Počelo potpisivanje protiv istanbulske
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Počelo potpisivanje protiv istanbulske
Ja maloprije potpisao
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/546200/pocelo-potpisivanje-potpisa-za-referendum-o-otkazivanju-istanbulske-konvencije
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/546200/pocelo-potpisivanje-potpisa-za-referendum-o-otkazivanju-istanbulske-konvencije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Počelo potpisivanje protiv istanbulske
/etoc..ja upao na neki amerishki video forum..ono igraju igre,aplodaju,mos gledati i chatati...
samo rekoh da cure moraju itji u crkvu i nosti gachove do kolina,i lik mi kaye da sam seksist..pazi lik,ne cura..ja kazem da sam ponosni ion me banira..
Ameri su stvarno uskopljeni od njihovih zena,...kako te razapnu u sekundi,da se cudu ne mos nacuditi..
samo rekoh da cure moraju itji u crkvu i nosti gachove do kolina,i lik mi kaye da sam seksist..pazi lik,ne cura..ja kazem da sam ponosni ion me banira..
Ameri su stvarno uskopljeni od njihovih zena,...kako te razapnu u sekundi,da se cudu ne mos nacuditi..
Guest- Guest
Nedavno kad sam gledao video kako tri kurwe,dakle placene ljumbavnice tuzakaju onog Bill cosbyja za silovanje SVIH PROFILA,i kako jedna drugu tjese,doslo mi tako mracno i beznadezno pred ocima..
Guest- Guest
Inace to famoyno nasilje nad yenama je u biti toliko rijetko,u odnosu na ukpupne brojke da je nemogutje...
ali..uz drustveno zigosanje i javni linch,iygleda nekome treba i da brutalnim zakonim osudi cak i kad se izgalamis na zenu...
..eeee suche..muz se izgalamio na mene...op... 5 godina bezuvjetno...
ali..uz drustveno zigosanje i javni linch,iygleda nekome treba i da brutalnim zakonim osudi cak i kad se izgalamis na zenu...
..eeee suche..muz se izgalamio na mene...op... 5 godina bezuvjetno...
Guest- Guest
Ameri pametni yabranili koyojebima da pohode USA,jerbo bi zene doista vidjele kako su @grubi@ americki bijelci..yato to smetje arapsko trpaju u europu
Guest- Guest
Ja sam dao potpis i kad bude referendum bit će potpis protiv
To je moj dio posla i ja ću ga napraviti
To je moj dio posla i ja ću ga napraviti
2014-04-11
ovima necu stavit otisak prsta a onima drugima hocu kad bude
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moj tata ima veći kurac od tvog tatedebotoijusto wrote:ovima necu stavit otisak prsta a onima drugima hocu kad bude
2014-04-11
Baš me briga, da vidimo kako će funkcionirati HNS kad ih se odjebe referendumomIamOneofYou wrote:IK je opijum za narod
2014-04-11
ako se na referendumu ne potvrdi istambulska, ne će biti za mirovine
2014-04-16
Nezamaram seaben wrote:ako se na referendumu ne potvrdi istambulska, ne će biti za mirovine
Ja volim kad se oni znoje plus svaki referendum mi plaćamo tako da su odma izgubili pare
Jebi titi mene jeben i ja tebe
Pošteno
2014-04-11
Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, neće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
Baš mi puca kurac za ishod referenduma bit će šta bude demokracija ali znojenje HNSa i manje para u proračunu za uhljebd
TKO TO MORE PLATIT
Baš mi puca kurac za ishod referenduma bit će šta bude demokracija ali znojenje HNSa i manje para u proračunu za uhljebd
TKO TO MORE PLATIT
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, neće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
ali, šoldi od referenduma gredu njihovoj dici i ženami, ča misliš da oni te šolde prepuštu norodu?
ti nekad ko da nisi aštar komanda..
2014-04-16
Neka se troši, potrošnja je dobra za ekonomijuaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, nteće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
ali, šoldi od referenduma gredu njihovoj dici i ženami, ča misliš da oni te šolde prepuštu norodu?
Kad je bal neka je maskembal, narod plača
Isss šta bi vas ogulio dok ne bi vilama na sabor jurišali
2014-04-11
Moj će...ja volim referendume i izbore. Uvijek me zanima rezultat.MaximusDecimusMiridije wrote:Moj potpis neće dobiti
RayMabus wrote:Neka se troši, potrošnja je dobra za ekonomijuaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, nteće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
pa uvika oni trošu naši šoldi, s referendumon i bež njega...
2014-04-16
E pa trošiti će na referendumaben wrote:RayMabus wrote:Neka se troši, potrošnja je dobra za ekonomijuaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, nteće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
pa uvika oni trošu naši šoldi, s referendumon i bež njega...
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Propao referendum protiv Istanbulske, nisu skupili dovoljno potpisa
» Livnjaci pokušali organizirati grupno davanje potpisa protiv Istanbulske, sve završilo neslavno
» ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
» U Rusiji počelo masovno cjepljenje protiv koronavirusa
» Beograd je ustao protiv Vučića, deseci tisuća ljudi na ulicama: "Počelo je"
» Livnjaci pokušali organizirati grupno davanje potpisa protiv Istanbulske, sve završilo neslavno
» ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
» U Rusiji počelo masovno cjepljenje protiv koronavirusa
» Beograd je ustao protiv Vučića, deseci tisuća ljudi na ulicama: "Počelo je"
Page 1 of 2