ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci  - Page 3 Empty Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci

Post by Guest 4/10/2015, 14:39

Starhemberg wrote:
ostrakon wrote:
Starhemberg wrote:
ostrakon wrote: oni s duševnim poremećajim nisu toliko očiti
Ma jesu.
Dobro ima par očitih primjera, poput ovih iz Big Brothera ili onih iz Sabora.
Vjerujem, iako ne pratim ni jedno ni drugo.

Ja sam vječni pesimist, pa onda tražim takve stvari za dnevnu dozu nadahnuća.

abicere leprous

Guest
Guest

Back to top Go down

Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci  - Page 3 Empty Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci

Post by Guest 4/10/2015, 14:41

Ne sviđa mi se vokal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2015, 14:47

Starhemberg wrote:Ne sviđa mi se vokal.
poanta je u priči u videu

The music video[1] directed by Kristoffer Borgli talks about a fictional disease "Abicere Leprous" which is caused by people giving up on their ambitions in life. Symptoms start with a vesicular skin rash, and it then spreads and destroys the entire body. The disease is almost always fatal within three years of catching it. The video interviews people infected with the disease and asks them how they were infected and what they are doing with their lives.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2015, 14:48

ostrakon wrote:
Starhemberg wrote:Ne sviđa mi se vokal.
poanta je u priči u videu

The music video[1] directed by Kristoffer Borgli talks about a fictional disease "Abicere Leprous" which is caused by people giving up on their ambitions in life. Symptoms start with a vesicular skin rash, and it then spreads and destroys the entire body. The disease is almost always fatal within three years of catching it. The video interviews people infected with the disease and asks them how they were infected and what they are doing with their lives.
Vidio sam to, ali ako mi se ne sviđa forma, rijetko se zalijepim za sadržaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2015, 14:57

ostrakon wrote:pustiš evoluciji par milijuna godina da radi svoje na slijepo, i od veličanstvenog dinosaura dobiješ kokoš...
Da, jbt.. umjesto da slavno izumru tako veličanstveni, oni se bzvz evolucijski prilagode, smanje i prežive  :P

ostrakon wrote:što će ispasti od čovjeka?
Očito treba malo podsjećanja na razvoj hominida? :coffee
Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci  - Page 3 Evo2_2210436b
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2015, 15:00

r_nevjesta wrote:
Očito treba malo podsjećanja na razvoj hominida? :coffee
Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2015, 15:11

ostrakon wrote:Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.
Evo i žena, stižemo i prve smo.. što znači da smo na svom mjestu :}

Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci  - Page 3 _first_evolution
Btw, kad ne bi bilo žena, kako bi se onda razmnožavao ti i ostala high IQ elita, mitozom? Mislim, badava se buniš, očito smo vam neophodne, osim što smo slatke B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:15

red wolf wrote:
prckov wrote:
red wolf wrote:
ostrakon wrote:
prckov wrote:
velis, kad nece evolucija hoce sterilizacija

pustiš evoluciji par milijuna godina da radi svoje na slijepo, i od veličanstvenog dinosaura dobiješ kokoš
što će ispasti od čovjeka?
Da je evolucija išla po svome, danas bi još uvijek sjedili na grani...
sreca pa bog stvori vanzemaljce pa nas izgenetirase
Ti kažeš...
ma samo malo citam tvoje misli, vanzemaljci mi uvalili gen za telepatiju
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:16

r_nevjesta wrote:
ostrakon wrote:Da vidim, na slici nema žena. Nisu nam potrebne za evoluciju. Trebalo bi im zabraniti da se razmnožavaju.
Evo i žena, stižemo i prve smo.. što znači da smo na svom mjestu :}

Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci  - Page 3 _first_evolution
Btw, kad ne bi bilo žena, kako bi se onda razmnožavao ti i ostala high IQ elita, mitozom? Mislim, badava se buniš, očito smo vam neophodne, osim što smo slatke B-)
ajd sad u kuhinju
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2015, 15:19

ili u spavacu sobu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2015, 15:22

prckov wrote:ajd sad u kuhinju
Što ću tamo, ručak je odavno skuhan, pojeden, suđe oprano i kuhinja sređena kao apoteka.. sad ću se malo baviti intelektualnim radom na forumu, mogulimoguli..?  bounce  B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:23

kic wrote:ili u spavacu sobu.
:tss
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2015, 15:23

Pa ye, treba odmoriti malo nakon ručka, kažu liječnici da je to zdravo :offt
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:24

r_nevjesta wrote:
prckov wrote:ajd sad u kuhinju
Što ću tamo, ručak je odavno skuhan, pojeden, suđe oprano i kuhinja sređena kao apoteka.. sad ću se malo baviti intelektualnim radom na forumu, mogulimoguli..?  bounce  B-)
e onda u krevet, sacu ja cheers

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:28

:evilgrin
r_nevjesta wrote:
Pa ye, treba odmoriti malo nakon ručka, kažu liječnici da je to zdravo :offt
:evilgrin   :sex1
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2015, 15:28

Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:30

ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, a bolji su i u krevetu.
tako je, pojedini muskarci bolje kuhaju od zena :)
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/10/2015, 15:30

ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Čudno, meni su uvijek žene bile bolje u krevetu... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 4/10/2015, 15:31

ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Ok, jasno mi je kako si došao do prve izjave, valjda si probao.. ali mi je ful misteriozno kako si se dovinuo do ove druge...?! scratch B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 4/10/2015, 15:32

disdain for women is beta :v
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by prckov 4/10/2015, 15:33

nemojte da opet moram upotrijebiti svoj gen za citanje misli

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics