Istanbulska konvencija
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
u pogledu Istanbulske Konvencije sam:
Re: Istanbulska konvencija
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:dajte ref. budete izgubili
bez logistike HDZ nistavilo ste , poslanica forumcanima 2.16
Koji će nam kiki logistika HDZ-a za organiziranje referenduma kada imamo logistiku Crkve?
Glup si i tup kao telegrafski stup.
logistiku crkve imate samo zato sto to logistika HDZ drzi razumnim ulaganjem , kad ne drzi dogodi se ovakav prosvjed a kad uspori kapaljka novcica fokus se prebaci na neke druge "domoljubne" teme prilagodjene novom vremenu i stozernoj stranci
procitana ste knjiga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:Najžešči HDZ-ovac na forumu Debo...bacaj te atomske više, a i da Ezek konačno jednom bude u pravu...
i pokvareni sat 2x dnevno pokaze ispravno vrijeme
2014-04-12
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Najžešči HDZ-ovac na forumu Debo...bacaj te atomske više, a i da Ezek konačno jednom bude u pravu...
metafora koja znaci da se u taj sat ne moze covjek pouzdati..
pogresan kontekst , viseznacajna , o mogucnosti da se slozi s neslozivim napisano tisuce i snimljeno stotine klasika a opjevano bezbrojkic wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Najžešči HDZ-ovac na forumu Debo...bacaj te atomske više, a i da Ezek konačno jednom bude u pravu...
metafora koja znaci da se u taj sat ne moze covjek pouzdati..
2014-04-12
zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
2014-04-16
Triny wrote:Zašto nema opcija suzdržan?
Konvencija to ne priznaje. Suzdržani i protiv - neprijatelji iste.
Guest- Guest
Triny wrote:Zašto nema opcija suzdržan?
HR drustvo jos ne priznaje suzdrzanost , s nama si ili si protiv
2014-04-12
Tada si protiv...kao i kada ne glasas...ne sudjelovanjem podrzavas status quoTriny wrote:Zašto nema opcija suzdržan?
2014-04-15
aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
Lijepo sročeno, a ujedno i razlog moje glasačke apstinencije...
darth_vader-
2014-04-17
trebo si pukniti za da ti debo da jedan plusić a što držim da je san svakog forumaša :Djasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
znaci "ne glasas" za HDZ
2014-04-12
tre wrote:trebo si pukniti za da ti debo da jedan plusić a što držim da je san svakog forumaša :Djasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
dobar kolega
zasluzio si jedan +
2014-04-12
san mi je ispunjendebotoijusto wrote:tre wrote:trebo si pukniti za da ti debo da jedan plusić a što držim da je san svakog forumaša :Djasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
dobar kolega
zasluzio si jedan +
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:trebo si pukniti za da ti debo da jedan plusić a što držim da je san svakog forumaša :Djasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
Referendumi su druga priča...za sve što se mediji te politički establišment upiru u zalaganju, glasam naravno protiv...Debo je pretpostavljam glasao i za ulazak u EU...uz Šeksa, Peđu, Pusićku i još par simpatizera...fabricirane rezultate smo svi vidjeli, na žalost...tako da...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
znaci "ne glasas" za HDZ
NE!
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
znaci "ne glasas" za HDZ
NE!
kako god tvoje "ne" pripise se pobjednicima , znaci HDZ osim kad presvuces kaput , unda SDP
2014-04-12
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:aben wrote:zapravo, to je metafora o pomašenosti predstavničke demokracije i o promašenosti pozicijskog političkog ratovanja.
znaci "ne glasas" za HDZ
NE!
kako god tvoje "ne" pripise se pobjednicima , znaci HDZ osim kad presvuces kaput , unda SDP
Tko sam ja da ih spriječim u Igrama prijestolja? Moja malenkost jedino im može malo ići na živce u obliku građanina koji pruža pasivni otpor svim uredbama i zakonima na koje ne paze dovoljno/žmire, širi povremeno govor mržnje te netolerancije aka izražavam svoje mišljenje te vozi neregistriran auto do mjesec dana nakon isteka tehničkog...ako sam barem dijelom doprinio anarhiji u tzv. uređenom društvu, u svojim očima sam učinio zaista puno...
Last edited by jasambrend on 25/3/2018, 10:44; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» evo vam istanbulska jebala vas istanbulska
» Istanbulska u Engleskoj
» ISTANBULSKA KONVENCIJA
» Istanbulska konvencija
» Istanbulska konvencija na Balkanu
» Istanbulska u Engleskoj
» ISTANBULSKA KONVENCIJA