Istanbulska u Engleskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Istanbulska u Engleskoj
https://www.24sata.hr/news/bio-je-na-rubu-smrti-cura-ga-tukla-mucila-i-izgladnjivala-614737
tipični Šonjo...a jebate..to bih ja izmasakrirao kurtzem da bi me gledala kao samog Boga...
tesko da je i to siroto dijete,od toga metiljavca..
tesko da je i to siroto dijete,od toga metiljavca..
Guest- Guest
Re: Istanbulska u Engleskoj
članak je tipičan primjer govora mržnje na temelju spola, jer se hoće kazati da je svime navedenim u tekstu, osoba ženskog spola uradila nešto loše osobi muškog spola...
očekuje se promptna reakcija agencije za elektroničke medije...
T. wrote:članak je tipičan primjer govora mržnje na temelju spola, jer se hoće kazati da je svime navedenim u tekstu, osoba ženskog spola uradila nešto loše osobi muškog spola...
istanbulska zabranjuje stvaranje u javnosti negativne percepcije o ženama, pederima i trandžama, kao što i marakeška izričito zabranjuje vijesti i članke kojima se stvara negativna percepcija o kozojebima pri čemu je posve nebitno jesu li istinite
Klevetanje i sirenje laznih informacija kaznjivo..Lika u bajbuk i oplesti debelom kaznom po dzepu
Guest- Guest
Zlostavljaci jednostavno odaberu zrtve. Nisu slucajno bas s njima.
Obicno su spolovi obrnuti. Bas se pitam sto bi tada bilo s njom u ovom slucaju.
Obicno su spolovi obrnuti. Bas se pitam sto bi tada bilo s njom u ovom slucaju.
Pa onda su u ovom slučaju krivi mediji...marcellus wrote:istanbulska zabranjuje stvaranje u javnosti negativne percepcije o ženama, pederima i trandžama, kao što i marakeška izričito zabranjuje vijesti i članke kojima se stvara negativna percepcija o kozojebima pri čemu je posve nebitno jesu li istinite
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Svaka čast curi, tako je dobro pušila da lik uopće mjesecima nije primjećivao verbalno i psihičko zlostavljanje. Ako ćemo pravo, cura je ideal svakog muškarca
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
psihopatska kurbetina. ima ih mnogo i nije ih baš tako lako raskrinkati. ova se previše zaigrala pa se otkrila sama.
dajte je meni ulovim je za noge i tresnem joj glavom u beton dok joj mozak ne iscuri na nos i uši.
dajte je meni ulovim je za noge i tresnem joj glavom u beton dok joj mozak ne iscuri na nos i uši.
Guest- Guest
Svaka, ali baš svaka žena bi se tako odnosila prema mužu, samo kad bi znala da bi joj on to dopuštao.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Svaka, ali baš svaka žena bi se tako odnosila prema mužu, samo kad bi znala da bi joj on to dopuštao.
Istina Istina..hodo sam sa jednom Vinkovcankom..ta j navikla samarati bivseg,i kad je meni slozila trisku,dobila je natrag promptno visestruko jacu...nije vise niti pomislila nesh slicno.,.inace bičez po materi,Dalmatinka,a po ocu Šokica..
Guest- Guest
u biti nije dalmatinka,nego iz zaledja..iz Perkovića podrijetlom..prava Hustašica..ali uske pizde..mmmmm fino...cviljela kokad je Sudnji dan..
Guest- Guest
zvuci kao izvadak iz memoara razocaranog muskarca.crvenkasti wrote:Svaka, ali baš svaka žena bi se tako odnosila prema mužu, samo kad bi znala da bi joj on to dopuštao.
catabbath-
2015-08-22
Pipice forumske o dlacicama..i tako..svacem-necem..
Enlarge this image
Ja ću pohvaliti IPL Remington. Na meni odlično funkcionira. Koristim ga nepuna 2 mjeseca i za sada su rezultati zadovoljavajući. Na nekim dijelovima tijela više opće nemam dlakica
Egy
2015-12-21
Posto je?
Moxy
2014-04-17
platila u intersparu 1600 kuna. ima različitih IPL-a, guglala sam tjednima dok se nisam odlučila za ovaj. mislim da je najbolji omjer cijene i kvalitete, lumea mi je bila preskupa.
Egy
2015-12-21
prošao je pod poklon za Božić/rođendan
Egy
2015-12-21
Sigurno se dugorocno isplati...
Moxy
2014-04-17
Se mogu sa time i intimne dlake uklanjati?
Atlana
2019-01-19
[/size]
mogu al ne sve. ako želiš brazilku, to neće ići. na dijelovima gdje je tamnija koža ne funkcionira. peče ustvari. ženama koje su stisle zube opet nije funkciniralo, slabi su rezultati na tom dijelu. al duboki bikini bez problema rješava.
meni su za sad najbolji rezultati na pazusima, otišlo mi je nekih 80%. ovo što je ostalo je nježno i sporo raste.
noge nekih 70% posto je otišlo. bikini je ustvari najlošiji, čini mi se da pol dlakica više ne raste.
benifit je taj što ove preostale koje rastu nisu baš brze i mekane su. ja sam sad na pola tretmana koji bi trebao osigurati "bezdlakost" na neki duži period.
Egy
2015-12-21
e da, i brkove sam! samo kaj tu ne mogu procijenit rezultate, nekak su svjetlije i slabije dlakice pa ne kontam kolko se prorijedilo al osjetim da imam još
i ispod pupka sam prošla, tam sam nakon drugog puta ubila apsolutno sve
Last edited by Egy on 5/2/2019, 14:35; edited 1 time in total
Egy
2015-12-21
Bikini zona mi je najgora, iskreno.
Ne da mi se svaki drugi dan uljepsavati.
A ruku uz ruku ide i cupanje brkova.
Kad si malo sredim financije prisutit cu si aparat.
Atlana
2019-01-19
ak imaš svjetlije dlakice onda ne funkcionira. to si uzmi u obzir. imaš na forum hr temu, sve su žene izanalizirale i imaš desetke iskustva...
Egy
2015-12-21
Da su bar blijede.
Na bikini zoni rastu jedna na drugoj. Ne znam kako mjesta nadu.
Re: Recenzije proizvoda
by Egy on 30/1/2019, 12:43Enlarge this image
Ja ću pohvaliti IPL Remington. Na meni odlično funkcionira. Koristim ga nepuna 2 mjeseca i za sada su rezultati zadovoljavajući. Na nekim dijelovima tijela više opće nemam dlakica
Egy
2015-12-21
by Moxy on 30/1/2019, 13:41Posto je?
Moxy
2014-04-17
by Egy on 30/1/2019, 13:45platila u intersparu 1600 kuna. ima različitih IPL-a, guglala sam tjednima dok se nisam odlučila za ovaj. mislim da je najbolji omjer cijene i kvalitete, lumea mi je bila preskupa.
Egy
2015-12-21
by Egy on 30/1/2019, 13:46prošao je pod poklon za Božić/rođendan
Egy
2015-12-21
by Moxy on 30/1/2019, 15:26Sigurno se dugorocno isplati...
Moxy
2014-04-17
by Atlana on 5/2/2019, 13:28[size]@Egy wrote:platila u intersparu 1600 kuna. ima različitih IPL-a, guglala sam tjednima dok se nisam odlučila za ovaj. mislim da je najbolji omjer cijene i kvalitete, lumea mi je bila preskupa.
Se mogu sa time i intimne dlake uklanjati?
Atlana
2019-01-19
[/size]
by Egy on 5/2/2019, 14:26mogu al ne sve. ako želiš brazilku, to neće ići. na dijelovima gdje je tamnija koža ne funkcionira. peče ustvari. ženama koje su stisle zube opet nije funkciniralo, slabi su rezultati na tom dijelu. al duboki bikini bez problema rješava.
meni su za sad najbolji rezultati na pazusima, otišlo mi je nekih 80%. ovo što je ostalo je nježno i sporo raste.
noge nekih 70% posto je otišlo. bikini je ustvari najlošiji, čini mi se da pol dlakica više ne raste.
benifit je taj što ove preostale koje rastu nisu baš brze i mekane su. ja sam sad na pola tretmana koji bi trebao osigurati "bezdlakost" na neki duži period.
Egy
2015-12-21
by Egy on 5/2/2019, 14:33e da, i brkove sam! samo kaj tu ne mogu procijenit rezultate, nekak su svjetlije i slabije dlakice pa ne kontam kolko se prorijedilo al osjetim da imam još
i ispod pupka sam prošla, tam sam nakon drugog puta ubila apsolutno sve
Last edited by Egy on 5/2/2019, 14:35; edited 1 time in total
Egy
2015-12-21
by Atlana on 5/2/2019, 14:35Bikini zona mi je najgora, iskreno.
Ne da mi se svaki drugi dan uljepsavati.
A ruku uz ruku ide i cupanje brkova.
Kad si malo sredim financije prisutit cu si aparat.
Atlana
2019-01-19
by Egy on 5/2/2019, 14:37ak imaš svjetlije dlakice onda ne funkcionira. to si uzmi u obzir. imaš na forum hr temu, sve su žene izanalizirale i imaš desetke iskustva...
Egy
2015-12-21
by Atlana on 5/2/2019, 14:43Da su bar blijede.
Na bikini zoni rastu jedna na drugoj. Ne znam kako mjesta nadu.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» evo vam istanbulska jebala vas istanbulska
» ISTANBULSKA KONVENCIJA
» Istanbulska konvencija
» Istanbulska konvencija
» tuzla, istanbulska, čekić
» ISTANBULSKA KONVENCIJA
» Istanbulska konvencija
» Istanbulska konvencija
» tuzla, istanbulska, čekić