Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Starhemberg wrote:Vjerujem, iako ne pratim ni jedno ni drugo.ostrakon wrote:Dobro ima par očitih primjera, poput ovih iz Big Brothera ili onih iz Sabora.Starhemberg wrote:Ma jesu.ostrakon wrote: oni s duševnim poremećajim nisu toliko očiti
Ja sam vječni pesimist, pa onda tražim takve stvari za dnevnu dozu nadahnuća.
abicere leprous
Guest- Guest
poanta je u priči u videuStarhemberg wrote:Ne sviđa mi se vokal.
The music video[1] directed by Kristoffer Borgli talks about a fictional disease "Abicere Leprous" which is caused by people giving up on their ambitions in life. Symptoms start with a vesicular skin rash, and it then spreads and destroys the entire body. The disease is almost always fatal within three years of catching it. The video interviews people infected with the disease and asks them how they were infected and what they are doing with their lives.
Guest- Guest
Vidio sam to, ali ako mi se ne sviđa forma, rijetko se zalijepim za sadržaj.ostrakon wrote:poanta je u priči u videuStarhemberg wrote:Ne sviđa mi se vokal.
The music video[1] directed by Kristoffer Borgli talks about a fictional disease "Abicere Leprous" which is caused by people giving up on their ambitions in life. Symptoms start with a vesicular skin rash, and it then spreads and destroys the entire body. The disease is almost always fatal within three years of catching it. The video interviews people infected with the disease and asks them how they were infected and what they are doing with their lives.
Guest- Guest
Da, jbt.. umjesto da slavno izumru tako veličanstveni, oni se bzvz evolucijski prilagode, smanje i preživeostrakon wrote:pustiš evoluciji par milijuna godina da radi svoje na slijepo, i od veličanstvenog dinosaura dobiješ kokoš...
Očito treba malo podsjećanja na razvoj hominida?ostrakon wrote:što će ispasti od čovjeka?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.r_nevjesta wrote:
Očito treba malo podsjećanja na razvoj hominida?
Guest- Guest
Evo i žena, stižemo i prve smo.. što znači da smo na svom mjestuostrakon wrote:Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.
Btw, kad ne bi bilo žena, kako bi se onda razmnožavao ti i ostala high IQ elita, mitozom? Mislim, badava se buniš, očito smo vam neophodne, osim što smo slatke
2014-04-12
ma samo malo citam tvoje misli, vanzemaljci mi uvalili gen za telepatijured wolf wrote:Ti kažeš...prckov wrote:sreca pa bog stvori vanzemaljce pa nas izgenetirasered wolf wrote:Da je evolucija išla po svome, danas bi još uvijek sjedili na grani...ostrakon wrote:prckov wrote:
velis, kad nece evolucija hoce sterilizacija
pustiš evoluciji par milijuna godina da radi svoje na slijepo, i od veličanstvenog dinosaura dobiješ kokoš
što će ispasti od čovjeka?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajd sad u kuhinjur_nevjesta wrote:Evo i žena, stižemo i prve smo.. što znači da smo na svom mjestuostrakon wrote:Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.
Btw, kad ne bi bilo žena, kako bi se onda razmnožavao ti i ostala high IQ elita, mitozom? Mislim, badava se buniš, očito smo vam neophodne, osim što smo slatke
2014-04-19
Što ću tamo, ručak je odavno skuhan, pojeden, suđe oprano i kuhinja sređena kao apoteka.. sad ću se malo baviti intelektualnim radom na forumu, mogulimoguli..?prckov wrote:ajd sad u kuhinju
2014-04-12
kic wrote:ili u spavacu sobu.
2014-04-19
Pa ye, treba odmoriti malo nakon ručka, kažu liječnici da je to zdravokic wrote:ili u spavacu sobu.
2014-04-12
e onda u krevet, sacu jar_nevjesta wrote:Što ću tamo, ručak je odavno skuhan, pojeden, suđe oprano i kuhinja sređena kao apoteka.. sad ću se malo baviti intelektualnim radom na forumu, mogulimoguli..?prckov wrote:ajd sad u kuhinju
2014-04-19
r_nevjesta wrote:Pa ye, treba odmoriti malo nakon ručka, kažu liječnici da je to zdravokic wrote:ili u spavacu sobu.
2014-04-19
Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Guest- Guest
tako je, pojedini muskarci bolje kuhaju od zenaostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, a bolji su i u krevetu.
2014-04-19
Čudno, meni su uvijek žene bile bolje u krevetu...ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Guest- Guest
Ok, jasno mi je kako si došao do prve izjave, valjda si probao.. ali mi je ful misteriozno kako si se dovinuo do ove druge...?!ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
2014-04-12
disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nemojte da opet moram upotrijebiti svoj gen za citanje misli
2014-04-19
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
Page 3 of 9