Kanada i službeno ukinula termine otac i majka
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kanada i službeno ukinula termine otac i majka
dijagram wrote:Samo da opstanu dok nas ne prosvijetle, onda ce ici samo od sebeslidingdoorsoperator wrote:dijagram wrote:Ne treba dizati paniku, nece to do nas,..barem jos par godina:)
Ovisi koliko će poživjeti tisućugodišnji reich... pardon, EU. A kako sad stvari stoje, ako izdrži 20 godina, to će za njih biti veliki podvig.
Pa da, jednom kada oboliš od AIDS-a period inkubacije bolesti doduše traje prilično dugo, ali ti na kraju manje ili više nema spasa.
Guest- Guest
Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:napredak je neumoljiv :)slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Vidjeli smo danas na glasanju to buđenju. Valjda nije zvonila budilica.epikur37 wrote:Budi se konzervativno desna većina, praporci zvone, glava se pridiže...velika čistka se sprema!
Sad ste vec pomalo bizarni. Kao Indijanci 1830 u rezervatu s pozivom na otpor.
Pa da, ne mogu ništa konzervativci protiv snaga napretka...
napredak mora stalno napredovati, sad u kojem smjeru to je manje bitno
a meni je ovaj napredak povratak u pećinu malo onako
Guest- Guest
dapače, u pećini se jako dobro znalo tko je muškarac, a tko ženaFénix wrote:Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:napredak je neumoljiv :)slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Vidjeli smo danas na glasanju to buđenju. Valjda nije zvonila budilica.
Sad ste vec pomalo bizarni. Kao Indijanci 1830 u rezervatu s pozivom na otpor.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad veliki majmun mlati malog majmuna, ne nastane ništa. Isto kao i dva muška psa. Ili recimo kad debota njegov dečko zgrabi i odradi, jedino što se može roditi je AIDS.Noor wrote:dapače, u pećini se jako dobro znalo tko je muškarac, a tko ženaFénix wrote:Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:napredak je neumoljiv :)slidingdoorsoperator wrote:
E sad u pećini da je jedan drugoga udarao, nas ne bi bilo, a ona ženska bi bila niš' koristi gledajući to sa strane već bi pobjegla od straha.
Guest- Guest
Fénix wrote:Kad veliki majmun mlati malog majmuna, ne nastane ništa. Isto kao i dva muška psa. Ili recimo kad debota njegov dečko zgrabi i odradi, jedino što se može roditi je AIDS.Noor wrote:dapače, u pećini se jako dobro znalo tko je muškarac, a tko ženaFénix wrote:Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
napredak je neumoljiv :)
E sad u pećini da je jedan drugoga udarao, nas ne bi bilo, a ona ženska bi bila niš' koristi gledajući to sa strane već bi pobjegla od straha.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Smiješno je kad se tako slikovito objašnjava, ali oni kojima su usta puna praznih i retardiranih frazetina o 21. stoljeću po. Kr. i naprednosti uzimaju tu tvornicu smrtonosne bolesti kao ponos, ljudski napredak, zdravlje i još uzor za 'obitelj' iako ništa iz spolnog odnosa ne izlazi osim te bolesti od koje homosi imaju 100 puta veći rizik za oboljenje od M-Ž parova.
I sad draga djeco, budite dobra i od vrtića uzmite slikovnice u ruke i učite pozorno, budite naše buduće meso da možemo zadovoljiti svoje nagone i potrebe i pokazivati se drugima kako i mi jesmo kao M-Ž par, a nismo jer smo M-M i Ž-Ž. A i ako to nije dovoljno, onda ćemo vas poniziti, dehumanizirati i obezvrijediti putem države i zakona, sve plaćeno novcem sa sjevernoameričkog kontinenta iz US Foreign Office Affairs, francuske ambasade, Sorosevog kapitala i čak vlastitog državnog proračuna kao zalog za debilnu i retardiranu budućnost.
Guest- Guest
Kanada je nebitna država, uostalom oni su preko iseljenika i njihovih potomaka jako vezani uz Pariz tako da jučer je Arap ubio troje ljudi a ranio 16 tako da idemo dalje
Šta u biti hoću reći?
Slomom Francuske Kanada se izbacuje iz Evrope kao kopna tj bez Britanije
Tako da oni slobodno mogu biti i ostati zemalja pedera no to će biti to šta se ove strane Atlantika tiče
Šta u biti hoću reći?
Slomom Francuske Kanada se izbacuje iz Evrope kao kopna tj bez Britanije
Tako da oni slobodno mogu biti i ostati zemalja pedera no to će biti to šta se ove strane Atlantika tiče
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aaabokte kaj su ga zakompliirali ... tak i onak u homo brakovima jedan je tetkica /ili obrnuto/..ne vidim problem da ne bude i mama odnosno tata.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Pa zato šta je LGBT i heteroseksualno društvo isto ko i ulje i voda u jednoj čaši , nemogu se pomiješati,, znači ovi ako se nađu u čaši vode pokušavaju je istisnutiorion wrote:aaabokte kaj su ga zakompliirali ... tak i onak u homo brakovima jedan je tetkica /ili obrnuto/..ne vidim problem da ne bude i mama odnosno tata.....
2014-04-11
Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
Tko podržava LGBT sam se isključio iz crkve
Znači imaš političare i sad gey parada i onda on veliki HDZ ovac župan ili gradonačelnik učestvuje u njoj a onda u nedjelju dođe na misu
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
Znači imaš političare i sad gey parada i onda on veliki HDZ ovac župan ili gradonačelnik učestvuje u njoj a onda u nedjelju dođe na misu
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
crkva bi trebala ostati po strani ...ako zbog ničega onda zbog ustroja koji jednostavno proizvodi homiće.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Neće ostati po strani, pišu deklaraciju u Vatikanu o tome
Tko podržava IK sam se isključio iz crkve
NEMOJ VIŠE DOLAZITI na svete mise
BOG
Tko podržava IK sam se isključio iz crkve
NEMOJ VIŠE DOLAZITI na svete mise
BOG
2014-04-11
Crkva želi vlast izgleda. Oni su kao imami u Iranu..orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
crkva bi trebala ostati po strani ...ako zbog ničega onda zbog ustroja koji jednostavno proizvodi homiće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
homići se u pravilu rađaju s takvim sklonostima, ili ih stječu u djetinjstvu, tak da nije baš da ih crkva proizvodi
druga stvar što homići često idu u profesije gdje će živjeti s drugim muškarcima i bez žena (vojska, mornarica, crkva)
... politika.marcellus wrote:orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
homići se u pravilu rađaju s takvim sklonostima, ili ih stječu u djetinjstvu, tak da nije baš da ih crkva proizvodi
druga stvar što homići često idu u profesije gdje će živjeti s drugim muškarcima i bez žena (vojska, mornarica, crkva)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:Crkva želi vlast izgleda. Oni su kao imami u Iranu..orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
ne, svu vlast treba s demokratskih institucija prenijeti na ngovna. Koja upoće nisu nova crkva i ne žele uopće vlast. Tako će sad po istanbulskoj dženderuše iz grevia, turkinja, srpkinja, šiptarka i bosanka, biti iznad zakona, ustava, i vlade RH nešto kao haški sud.
i s tim da tu crkvu pederluka i pedofilije koja ima svoj kult žena (feminizam) uz kult stabla i šume (ekologija), kult pederluka (gay aktivisti), kult isposništva itd. moramo financirat u iznosu koji one žele da bi nam mogle moralizirat i seruckat
usput jednu dansku su pribile na stup srama i izvješće grevia o kršenju prava žena o danskoj je katastrofa, ono tajno
a za tursku su rekle da je tamo sve super jer grevio vodi turska dženderuša
a u turskoj inače lani muževi ubili 200 žena super im je pomoglo to što su prije 6 godina ratificirali konvenciju
Odakle ti to?kaja wrote:Crkva želi vlast izgleda. Oni su kao imami u Iranu..orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
Pa valjda oni imaju pravo da određuju tko je katolik a tko ne
Ako ti se nesviđa nemoj mi dolaziti u crkvu
To je cijela deklaracija protiv IK koja sad stiže iz Vatikana
U prevodu nećeš moći u subotu ići na gey paradu a u nedjelju na misu
ISKLJUČEN SI
2014-04-11
To ti se zove ekshumacijaRayMabus wrote:Odakle ti to?kaja wrote:Crkva želi vlast izgleda. Oni su kao imami u Iranu..orion wrote:RayMabus wrote:Sad Papa i kardinali pišu deklaraciju protiv Ik
NEMOJ VIŠE DOLAZITI
TO JE TO
Pa valjda oni imaju pravo da određuju tko je katolik a tko ne
Ako ti se nesviđa nemoj mi dolaziti u crkvu
To je cijela deklaracija protiv IK koja sad stiže iz Vatikana
U prevodu nećeš moći u subotu ići na gey paradu a u nedjelju na misu
ISKLJUČEN SI
Pravo crkve je da uređuje tko je katolik a tko ne
To je njihovo pravo ako ti se nesviđa ODJEBI
2014-04-11
To k nami dolazi već cielo desetljeće.dijagram wrote:Ne treba dizati paniku, nece to do nas,..barem jos par godina:)
Noor wrote:dapače, u pećini se jako dobro znalo tko je muškarac, a tko ženaFénix wrote:Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:napredak je neumoljiv :)slidingdoorsoperator wrote:
Fénix wrote:Kad veliki majmun mlati malog majmuna, ne nastane ništa. Isto kao i dva muška psa. Ili recimo kad debota njegov dečko zgrabi i odradi, jedino što se može roditi je AIDS.Noor wrote:dapače, u pećini se jako dobro znalo tko je muškarac, a tko ženaFénix wrote:Nije to povratak u pećinu, već u doslovno ništa. Da nije bilo pećine kakva je bila, ne bi ni danas nas bilo.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
napredak je neumoljiv :)
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kanada službeno odbacila F-35
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Foregin Office uzvratio Putinu na to da će u Rusiji biti samo otac i majka
» Marion Marechal-Le Pen: Kako su riječi ‘majka i ‘otac’ zabranjeni od Britanije do Kanade?
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Foregin Office uzvratio Putinu na to da će u Rusiji biti samo otac i majka
» Marion Marechal-Le Pen: Kako su riječi ‘majka i ‘otac’ zabranjeni od Britanije do Kanade?
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
Page 9 of 10