Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
:Dostrakon wrote:a loše pivo ne pokvari samo meni raspoloženje nego svima
a mene opet zanima otkud muskarci na plesuostrakon wrote:od kad na plesu imaju punč?kic wrote:ne znam, samo nekako uvijek mašiš poantu, ti da kreneš na ples bi završio pričajući o tome kako punč nevalja, umjesto da se zabavljaš..ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nesmije čovjek više ni filozofirati na ovom forumu
Hornblower se odmah poziva na svoja iskustva sa ženama, kao da je empirija iznad filozofije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Iz oboje, pusti sad sobe i kuhinje, pa jesam rekla da se idem malo baviti intelektualnim radom na forumu?prckov wrote:jes ti to izasla iz kuhinje ili sobe
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jel ti moras sve uljepsavatr_nevjesta wrote:Uff, zaboravila sam da ti nisi vičan čitanju između redova i imalo diplomatskom izražavanju, pa onda evo: da, to im je cilj, odrezati individui sve njezine oslonce, korijene.. izgubljene i 'plutajuće' pojedince lakše se vodi, indoktrinira i lakše se njima manipulira.ostrakon wrote:nisu, njima je cilj jedan, uništenje tradicionalne obitelji na kojoj počiva kapitalizam i zapadna kultura, kontekst je tu sporedna stvar
2014-04-19
došli zbog žena koje su napravile prison-break iz kuhinja :^^prckov wrote:a mene opet zanima otkud muskarci na plesuostrakon wrote:od kad na plesu imaju punč?kic wrote:ne znam, samo nekako uvijek mašiš poantu, ti da kreneš na ples bi završio pričajući o tome kako punč nevalja, umjesto da se zabavljaš..ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nesmije čovjek više ni filozofirati na ovom forumu
Hornblower se odmah poziva na svoja iskustva sa ženama, kao da je empirija iznad filozofije
a to, to valjda ovi parovi koji imaju zagrijavanje, predigru... pervertiti...prckov wrote:
a mene opet zanima otkud muskarci na plesu
Guest- Guest
:npg:r_nevjesta wrote:Iz oboje, pusti sad sobe i kuhinje, pa jesam rekla da se idem malo baviti intelektualnim radom na forumu?prckov wrote:jes ti to izasla iz kuhinje ili sobe
2014-04-19
Ne bih nikad rekao da si tip koji pije pivo. Red bull votka, tako nešto.ostrakon wrote:ponekad, no tu kod nas na izlascima nema lošeg punča, zna biti lošeg pivakic wrote:
pa valjda si gledao američke filmove..
a loše pivo ne pokvari samo meni raspoloženje nego svima
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Iz oboje, pusti sad sobe i kuhinje, pa jesam rekla da se idem malo baviti intelektualnim radom na forumu?prckov wrote:jes ti to izasla iz kuhinje ili sobe
što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
Guest- Guest
I ti mu, naravno, nećeš sad razbiti iluzije i reći da mu je mudrost lažna i da muškarci nisu bolji u krevetu? E, to se zove muška solidarnostStarhemberg wrote:A eto, lijepo.
2014-04-12
Starhemberg wrote:Ne bih nikad rekao da si tip koji pije pivo. Red bull votka, tako nešto.ostrakon wrote:ponekad, no tu kod nas na izlascima nema lošeg punča, zna biti lošeg pivakic wrote:
Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
Guest- Guest
On ima mudrost pa mu to ne treba naglašavati.r_nevjesta wrote:I ti mu, naravno, nećeš sad razbiti iluzije i reći da mu je mudrost lažna i da muškarci nisu bolji u krevetu? E, to se zove muška solidarnostStarhemberg wrote:A eto, lijepo.
Guest- Guest
pa zar nas moraju ponizavat kao rod radi svojih niskih sitnosopstvenickih interesaostrakon wrote:a to, to valjda ovi parovi koji imaju zagrijavanje, predigru... pervertiti...prckov wrote:
a mene opet zanima otkud muskarci na plesu
2014-04-19
Phew, lažov...nek ti bude.ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Ne bih nikad rekao da si tip koji pije pivo. Red bull votka, tako nešto.ostrakon wrote:ponekad, no tu kod nas na izlascima nema lošeg punča, zna biti lošeg pivakic wrote:
Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
Guest- Guest
kakav si kad si pijanostrakon wrote:Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
2014-04-12
hrenovkar_nevjesta wrote:Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
ti samo pripremiš žemljicu.
2014-12-30
ja izmedu ostalog imam i gen iskrenosti, muski su u pocetku bolji al kad udu u brak kapitulirajur_nevjesta wrote:I ti mu, naravno, nećeš sad razbiti iluzije i reći da mu je mudrost lažna i da muškarci nisu bolji u krevetu? E, to se zove muška solidarnostStarhemberg wrote:A eto, lijepo.
2014-04-19
Tvoja uvjerenost u njegovu mudrost je skoro pa dirljiva..Starhemberg wrote:On ima mudrost pa mu to ne treba naglašavati.
2014-04-12
pokušavam naći sastojak koji bi nam pomogao i u logičkoj konzistenciji, da lakše shvatite kako su muškarci bolji u krevetu, jer to ima smislar_nevjesta wrote:Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
Guest- Guest
Ja vas ništa ne razumijemveber_1 wrote:hrenovkar_nevjesta wrote:Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
ti samo pripremiš žemljicu.
2014-04-12
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
Page 5 of 9