Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
aj ako netko vidi Vebera da tu palamudi nek mu poruči da mi se javi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:jastreb wrote:Hrvati u idućem ratu neće biti više u jednoj vojsci kao u Dom.ratu,već u dvije vojske. Oštro suprostavljene. Kao u 2.svj.ratu.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Kako da ne krajišnik...
To se kaže: How yes no. Krajišnik.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
michaellcmacha wrote:jebiga ja sam djelovao preekstremno tamo na onom starom forumu... ali budete vi (ne nužno ti osobno) iskali da se na vrijeme razriješi ta problematika....a svakom iole realnom je jasno kako se jedino može riješiti te skotove....slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:
Kad smo se nastojali dopasti skoro pa svima, a onda su nas skoro pa svi ucjenjivali zbog takve politike.
Ja sam po tom pitanju vrlo miran, jer mi je jasno da će se situacija razriješiti, prije ili kasnije, ovako ili onako. A jasno je kako se te stvari uobičajeno rješavaju, makar se uvijek znaju dogoditi pojedinačne iznimke. Samo se situacija treba dovoljno radikalizirati, a to će se dogoditi prije ili kasnije.
Guest- Guest
ne shamaraj gluposti i ti, uozbilji semichaellcmacha wrote:OVAJ PUT isključivo šaljemo ringe, jastrebe gnječeve i ostali škart u prve redove... nakon tog u hrvatskoj i u svezi hrvatske bude definitivno bolja klima, u svakom slučaju naprijed ne budemo dok se s vama tj s takvima ne raščisti jednom za svagda... ali ima vremena bude to već jedna generacija uzela sebi u zadatak...Ringo10 wrote:Ne još ali umirat će.Pinochet wrote:tko je umro ? gdje ljudi umiru?Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
koja je sada najveća u Europi. Prikupljaju stoku sitnozubu balkansku i šalju ih na granice Rusije
Zašto..........zašto vi, stoko glupa, pristajete biti topovsko meso, zašto svoju dicu šaljete u SMRT glupani
glupi narode jadni.
Znajući hrvatsku pasju poslušnost, ne sumnjam da će Hrvati biti u prvim redovima topovskog mesa.
jebiga kad je tako... pa da vidite samo što taj ološ radi tu kod mene u sisku... ljudima se javno prijete da dok su oni na vlasti pojedincima se neće ulice asfaltirati, šalju ljudima abnormalne račune.... ne daju djeci da treniraju u dvorani pa djeca moraju odlaziti u zg trenirati a turnire organzirati u delnicama... podijelili svu gradsku imovinu srbima, onom kriminalcu tothu sto je prešao na islam u zatvoru dali socijalnu pomoć i naputili ga da se ušanći u šašinoj gredi.... al ok kad zagrmi budu se pitali ko i sin od petra teslića šta ih zadesi....prckov wrote:michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:jastreb wrote:
Hrvati u idućem ratu neće biti više u jednoj vojsci kao u Dom.ratu,već u dvije vojske. Oštro suprostavljene. Kao u 2.svj.ratu.
Kako da ne krajišnik...
2015-08-08
ma mislim ringo je u pravu... mi smo stvarno za kurac... ja bi radije da smo tu gamad potukli pa da me za vijeke vijekova zovu ustašom...Leviathan2 wrote:ne shamaraj gluposti i ti, uozbilji semichaellcmacha wrote:OVAJ PUT isključivo šaljemo ringe, jastrebe gnječeve i ostali škart u prve redove... nakon tog u hrvatskoj i u svezi hrvatske bude definitivno bolja klima, u svakom slučaju naprijed ne budemo dok se s vama tj s takvima ne raščisti jednom za svagda... ali ima vremena bude to već jedna generacija uzela sebi u zadatak...Ringo10 wrote:Ne još ali umirat će.Pinochet wrote:tko je umro ? gdje ljudi umiru?Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
koja je sada najveća u Europi. Prikupljaju stoku sitnozubu balkansku i šalju ih na granice Rusije
Zašto..........zašto vi, stoko glupa, pristajete biti topovsko meso, zašto svoju dicu šaljete u SMRT glupani
glupi narode jadni.
Znajući hrvatsku pasju poslušnost, ne sumnjam da će Hrvati biti u prvim redovima topovskog mesa.
2015-08-08
gle levi kad zagusti ta stoka će gledati da potuče moje klince, pa shodno tomu ja bih ipak radije da oni budu potučeni... jest da je subjektivno ali složit ćeš se da je opravdano...
2015-08-08
pa ocito su vam ljevicari na vlastimichaellcmacha wrote:jebiga kad je tako... pa da vidite samo što taj ološ radi tu kod mene u sisku... ljudima se javno prijete da dok su oni na vlasti pojedincima se neće ulice asfaltirati, šalju ljudima abnormalne račune.... ne daju djeci da treniraju u dvorani pa djeca moraju odlaziti u zg trenirati a turnire organzirati u delnicama... podijelili svu gradsku imovinu srbima, onom kriminalcu tothu sto je prešao na islam u zatvoru dali socijalnu pomoć i naputili ga da se ušanći u šašinoj gredi.... al ok kad zagrmi budu se pitali ko i sin od petra teslića šta ih zadesi....prckov wrote:michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:
Kako da ne krajišnik...
ne znam koja stranka je dobila tu izbore ali bez obzira, jasno je da je to sve ljevicarsko proseravanje
2014-04-19
sdp i most...prckov wrote:pa ocito su vam ljevicari na vlastimichaellcmacha wrote:jebiga kad je tako... pa da vidite samo što taj ološ radi tu kod mene u sisku... ljudima se javno prijete da dok su oni na vlasti pojedincima se neće ulice asfaltirati, šalju ljudima abnormalne račune.... ne daju djeci da treniraju u dvorani pa djeca moraju odlaziti u zg trenirati a turnire organzirati u delnicama... podijelili svu gradsku imovinu srbima, onom kriminalcu tothu sto je prešao na islam u zatvoru dali socijalnu pomoć i naputili ga da se ušanći u šašinoj gredi.... al ok kad zagrmi budu se pitali ko i sin od petra teslića šta ih zadesi....prckov wrote:michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:
ne znam koja stranka je dobila tu izbore ali bez obzira, jasno je da je to sve ljevicarsko proseravanje
2015-08-08
eto
prepozno sam ih po "rukopisu"
2014-04-19
imas pogresno gledanjemichaellcmacha wrote:gle levi kad zagusti ta stoka će gledati da potuče moje klince, pa shodno tomu ja bih ipak radije da oni budu potučeni... jest da je subjektivno ali složit ćeš se da je opravdano...
tvoje klince nece potuci ni jastreb ni ringo ni slicni, ako ih itko zatuce onda ce ih zatuci oni koji su bacili medju vas kost tj oni koji vladaju i uvijek vas upiru jedne na druge
problem j e sto vi nikako da progledate
srbi i hrvati nisu nikad bili problem, problem su uvijek bili kojekakvi olosi koji su za neke svoje ciljeve navukli i srbe i hrvate u koljacinu
uvijek stajete na iste grablje
moras priznati sto god rekao da je u hrvatskoj moralno stanje u kurcu al debelo u kurcu, svi gledaju kako da nekom uvale a to je postao jednostavno trend
da sad pobijete i protjerate sve srbe, sve mjesance, sve potomke oficira, sve jehudije jastrebove ringoe pa cak i nas iz plemena, ja ti garantiram za kratko vrijeme da bi situacija bila jos i gora
odatle oni prepisuju I odatle crpe silu jer vide da je cijeli zapad trenutno kulturoloski i medijski njihov
zbog njih se I desio brexit a I tramp, tako da se stvari polako mijenjaju
2014-04-19
gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
2015-08-08
samo je bitno imati oružje i kad zagrmi ne libiti se oružje upotrijebiti... najgore je dozvoliti da ostaneš goloruk... ako glavu moraš izgubiti izgubi je skupo, a ne sa rukama vezanim žicom...prckov wrote:isti je to rukopis I na zapadu, isti proseriprckov wrote:eto
odatle oni prepisuju I odatle crpe silu jer vide da je cijeli zapad trenutno kulturoloski i medijski njihov
2015-08-08
michaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
a ti to prijetiš likvidacijama????? onako zakamuflirane u neku paranoidnu šizofreniju koja te pere? ako zagusti i kad zagusti... ako ako. ajd ne treba ako ako dođi sada odmah u pulu pa da riješimo tvoje paranoje jednom zauvijek.
Guest- Guest
ma polako doći će to sve na svoje... ja bih volio da se to odigra dok je mene, samo nažalost sve mi djeluje da će ta igranka biti malo kasnije iza mene..Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
a ti to prijetiš likvidacijama????? onako zakamuflirane u neku paranoidnu šizofreniju koja te pere? ako zagusti i kad zagusti... ako ako. ajd ne treba ako ako dođi sada odmah u pulu pa da riješimo tvoje paranoje jednom zauvijek.
2015-08-08
dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
2015-08-08
Leviathan2 wrote:
srbi i hrvati nisu nikad bili problem, problem su uvijek bili kojekakvi olosi koji su za neke svoje ciljeve navukli i srbe i hrvate u koljacinu
Ovo nije dostojno razine dječjeg vrtića.
Guest- Guest
naravnomichaellcmacha wrote:samo je bitno imati oružje i kad zagrmi ne libiti se oružje upotrijebiti... najgore je dozvoliti da ostaneš goloruk... ako glavu moraš izgubiti izgubi je skupo, a ne sa rukama vezanim žicom...prckov wrote:isti je to rukopis I na zapadu, isti proseriprckov wrote:eto
2014-04-19
sve sam ja razumio... ti bi to tako olako izrelativizirao i rekao krivi su neki drugi a ne ovi koje ja navodim... ok tebi je za tvoj rezon to opravdanje... meni za moj nije...Leviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
2015-08-08
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Page 6 of 13