Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
http://www.dnevno.hr/vjera/pro-life/majka-terezija-ako-majka-moze-ubiti-svoje-dijete-sto-nam-je-ostalo-nego-da-jedni-druge-poubijamo-896900
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
..zasr nije tako?...ako si spreman ubiti dijete spreman si ubiti i drugog covjeka...
2015-09-08
Re: Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
...eh da je bila muško i poživjela zaslužila je biti papa...njoj irinej ne bi pisao..ipak je prokletinja-šiptarka
2015-09-08
Ti si sad odjednom pao s Marsa. Zar se ne priziva potapljanje u Sredozemlju, a od tuđe mrtve djece rade karikature? Ali da, to nisu ljudi...vuksadinare wrote:..zasr nije tako?...ako si spreman ubiti dijete spreman si ubiti i drugog covjeka...
Trinity-
2014-04-17
Djete u majčinoj utrobi nema izbora, ovi u sredozemlju također nemaju izbora a sve je u domeni njihovih roditelja. U svakom slučaju svijet je postao odavno sprdačina a ovo sada samo kulminira.Triny wrote:Ti si sad odjednom pao s Marsa. Zar se ne priziva potapljanje u Sredozemlju, a od tuđe mrtve djece rade karikature? Ali da, to nisu ljudi...vuksadinare wrote:..zasr nije tako?...ako si spreman ubiti dijete spreman si ubiti i drugog covjeka...
Guest- Guest
Posve točno. No to još uviek nije razlog da ubojstvo, osim ako je ugrožen majčin život, ostane ozakonjeno.tre911 wrote:Djete u majčinoj utrobi nema izbora, ovi u sredozemlju također nemaju izbora a sve je u domeni njihovih roditelja. U svakom slučaju svijet je postao odavno sprdačina a ovo sada samo kulminira.Triny wrote:Ti si sad odjednom pao s Marsa. Zar se ne priziva potapljanje u Sredozemlju, a od tuđe mrtve djece rade karikature? Ali da, to nisu ljudi...vuksadinare wrote:..zasr nije tako?...ako si spreman ubiti dijete spreman si ubiti i drugog covjeka...
Slažem se, protivnik sam abortusaRegoč wrote:Posve točno. No to još uviek nije razlog da ubojstvo, osim ako je ugrožen majčin život, ostane ozakonjeno.tre911 wrote:Djete u majčinoj utrobi nema izbora, ovi u sredozemlju također nemaju izbora a sve je u domeni njihovih roditelja. U svakom slučaju svijet je postao odavno sprdačina a ovo sada samo kulminira.Triny wrote:Ti si sad odjednom pao s Marsa. Zar se ne priziva potapljanje u Sredozemlju, a od tuđe mrtve djece rade karikature? Ali da, to nisu ljudi...vuksadinare wrote:..zasr nije tako?...ako si spreman ubiti dijete spreman si ubiti i drugog covjeka...
Guest- Guest
Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
Slažem se, protivnik sam abortusa
Oni koji žele, neka ga rade!
U čemu je problem?
Guest- Guest
Abortus do 18. godine , svakako
2014-04-15
nisi izgleda shvatio poantu koja je izrekla majka terezija...a ta je ako si ubio jednom sto te sprjecava da ubijes drugi put covjeka opet iz nekog svpg razloga...npr zbog njega sam siromasna ili..dao mi je nogu..deda na aparatima wrote:Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
U čemu je problem?
2015-09-08
deda na aparatima wrote:Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
U čemu je problem?
zato što ne može svatko raditi što hoće nego kako zakon kaze a u zakonu ćemo zabraniti abortus
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da žena koja je vodila kult smrti...
Koliko majka Terezija ima djece i Zrinka. K zna li netko?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:nisi izgleda shvatio poantu koja je izrekla majka terezija...a ta je ako si ubio jednom sto te sprjecava da ubijes drugi put covjeka opet iz nekog svpg razloga...npr zbog njega sam siromasna ili..dao mi je nogu..deda na aparatima wrote:Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
U čemu je problem?
ako ti ne želiš da ja odlučujem za tebe, onda gledaj svoja posla, zašto bi ti odlučivao za mene što ja smijem ili ne smijem?
ti i majka tereza gledajte prvo na sebe, vlastitu obitelj i zajednicu, a one koji nisu dio toga i koji žele živjeti po drugačijem svjetonazoru pustite da žive po njemu
ako propovijedanjem svoje vjere možeš pridobiti druge u svoju zajednici koji će slijediti iste vrijednosti, super
ako ne možeš i ako gubite vjernike, onda rješenje nisu zakonske zabrane i progon
u demokraciji se nalazite na slobodnom tržištu ideja, ako su tvoje ideje i ideije majke tereze glupe i ne privlače sljedbenike onda je**ga
Guest- Guest
A di su tu muškarci?...Svejedno, djeca nisu ni majčina ni očeva, nego božja...A imaš i drugu opciju ako ne vjeruješ u boga - onda si razvijeni majmun...pa ti sad biraj što ti je draže...kaja_333 wrote:Koliko majka Terezija ima djece i Zrinka. K zna li netko?
Guest- Guest
aha, Irska legalizira homoseksualne brakove a "Vi" će te zabraniti pobačajepikur37 wrote:deda na aparatima wrote:Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
U čemu je problem?
zato što ne može svatko raditi što hoće nego kako zakon kaze a u zakonu ćemo zabraniti abortus
Guest- Guest
Nisam to pitala čini mi se..cassanowa wrote:A di su tu muškarci?...Svejedno, djeca nisu ni majčina ni očeva, nego božja...A imaš i drugu opciju ako ne vjeruješ u boga - onda si razvijeni majmun...pa ti sad biraj što ti je draže...kaja_333 wrote:Koliko majka Terezija ima djece i Zrinka. K zna li netko?
2015-08-15
A pusti... Dečki su u svom filmu .. Oni i oni s kraćim hlačicama i bradomdeda na aparatima wrote:aha, Irska legalizira homoseksualne brakove a "Vi" će te zabraniti pobačajepikur37 wrote:deda na aparatima wrote:Pa ti ga zato nemoj raditi.tre911 wrote:
U čemu je problem?
2015-08-15
Znam da nisi, nisam ti ni odgovorio na pitanje, već sam ti nešto prebacio, jer po vama ženama samo vi imate pravo odlučiti hoćete li ubiti nerođeno dijete ili nećete...branim muška prava, jer njih nitko ne spominje...pa tako ni ti u svom pitanjukaja_333 wrote:Nisam to pitala čini mi se..cassanowa wrote:A di su tu muškarci?...Svejedno, djeca nisu ni majčina ni očeva, nego božja...A imaš i drugu opciju ako ne vjeruješ u boga - onda si razvijeni majmun...pa ti sad biraj što ti je draže...kaja_333 wrote:Koliko majka Terezija ima djece i Zrinka. K zna li netko?
Guest- Guest
ovako kako je sad, do 10. tjedna, tj. do 7. mjeseca u slučaju komplikacija i deformacije fetusa, je sasvim dobron_razbojnik wrote:Abortus do 18. godine , svakako
trebalo bi možda uvesti još i abortus za starije, tzv. eutanaziju iz samilosti i milosrđa za starije od 65 koji to žele
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Majka prodavala nevinost svoje ćerke (13)
» Majka nikad ne može nauditi svojoj djeci
» Pokopana Bsndiceva majka, na sprovodu vise kriminalaca nego u zatvoru
» majka i cajka
» Majka zna najbolje
» Majka nikad ne može nauditi svojoj djeci
» Pokopana Bsndiceva majka, na sprovodu vise kriminalaca nego u zatvoru
» majka i cajka
» Majka zna najbolje
Page 1 of 3