak na početne postavkemarcellus wrote:znaš što je najgore, neve... što me uopće više nije briga hoće li se takav scenarij odigrati i kad, znam da kad tad hoće. I čak mi je toliko dosta ove žabokrečine da na neki perverzan način i priželjkujem jednu masnu revoluciju, ne ono ko oni anonymusi i njihov sitzkrieg (sjedenje oko banaka s ajfonima) nego onak, pravu, krvavu i beskompromisnu, kakve revolucije obično jesu.
ali to još uvijek ne žele dovoljno jako, dovoljno složno i u dovoljnom broju, zato se to neće tako brzo ni dogoditi
a dotad bi se ova država mogla dosta isprazniti, pa bi za revoluciju ostali samo penzići
Mislim da je problem u tome da se nemaju u koga ugledati izvana. Mi se izgleda ozbiljno dohvatimo neke revolucije samo kada one postanu neka vrsta svjetske mode pa kud svi Turci...
I to je tako otprilike od vremena Matije Gubca.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:mislim da je mnogima dosta i željeli bi reset i povratak na početne postavkemarcellus wrote:znaš što je najgore, neve... što me uopće više nije briga hoće li se takav scenarij odigrati i kad, znam da kad tad hoće. I čak mi je toliko dosta ove žabokrečine da na neki perverzan način i priželjkujem jednu masnu revoluciju, ne ono ko oni anonymusi i njihov sitzkrieg (sjedenje oko banaka s ajfonima) nego onak, pravu, krvavu i beskompromisnu, kakve revolucije obično jesu.
Mislim da je problem u tome da se nemaju u koga ugledati izvana. Mi se izgleda ozbiljno dohvatimo neke revolucije samo kada one postanu neka vrsta svjetske mode pa kud svi Turci...
ima Venezuela trenutno, na njih se možemo ugledati
trpaj, što prije dođe do sloma to bolje
trpaj
Guest- Guest
HDZ u srcu wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:mislim da je mnogima dosta i željeli bi reset i povratak na početne postavkemarcellus wrote:znaš što je najgore, neve... što me uopće više nije briga hoće li se takav scenarij odigrati i kad, znam da kad tad hoće. I čak mi je toliko dosta ove žabokrečine da na neki perverzan način i priželjkujem jednu masnu revoluciju, ne ono ko oni anonymusi i njihov sitzkrieg (sjedenje oko banaka s ajfonima) nego onak, pravu, krvavu i beskompromisnu, kakve revolucije obično jesu.
ima Venezuela trenutno, na njih se možemo ugledati
trpaj, što prije dođe do sloma to bolje
trpaj
Ne, ne, revolucija mora postati svjetski trend. Ili bar europski, kao seljačke revolucije nakon koji je došla i ona kod nas navodno na čelu sa Gubcem ili ona iz 1848. godine. Hrvate tek takvi opći fenomeni potaknu na akciju, a do tada samo trpe, makar ne šute nego uredno njurgaju.
Guest- Guest
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» SVE SAMI USPJESI
» Novi znanstveni uspjesi inžinjera u Istočnom Mostaru
» Počelo potpisivanje protiv istanbulske
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
» 10.000 na Zagreb Prajdu, kontra Istanbulske duplo manje
» Novi znanstveni uspjesi inžinjera u Istočnom Mostaru
» Počelo potpisivanje protiv istanbulske
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
» 10.000 na Zagreb Prajdu, kontra Istanbulske duplo manje
Page 12 of 14