Kanada i službeno ukinula termine otac i majka
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kanada i službeno ukinula termine otac i majka
Kaja je oduvijek bila bojovna feministica, ništa se u tom smislu za nju nije izmijenilo.tre wrote:ko ode u ljevičare taj pamet izgubi isti tren, isto je sa kajom na moju veliku žalost :(slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Apsurdna je jer vas plaše rodnom ideologijom .. brrrslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Osim toga neće nestati mame i tate , ni vrste, niti ce smak svijete zbog izmjene formulara , piši tamo roditelj 1 Ivica , roditelj 2 Marica i vozi dalje , nisi prestao biti ni mama ni tata zbog tog..
Upravo zato cijela ova priča postaje još apsurdnija.
Pa kog vraga se uopće ulazi u takve promjene ako zbog njih svijet neće ostati bez mama i tata?
Eto, tek tako da se nešto mijenja?
De malo uključi logiku u svoja promišljanja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ponaša se tako pa smo se prilagodili njezinu izričaju da nas uzmogne razumjeti.Gnječ wrote:newuser wrote:Tko je rekao da nije normalna?Gnječ wrote:newuser wrote:Nažalost Kaja je doživjela veliku transformaciju, ali to je njeno pravo i ne trebamo ulaziti u njene razloge. No ne mogu se složiti s njenim neoliberalnim stavovima i ne samo njenim već bilo čijim ali ona je ovdje nekako najveći zagovornik toga.tre wrote:
ko ode u ljevičare taj pamet izgubi isti tren, isto je sa kajom na moju veliku žalost :(
Kaja je normalna žena. vi ste još u fazi jebe lud zbunjenog.
nitko nije rekao no razgovarate s njom kao da nije normalna.
Ništa novo od pionira, križanaca i kopiladi zvanih Anglosaksonci. Kanada živi primjer degeneracije na razini cijelog društva i države.
Baš me zanima kako se s ovime nose oni koji to ne podržavaju, nikad nijedna priča nije isplivala što ni ne čudi s obzirom kakav fašizam tamo vlada kad ovakve bolesne stvari prolaze.
Inače je taj retardirani Trudeau bio totalno ismijan prije 2-3 tjedna u javnosti kad je bio u Indiji. Doslovno je panjina zajedno sa svojom obitelji izgledala kao retard pored indijskih lidera i ljudi.
Baš me zanima kako se s ovime nose oni koji to ne podržavaju, nikad nijedna priča nije isplivala što ni ne čudi s obzirom kakav fašizam tamo vlada kad ovakve bolesne stvari prolaze.
Inače je taj retardirani Trudeau bio totalno ismijan prije 2-3 tjedna u javnosti kad je bio u Indiji. Doslovno je panjina zajedno sa svojom obitelji izgledala kao retard pored indijskih lidera i ljudi.
Guest- Guest
a ima otpora, ali nije dovoljno snazan za sadFénix wrote:Ništa novo od pionira, križanaca i kopiladi zvanih Anglosaksonci. Kanada živi primjer degeneracije na razini cijelog društva i države.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč wrote:Ponaša se tako pa smo se prilagodili njezinu izričaju da nas uzmogne razumjeti.Gnječ wrote:newuser wrote:Tko je rekao da nije normalna?Gnječ wrote:newuser wrote:
Nažalost Kaja je doživjela veliku transformaciju, ali to je njeno pravo i ne trebamo ulaziti u njene razloge. No ne mogu se složiti s njenim neoliberalnim stavovima i ne samo njenim već bilo čijim ali ona je ovdje nekako najveći zagovornik toga.
niste se vi prilagodili nikome. takav ološ kao što ste vi se ne prilagođava nikome, u ovom slučaju vi agresivno branite svoja uvjerenja svim sredstvima pa i napadom adhominem. svakako pohvalno od vas rvackih kurbinih sinova to je vaše prirodno stanje predatora i jebivjetara. niškoristi uhljebničkih svinja. ustaških svinja ali i udbaških svinja. jel tako bivši komunistu?
Guest- Guest
na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ali danas ovih 0,5% ne prihvaća nitko kršćanstvo su prihvatili i zato je uspjelo. Ovo je osuđeno na propast izvrtanje vrijednosti kamuflirano pod jednakost i zaštitiom a u biti je nakaradno prese*avanje.Gnječ wrote:
tako je počelo i kršćanstvo. na isti način.
kršćanstvo su prihvatili jer inače ode glava. bilo je puno krvi kod tzv. prolagodbe.
pa eto to je sad ovo vrijeme kad vi skidate glave stambolskoj konvenciji. više nije u modi bacat ljude lavovima kao u starom Rimu u maloj Areni sad postoji ogromna Arena zove se internet.
Držim do tebe ko do jutrošnjeg proljeva.Gnječ wrote:Regoč wrote:Ponaša se tako pa smo se prilagodili njezinu izričaju da nas uzmogne razumjeti.Gnječ wrote:newuser wrote:Tko je rekao da nije normalna?Gnječ wrote:
niste se vi prilagodili nikome. takav ološ kao što ste vi se ne prilagođava nikome, u ovom slučaju vi agresivno branite svoja uvjerenja svim sredstvima pa i napadom adhominem. svakako pohvalno od vas rvackih kurbinih sinova to je vaše prirodno stanje predatora i jebivjetara. niškoristi uhljebničkih svinja. ustaških svinja ali i udbaških svinja. jel tako bivši komunistu?
Shizofrenik.Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?Gnječ wrote:newuser wrote:
Ali danas ovih 0,5% ne prihvaća nitko kršćanstvo su prihvatili i zato je uspjelo. Ovo je osuđeno na propast izvrtanje vrijednosti kamuflirano pod jednakost i zaštitiom a u biti je nakaradno prese*avanje.
kršćanstvo su prihvatili jer inače ode glava. bilo je puno krvi kod tzv. prolagodbe.
pa eto to je sad ovo vrijeme kad vi skidate glave stambolskoj konvenciji. više nije u modi bacat ljude lavovima kao u starom Rimu u maloj Areni sad postoji ogromna Arena zove se internet.
Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?Gnječ wrote:newuser wrote:
Ali danas ovih 0,5% ne prihvaća nitko kršćanstvo su prihvatili i zato je uspjelo. Ovo je osuđeno na propast izvrtanje vrijednosti kamuflirano pod jednakost i zaštitiom a u biti je nakaradno prese*avanje.
ja sam one-man-band.
Guest- Guest
Zdrav razum je u Kanadi i USA i ostalim anglosaksonskim i protestantskim zemljama odavno rekao zbogom. Sad idu na nacističku metodu numeriranja ljudi.prckov wrote:a ima otpora, ali nije dovoljno snazan za sad
Guest- Guest
Hehe..kao da si mi pročitao misli i napisao.Gnječ wrote:Regoč wrote:Ponaša se tako pa smo se prilagodili njezinu izričaju da nas uzmogne razumjeti.Gnječ wrote:newuser wrote:Tko je rekao da nije normalna?Gnječ wrote:
Em ga jos i pljunem ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaćuša, Gnječko i đody, strašna ekipa.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Gnječ wrote:Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?Gnječ wrote:
ja sam one-man-band.
p.s.
ta istambulska konvencija je aktualna više od 8 godina. ali vi ste tih 8 godina fanatički ratovali oko Bleiburga, ustaša i partizana, skidali tabele sa trgova da ne piše TITO i činili potpuno besmislena i trivijalna djela KOJA SU VEĆ U DOMENI PSIHIJATRIJSKIH DIJAGNOZA. ali sad ste se kao probudili ono kampanjski urlik i onda opet sjest golim čmarom u koprive i dalje ratovat o Bleiburgu i partizanima, Teznu, Barbara ugljenokopu itd.
Guest- Guest
Još vam Sora fali.
Gnječko ne vidiš sebe i svoje napade na ljude, nema što ne izgovoriš odnosno napišeš i ti si pozvan nekome dijeliti moralne lekcije.
Gnječko ne vidiš sebe i svoje napade na ljude, nema što ne izgovoriš odnosno napišeš i ti si pozvan nekome dijeliti moralne lekcije.
2015-09-09
a, to bi trebalo biti opravdanje za ne imati stav? neuobičajeno za tebe, esko.Gnječ wrote:Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?Gnječ wrote:
ja sam one-man-band.
Ma bravo ovako se piše i objašnjava drugima kako se ne treba ponašati :(Gnječ wrote:Regoč wrote:Ponaša se tako pa smo se prilagodili njezinu izričaju da nas uzmogne razumjeti.Gnječ wrote:newuser wrote:Tko je rekao da nije normalna?Gnječ wrote:
2015-09-09
aj ne muti vodu, na te štoseve ti više nitko tu ne pada.Gnječ wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:
Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?
ja sam one-man-band.
p.s.
ta istambulska konvencija je aktualna više od 8 godina. ali vi ste tih 8 godina fanatički ratovali oko Bleiburga, ustaša i partizana, skidali tabele sa trgova da ne piše TITO i činili potpuno besmislena i trivijalna djela KOJA SU VEĆ U DOMENI PSIHIJATRIJSKIH DIJAGNOZA. ali sad ste se kao probudili ono kampanjski urlik i onda opet sjest golim čmarom u koprive i dalje ratovat o Bleiburgu i partizanima, Teznu, Barbara ugljenokopu itd.
Noor wrote:a, to bi trebalo biti opravdanje za ne imati stav? neuobičajeno za tebe, esko.Gnječ wrote:Noor wrote:na prvoj stranici ove teme bacaš atomsku na sranje u kanadi, a ovdje kritiziraš 'skidanje glava' stambolskoj konvenciji...gdje si ti u svemu tome? na kojoj si bandi na koncu?Gnječ wrote:newuser wrote:
Ti bio i vidio to? Kako je to moguće ako su na početku upravo kršćanima skidali glave u rimskom carstvu?
ja sam one-man-band.
samo nemoj ti o tome ti mjenjaš stavove kao čarape. moj stav je uvijek isti: ne diram te ne diraj me. ne namećem ti ne nameći mi.
boli me cazzo za sve LGBT ovoga svijeta kao što i njih boli cazzo za mene. ali nemoj mi ko jehovini svjedoci agresivno nametati svoju vjeru, ideologiju, ili štogod bilo jer ću uzvratiti brutalno.
ali vidim tebi je bitno da me možeš smjestit u neku ladicu u tvom mozgu a ja ti ne ulazim u nikakvu ladicu pa si zbunjena jer neznaš hendlat one koje nemožeš etiketirati ili smjestiti negdje i zalijepiti im etiketu.
Last edited by Gnječ on 22/3/2018, 13:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
gore je stanje u EUFénix wrote:Zdrav razum je u Kanadi i USA i ostalim anglosaksonskim i protestantskim zemljama odavno rekao zbogom. Sad idu na nacističku metodu numeriranja ljudi.prckov wrote:a ima otpora, ali nije dovoljno snazan za sad
u americi ne toliko
amerika jos uvjek ima slobodu govora a bome I puske
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
glupane knozi
2014-04-19
Za mene je sve isto, tamo je stadij unatoč slobodi govora i čemu već ne puno gori i veći. Razlike u jednoj stvari nema - svugdje su u krupnom planu i na prvom programu masovnih medija i portala. To je samo po sebi svojim postojanjem u društvenim zakonima, obrazovnim institucijama ii javnom životu i na navedenim mjestima ekstremno golem problem i nema razlike, govorimo o nivou poremećenosti, bolesti i degeneriranosti.prckov wrote:gore je stanje u EUFénix wrote:Zdrav razum je u Kanadi i USA i ostalim anglosaksonskim i protestantskim zemljama odavno rekao zbogom. Sad idu na nacističku metodu numeriranja ljudi.prckov wrote:a ima otpora, ali nije dovoljno snazan za sad
u americi ne toliko
amerika jos uvjek ima slobodu govora a bome I puske
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kanada službeno odbacila F-35
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Foregin Office uzvratio Putinu na to da će u Rusiji biti samo otac i majka
» Marion Marechal-Le Pen: Kako su riječi ‘majka i ‘otac’ zabranjeni od Britanije do Kanade?
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Kanada službeno ušla u recesiju
» Foregin Office uzvratio Putinu na to da će u Rusiji biti samo otac i majka
» Marion Marechal-Le Pen: Kako su riječi ‘majka i ‘otac’ zabranjeni od Britanije do Kanade?
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
Page 6 of 10