Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
nemojte da opet moram upotrijebiti svoj gen za citanje misli
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa zar to nije logično? muškarci su apsolutno bolji od žena, ergo bolji su i u krevetur_nevjesta wrote:Ok, jasno mi je kako si došao do prve izjave, valjda si probao.. ali mi je ful misteriozno kako si se dovinuo do ove druge...?!ostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Guest- Guest
kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nesmije čovjek više ni filozofirati na ovom forumu
Hornblower se odmah poziva na svoja iskustva sa ženama, kao da je empirija iznad filozofije
Guest- Guest
Sorry, kad nemam iskustva s muškarcima...ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Hornblower se odmah poziva na svoja iskustva sa ženama, kao da je empirija iznad filozofije
Guest- Guest
Malo ontopic: mislim da su ove feministice malo previše ekstenzivno shvatile brigu države o djeci bez obzira na slaganje ili neslaganje njihovih roditelja, pa su u tu 'brigu' zgodno uključile i ideologiju (iako se spremno bune protiv toga, ukoliko ideologija nije ona njihova ).
Mislim da bi se roditeljska odluka mogla zanemariti jedino onda kad je u pitanju život djeteta, drukčije ne.
Mislim da bi se roditeljska odluka mogla zanemariti jedino onda kad je u pitanju život djeteta, drukčije ne.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nisu, njima je cilj jedan, uništenje tradicionalne obitelji na kojoj počiva kapitalizam i zapadna kultura, kontekst je tu sporedna stvarr_nevjesta wrote:Malo ontopic: mislim da su ove feministice malo previše ekstenzivno shvatile brigu države o djeci
Guest- Guest
jes ti to izasla iz kuhinje ili sober_nevjesta wrote:Malo ontopic: mislim da su ove feministice malo previše ekstenzivno shvatile brigu države o djeci bez obzira na slaganje ili neslaganje njihovih roditelja, pa su u tu 'brigu' zgodno uključile i ideologiju (iako se spremno bune protiv toga, ukoliko ideologija nije ona njihova ).
2014-04-19
Starhemberg wrote:Sorry, kad nemam iskustva s muškarcima...ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nemam ni ja, no to me ne sprečava da imam mudrost
Guest- Guest
Priznajem da ti nenormalno dobro ide postavljanje generalnih, ofrljativnih zaključaka, iz kojih onda 'logično' izvlačiš premise prema potrebi.. muy bienostrakon wrote:pa zar to nije logično? muškarci su apsolutno bolji od žena, ergo bolji su i u krevetu
2014-04-12
svjesno ili nesvjesnoostrakon wrote:nisu, njima je cilj jedan, uništenje tradicionalne obitelji na kojoj počiva kapitalizam i zapadna kultura, kontekst je tu sporedna stvarr_nevjesta wrote:Malo ontopic: mislim da su ove feministice malo previše ekstenzivno shvatile brigu države o djeci
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to se ne priznaje na forumu:DStarhemberg wrote:Sorry, kad nemam iskustva s muškarcima...ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Pusti one s bogatom mastom da zamisljaju i jalne da se pjene:D
2014-04-12
ne znam, samo nekako uvijek mašiš poantu, ti da kreneš na ples bi završio pričajući o tome kako punč nevalja, umjesto da se zabavljaš..ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
taman si počela maštati i zamišljati scene i onda on dođe i sve negira, opovrgnemaggie13 wrote:
to se ne priznaje na forumu:D
Pusti one s bogatom mastom da zamisljaju i jalne da se pjene:D
nije mogao goru stvar napraviti
Guest- Guest
meni je tekst hrpa tvrdnji, deskriptivno nabrajanje protiv čega su - ali ne i objašnjenje, taj središnji dio nedostaje da bih tekst shvatio ozbiljno, ovako - chat tema!r_nevjesta wrote:Malo ontopic: mislim da su ove feministice malo previše ekstenzivno shvatile brigu države o djeci bez obzira na slaganje ili neslaganje njihovih roditelja, pa su u tu 'brigu' zgodno uključile i ideologiju (iako se spremno bune protiv toga, ukoliko ideologija nije ona njihova ).
trebamo ja i ti to eksperimentalno provjerit........onako kak bi se reklo empirijski bez filozofijer_nevjesta wrote:Priznajem da ti nenormalno dobro ide postavljanje generalnih, ofrljativnih zaključaka, iz kojih onda 'logično' izvlačiš premise prema potrebi.. muy bienostrakon wrote:pa zar to nije logično? muškarci su apsolutno bolji od žena, ergo bolji su i u krevetu
2014-04-19
od kad na plesu imaju punč?kic wrote:ne znam, samo nekako uvijek mašiš poantu, ti da kreneš na ples bi završio pričajući o tome kako punč nevalja, umjesto da se zabavljaš..ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
Guest- Guest
A eto, lijepo.ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Sorry, kad nemam iskustva s muškarcima...ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
nemam ni ja, no to me ne sprečava da imam mudrost
Guest- Guest
pa valjda si gledao američke filmove..ostrakon wrote:od kad na plesu imaju punč?kic wrote:ne znam, samo nekako uvijek mašiš poantu, ti da kreneš na ples bi završio pričajući o tome kako punč nevalja, umjesto da se zabavljaš..ostrakon wrote:kic wrote:disdain for women is beta :vostrakon wrote:Muškarci bolje kuhaju od žena, bolji su u kuhinji, a bolji su i u krevetu.
ponekad, no tu kod nas na izlascima nema lošeg punča, zna biti lošeg pivakic wrote:
pa valjda si gledao američke filmove..
a loše pivo ne pokvari samo meni raspoloženje nego svima
Guest- Guest
Uff, zaboravila sam da ti nisi vičan čitanju između redova i imalo diplomatskom izražavanju, pa onda evo: da, to im je cilj, odrezati individui sve njezine oslonce, korijene.. izgubljene i 'plutajuće' pojedince lakše se vodi, indoktrinira i lakše se njima manipulira.ostrakon wrote:nisu, njima je cilj jedan, uništenje tradicionalne obitelji na kojoj počiva kapitalizam i zapadna kultura, kontekst je tu sporedna stvar
2014-04-12
:Dostrakon wrote:a loše pivo ne pokvari samo meni raspoloženje nego svima
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kolinda djeci objašnjavala kako postati predsjednica: "Treba znati ovo, ono..."
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
» Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
» Dodik za Sputnjik: RS je država, BiH ne treba ostati u ovim granicama
» Treba li država uopće subvencionirati stambene kredite mladima u razvijenim općinama ?
» Borelija treba maknit: Priča o nekakvoj eu mornarici ( EU nije država ) koja će patrolirat oko Tajvana
Page 4 of 9