Istanbulska konvencija
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
u pogledu Istanbulske Konvencije sam:
Re: Istanbulska konvencija
Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioritetiprckov wrote:selo ne gori nego je izgoriloKermit wrote:Ima sranja u par članak (4, 12, 14 i dr) međutim sa naše perspektive ovoliko raspravljati o tome jest nešto kao kad se baba češlja a selo joj gori...
ovo je drugi pozar
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Andrej čeka mišljenje hehe da turski vazali cirka 16 st imali su autonomniju vanjsku politiku od ovogaepikur37 wrote:Bit će fora vidjeti sutra Kolindu i Andreja, što će izaći oko ruskog pitanja.
Prema precjednici sam i dalje podozriv ali pozdravljam već par njenih poteza, ova lojava budaletina premijer nije za drugo nego da visi na markovom trgu, na konopu.
Kermit-
2014-04-17
hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioritetiprckov wrote:selo ne gori nego je izgoriloKermit wrote:Ima sranja u par članak (4, 12, 14 i dr) međutim sa naše perspektive ovoliko raspravljati o tome jest nešto kao kad se baba češlja a selo joj gori...
ovo je drugi pozar
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioritetiprckov wrote:
selo ne gori nego je izgorilo
ovo je drugi pozar
Kermit-
2014-04-17
zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:
Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioriteti
pa i da nije, IK ima kontekst puno dublji od nacionalnog i geografski bliskog, ali no...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imbecilno je da je meni bitnije nego tebiKermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:
Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioriteti
to je tek dno
ajd I ti na bakalar
2014-04-19
Hrvatska je 8 godina u teškim raljama muka, bolesti i perverzija, bilo jugoslavenskih bilo bjelosvjetskih. Doslovno mic po mic se sve ono što hrvatski narod njeguje, čuva, brani itd. iz godine u godinu ponižava, uništava, likvidira non-stop. Kraj se ne nadzire.
U 8 godina umjesto da se kriza suzbijala, gospodarstvo diglo, oni su odlučili to sve uništiti do temelja, a uz to i ljudima slobodu i dušu uzeti kao što se to radi diljem Europe iako tamo love i posla ima, ali i tamo je pitanje ima li ta Europa i njeni narodi ikakvu svjetlu budućnost s takvim bolestima i perverzijama.
Poljsku i Hrvatsku posebno lome, s time da je ogoromna razlika što u Poljskoj ne žive dva naroda i političari im ne rade kontra naroda, države, identiteta, povijesti i svega ostaloga i zato ih se mrzi sa svih strana.
U 8 godina umjesto da se kriza suzbijala, gospodarstvo diglo, oni su odlučili to sve uništiti do temelja, a uz to i ljudima slobodu i dušu uzeti kao što se to radi diljem Europe iako tamo love i posla ima, ali i tamo je pitanje ima li ta Europa i njeni narodi ikakvu svjetlu budućnost s takvim bolestima i perverzijama.
Poljsku i Hrvatsku posebno lome, s time da je ogoromna razlika što u Poljskoj ne žive dva naroda i političari im ne rade kontra naroda, države, identiteta, povijesti i svega ostaloga i zato ih se mrzi sa svih strana.
Guest- Guest
jesam, imam I vazecu hrvatsku osobnuNoor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:
jesi kad cuo za multitasking
pa i da nije, IK ima kontekst puno dublji od nacionalnog i geografski bliskog, ali no...
2014-04-19
znam, ali kažem..i da nemaš, ovo je forum i dotičemo se svegaprckov wrote:jesam, imam I vazecu hrvatsku osobnuNoor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:
Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarska
recimo one gluposti iz kanade, s roditeljima 1 i 2...komentirao je i asila, a sad se čudi ko pura dreku da ti iz AUS komentiraš zbivanja u tvojoj domovini.
presmiješno...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Fénix wrote:Hrvatska je 8 godina u teškim raljama muka, bolesti i perverzija, bilo jugoslavenskih bilo bjelosvjetskih. Doslovno mic po mic se sve ono što hrvatski narod njeguje, čuva, brani itd. iz godine u godinu ponižava, uništava, likvidira non-stop. Kraj se ne nadzire.
ljevica vodi kulturoloski rat protiv tradicionalnih vrijednosti I nacionalnih drzava
dakle treba drustvo kulturoloski promjenit, sve vrijednosti na kojem pociva kapitalizam treba dovest u pitanje I srusit
2014-04-19
ma asila je somNoor wrote:znam, ali kažem..i da nemaš, ovo je forum i dotičemo se svegaprckov wrote:jesam, imam I vazecu hrvatsku osobnuNoor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:
hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazo
recimo one gluposti iz kanade, s roditeljima 1 i 2...komentirao je i asila, a sad se čudi ko pura dreku da ti iz AUS komentiraš zbivanja u tvojoj domovini.
presmiješno...
2014-04-19
On sam sebe limitira i to samim tim što mu je bitna neka nebitna konvencija, odnosno što nema blage veze što se ovdje događa i u biti nit ga zanima a docira...Noor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:
jesi kad cuo za multitasking
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarskaprckov wrote:jesi kad cuo za multitaskingKermit wrote:Selo spalo na 3 kuće ali no poanta su prioritetiprckov wrote:selo ne gori nego je izgoriloKermit wrote:Ima sranja u par članak (4, 12, 14 i dr) međutim sa naše perspektive ovoliko raspravljati o tome jest nešto kao kad se baba češlja a selo joj gori...
ovo je drugi pozar
Prve točke ne idu bez kotrljanja glava...doslovnog...dakle, Zimbabve do daljnjeg smo...
darth_vader-
2014-04-17
Imam i ja mađarski pasoš ali se ne pačam u nešto što mi nije blisko ili necrazumijem. Tebe iskreno puca kurac ali opet s visoka komentiraš iako još usto nemaš pojma znači duplo loše. Što se tiče osobne i lamentiranja vrati se ovdje pa onda pričaj ili bsrem malo živi ovdje a ne ovako...prckov wrote:jesam, imam I vazecu hrvatsku osobnuNoor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:
Hehe ovo je multitasking zajebi ekonomiju, demografiju, pravosuđe i dr nebitnoće i birinči ideološke papzjanije kao da smo švicarska
Kermit-
2014-04-17
hehe ajd na haringuKermit wrote:On sam sebe limitira i to samim tim što mu je bitna neka nebitna konvencija, odnosno što nema blage veze što se ovdje događa i u biti nit ga zanima a docira...Noor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazoKermit wrote:
2014-04-19
Nema ti kod nas haringi...doduše ni bakalara...
darth_vader-
2014-04-17
zivi sam ja tu, zato I imam osobnu someKermit wrote:Imam i ja mađarski pasoš ali se ne pačam u nešto što mi nije blisko ili necrazumijem. Tebe iskreno puca kurac ali opet s visoka komentiraš iako još usto nemaš pojma znači duplo loše. Što se tiče osobne i lamentiranja vrati se ovdje pa onda pričaj ili bsrem malo živi ovdje a ne ovako...prckov wrote:jesam, imam I vazecu hrvatsku osobnuNoor wrote:zašto? prci je hrvatski državljanin, odakle ti pravo limitirati njegova prava?Kermit wrote:Pogotovo je tebi bitno iz Brisbena radpravljat da li ćemo uvesti neku konvenciju, razina takve imbicilnosti je nemjerljivaprckov wrote:
hehe glup ti odgovor al pravicemo se da si nesto kazo
kako bi je drukcije imo I sto bi je uopce vadio
ali to nije ni bitno, nego tvoja bujica bezvezarija je pravo zabrinjavajuca
jel to trebas dobit
2014-04-19
a nista ondajasambrend wrote:Nema ti kod nas haringi...doduše ni bakalara...
jastog
2014-04-19
em madar em histericanepikur37 wrote:U opstalom prcko je Hrvat a asila Mađar
:)
pa de to ima
2014-04-19
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» evo vam istanbulska jebala vas istanbulska