Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Ja vas ništa ne razumijemveber_1 wrote:hrenovkar_nevjesta wrote:Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
ti samo pripremiš žemljicu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kužiš, kužiš :Dr_nevjesta wrote:Ja vas ništa ne razumijemveber_1 wrote:hrenovkar_nevjesta wrote:Je to neki kulinarski kviz, ima li nagrada...?ostrakon wrote:što se koristi u kuhinji kako bi krema imala konzistentnost?
ti samo pripremiš žemljicu.
2014-12-30
Ma ima smisla, 100% sam uvjerena da ima, pa zato i spavam samo s muškarcima, eto..ostrakon wrote:pokušavam naći sastojak koji bi nam pomogao i u logičkoj konzistenciji, da lakše shvatite kako su muškarci bolji u krevetu, jer to ima smisla
2014-04-12
usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...kic wrote:kakav si kad si pijanostrakon wrote:Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
itd. ima sigurno još pet šest stvari
Last edited by ostrakon on 4/10/2015, 16:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
zavisi koja je kod strinekic wrote:jel se hrenovke ili kobasice prže ono ?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja oboje, ne volim baš hrenovke, ali ih mogu pojesti ako su pečene.kic wrote:jel se hrenovke ili kobasice prže ono ?
2014-04-12
ovisi o žemljici.kic wrote:jel se hrenovke ili kobasice prže ono ?
2014-12-30
ajmo reć nemoj pit onda :shyostrakon wrote:usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...kic wrote:kakav si kad si pijanostrakon wrote:Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
Pa to je Jeljcin faza, ono prije...?ostrakon wrote:usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...kic wrote:kakav si kad si pijanostrakon wrote:Ne pijem ni inače alkohol, ima nepoželjne posljedice na mene. :uvijektrijezan
Guest- Guest
kuhaš ko muško dakle :^^r_nevjesta wrote:Ja oboje, ne volim baš hrenovke, ali ih mogu pojesti ako su pečene.kic wrote:jel se hrenovke ili kobasice prže ono ?
ali jel je*eš ko muško je pitanje' :^0
Mislim, pa takav si i kad si trijezan, ne kužim onda u čemu je razlika?ostrakon wrote:usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...
2014-04-12
Mpfhmmmm (<-- ovo držim usta čvrsto zatvorena i ne dam da me povučeš za jezik)kic wrote:kuhaš ko muško dakle :^^
ali jel je*eš ko muško je pitanje' :^0
2014-04-12
kic, povuci je za kosu
2014-04-19
uglavnom u ovim problemima s inkontinencijomr_nevjesta wrote:Mislim, pa takav si i kad si trijezan, ne kužim onda u čemu je razlika?ostrakon wrote:usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...
Guest- Guest
u cijeni!r_nevjesta wrote:Mislim, pa takav si i kad si trijezan, ne kužim onda u čemu je razlika?ostrakon wrote:usporen, tup, dezorjentiran, imam problema s inkontinecijom, nametljiv, naporan, odbojan, drzak, nemam mjere ni pristojnosti...
2014-12-30
Evo ga i ovaj sad s kantom ulja po vatri...
Guest- Guest
gomenasaiStarhemberg wrote:Evo ga i ovaj sad s kantom ulja po vatri...
Aham. Snalažljiv si, hladnokrvan, dobar odgovorostrakon wrote:uglavnom u ovim problemima s inkontinencijom
2014-04-12
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
Page 6 of 9