Istanbulska konvencija
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
u pogledu Istanbulske Konvencije sam:
Re: Istanbulska konvencija
Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo takve trapaju Hrvatskom!red wolf wrote:Za...Za one djevojčice kojima obrezuju klitorise u 21. stoljeću...
Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
red wolf-
2016-02-10
Regoč-
2015-08-21
alo ezeku smrade, jebote lucifer da te jebo
pa lucifer bi ti picku pod nosem razbio da cita ovaj forum jer od njega si stvorio ideologiju
konju nepodojeni
aj jucer isus i bibilija, citiranje sve u 16
danas luciferijanstvo
sto je sutra
pastafarijanstvo i chudoviste od spagheta
pa lucifer bi ti picku pod nosem razbio da cita ovaj forum jer od njega si stvorio ideologiju
konju nepodojeni
danas luciferijanstvo
sto je sutra
konju nepodojeni
danas luciferijanstvo
sto je sutra
red wolf-
2016-02-10
ezekiel je opsjednut pederskim incubusima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kic wrote:
svi sve znate
tko je procit'o - procit'o
ja neznan čitat
reko mi premijer
ajmo..1, 2, 3...WARRRP!red wolf wrote:Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
Poštujte žene na ovom svijetu...Žena je Duh...Zato su svi oni spaljivani na lomačama, oni kojima su rezali glave, dali jednostavno znanje da Duh je žensko...
red wolf-
2016-02-10
Uzeo je opet krive boje iz medicinskog ormarića...
darth_vader-
2014-04-17
ezek, ja jako dobro znam ko je lucifer jer je to zapisano u nasim legendama, a isus, zhidov pod uticajem budizma koji jes dobrom namjerom zasrao stvar i stvorio svjetskog monstruma isto ko i muhamed
Pomalo...Prvo se pripremi...Noor wrote:ajmo..1, 2, 3...WARRRP!red wolf wrote:Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
red wolf-
2016-02-10
Ti živiš u neznanju...Leviathan2 wrote:ezek, ja jako dobro znam ko je lucifer jer je to zapisano u nasim legendama, a isus, zhidov pod uticajem budizma koji jes dobrom namjerom zasrao stvar i stvorio svjetskog monstruma isto ko i muhamed
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:ajmo..1, 2, 3...WARRRP!red wolf wrote:Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
glup sired wolf wrote:Ti živiš u neznanju...Leviathan2 wrote:ezek, ja jako dobro znam ko je lucifer jer je to zapisano u nasim legendama, a isus, zhidov pod uticajem budizma koji jes dobrom namjerom zasrao stvar i stvorio svjetskog monstruma isto ko i muhamed
Nisam...Kao ni ti...Ali, stao si na stranu svijeta i kamenuješ me...Slobodno, kamenuj me...Leviathan2 wrote:glup sired wolf wrote:Ti živiš u neznanju...Leviathan2 wrote:ezek, ja jako dobro znam ko je lucifer jer je to zapisano u nasim legendama, a isus, zhidov pod uticajem budizma koji jes dobrom namjerom zasrao stvar i stvorio svjetskog monstruma isto ko i muhamed
red wolf-
2016-02-10
spremna! :)red wolf wrote:Pomalo...Prvo se pripremi...Noor wrote:ajmo..1, 2, 3...WARRRP!red wolf wrote:Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:warpaj wolfired wolf wrote:Zar Vam Isus nije rekao da budete mudri poput zmije Lucifera/Prometeja - Dao Vam je Svjetlo/Znanje/Gnozu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nisi...To je problem. Ali, dovoljno si glupa da to ne shvaćaš...Noor wrote:spremna! :)red wolf wrote:Pomalo...Prvo se pripremi...Noor wrote:ajmo..1, 2, 3...WARRRP!red wolf wrote:Uskoro ćeš od warpati, kreće smradu...I ne možeš zaustaviti...Svo sranje što ste napravili platit ćete do lipe...hahahahahahahahahahahahaNoor wrote:
warpaj wolfi
red wolf-
2016-02-10
jasambrend wrote:Uzeo je opet krive boje iz medicinskog ormarića...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» evo vam istanbulska jebala vas istanbulska
» Istanbulska u Engleskoj
» ISTANBULSKA KONVENCIJA
» Istanbulska konvencija
» Istanbulska konvencija na Balkanu
» Istanbulska u Engleskoj
» ISTANBULSKA KONVENCIJA
» Istanbulska konvencija