Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Hrvati su jedan KURAC OD OVCE.jastreb wrote:Hrvatska se odrekla svog,hrvatskog antifašizma,iako je hrvatski antifašistički pokret bio jedinstven i impresivan i u svjetskim razmjerima. Ali i to je lako objasniti. Taj je pokret bio i jugoslavenski,a što naše "domoljube" jako iritira iz njima znanih razloga. Oni zato ne znaju što bi s činjenicom da su tadašnju Narodnu Republiku Hrvatsku stvorili komunisti. Hrvatsku naciju su komunisti izvukli iz blata NDH stvorivši Bakarićevu i Nazorovu Hrvatsku. Ona je bila dio Jugoslavije,što je nepremostiv problem za domoljube.Ringo10 wrote:Srbija ima mnogo problema sama sa sobom.Eroo wrote:Srbija ima nepremostiv poblem s rigidnom SPC.
Ali ima nešto što Hrvatska više nema. A to je barem nešto suvereniteta i mnogo više kičme nego Hrvatska.
Termeljni preduvjet napretka hrvatskog društva je demontaža državotvornih i domoljubnih mitova i svođenje države na ono što ona doista i je.
JA ne znam je li vama jasno da je Hrvatska izručila STRANOJ ZEMLJI I STRANOME SUDU čovjeka koji je tvorac hrvatskih obavještajnih službi. I koji je taj zadatak odradio savršeno.
Operativca iskusnog i sposobnog kojeg je sam Tuđman uzeo za ovakav krucijalno važan zadatak. I koji je mogao i danas bit izuzetno koristan.
Pa to NIKADA NIJEDNA DRUGA ZEMLJA NE BI URADILA.
Osim Hrvatske
Ali ustašoidi su napravili takvu frku i takav pritisak na javnost kao da je to bilo pitanje života i smrti. I Hrvatska je podlegla tome pritisku.
To je urađeno zato što se ustašoidi ne mire sa porazom iz 1945 i oni traže osvetu, revanš, oni traže glave. Oni non stop traže da nekome jebu mater radi pušione iz 1945 godine.
I onda stvaraju histerije u javnosti i onda se događaju ovakve stvari.
I onda mi seru o hrvatskom domoljublju. Ma daj povraća mi se od Hrvata, naroda kojem pripadam. I sad ja trebam kenjati o Srbima, Slovencima ili Bošnjacima.
Hrvati su jad od naroda. Jad i ništa drugo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
Hrvati su jedan KURAC OD OVCE.
Kad stasa nova mlađa generacija koja neće biti pod uplivom CUH-a i "krovopokrivača",sve će se okrenuti na bolje,pa makar se krenulo od nule.
U to sam 100% siguran.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo. Ovi su jedni od najvećih krivaca za opću krizu hrvatskog društva.
2014-04-22
Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
koja je sada najveća u Europi. Prikupljaju stoku sitnozubu balkansku i šalju ih na granice Rusije
Zašto..........zašto vi, stoko glupa, pristajete biti topovsko meso, zašto svoju dicu šaljete u SMRT glupani
glupi narode jadni.
koja je sada najveća u Europi. Prikupljaju stoku sitnozubu balkansku i šalju ih na granice Rusije
Zašto..........zašto vi, stoko glupa, pristajete biti topovsko meso, zašto svoju dicu šaljete u SMRT glupani
glupi narode jadni.
Nada umire posljednja.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
Kad stasa nova mlađa generacija koja neće biti pod uplivom CUH-a i "krovopokrivača",sve će se okrenuti na bolje,pa makar se krenulo od nule.
U to sam 100% siguran.
Hrvati su narod kojem je 900 godina robovanja i služenja tuđinskim intersima sjebalo i svijest i zdravo rasuđivanje.
Jer ja ne mogu drukčije objasniti da taj narod i one rijetke povijesne pobjede pretvori u poraze.
Psihološki sjeban narod, sjeban do daske.
2015-09-24
ZAto što mi Hvati i ne znamo drugo nego služiti tuđinu i ginuti za tuđina.Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
glupi narode jadni.
A tragično je to da nam se to uvijek prodaje kao najveće civilizacijsko dostignuiće.
Hrvati su jad od naroda.
2015-09-24
Tako su jugoslovenčine provodile kampanju da se mora izručivati branitelje kako bi se postigla pravda i da je to baš eurofilično. Tuk na utuk!Ringo10 wrote:Hrvati su jedan KURAC OD OVCE.jastreb wrote:Hrvatska se odrekla svog,hrvatskog antifašizma,iako je hrvatski antifašistički pokret bio jedinstven i impresivan i u svjetskim razmjerima. Ali i to je lako objasniti. Taj je pokret bio i jugoslavenski,a što naše "domoljube" jako iritira iz njima znanih razloga. Oni zato ne znaju što bi s činjenicom da su tadašnju Narodnu Republiku Hrvatsku stvorili komunisti. Hrvatsku naciju su komunisti izvukli iz blata NDH stvorivši Bakarićevu i Nazorovu Hrvatsku. Ona je bila dio Jugoslavije,što je nepremostiv problem za domoljube.Ringo10 wrote:Srbija ima mnogo problema sama sa sobom.Eroo wrote:Srbija ima nepremostiv poblem s rigidnom SPC.
Ali ima nešto što Hrvatska više nema. A to je barem nešto suvereniteta i mnogo više kičme nego Hrvatska.
Termeljni preduvjet napretka hrvatskog društva je demontaža državotvornih i domoljubnih mitova i svođenje države na ono što ona doista i je.
JA ne znam je li vama jasno da je Hrvatska izručila STRANOJ ZEMLJI I STRANOME SUDU čovjeka koji je tvorac hrvatskih obavještajnih službi. I koji je taj zadatak odradio savršeno.
Operativca iskusnog i sposobnog kojeg je sam Tuđman uzeo za ovakav krucijalno važan zadatak. I koji je mogao i danas bit izuzetno koristan.
Pa to NIKADA NIJEDNA DRUGA ZEMLJA NE BI URADILA.
Osim Hrvatske
Ali ustašoidi su napravili takvu frku i takav pritisak na javnost kao da je to bilo pitanje života i smrti. I Hrvatska je podlegla tome pritisku.
To je urađeno zato što se ustašoidi ne mire sa porazom iz 1945 i oni traže osvetu, revanš, oni traže glave. Oni non stop traže da nekome jebu mater radi pušione iz 1945 godine.
I onda stvaraju histerije u javnosti i onda se događaju ovakve stvari.
I onda mi seru o hrvatskom domoljublju. Ma daj povraća mi se od Hrvata, naroda kojem pripadam. I sad ja trebam kenjati o Srbima, Slovencima ili Bošnjacima.
Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
Ti si jedan idiot.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
Na žalost, takvih idiota poput tebe je previše danas u Hrvatskoj.
I zato nisam optimist.
2015-09-24
Ti si posrbica i drago mi je da si daleko od moje zemlje. Odjeb!Ringo10 wrote:Ti si jedan idiot.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
I zato nisam optimist.
Ne nego krovopokrivača,klerikalaca(protiv kojih su se borili i Starčević i Radić i Tito) i lažnih domoljubnih mitova.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
Po toj mitologiji već smo debelo prešišali Srbe sa njihovim kosovskim i kraljevićmarkovskim ciklusima.
2014-04-22
Ne seri! Vidiš čega nema, a četništvo ti promiče ispred nosa.jastreb wrote:Ne nego krovopokrivača,klerikalaca(protiv kojih su se borili i Starčević i Radić i Tito) i lažnih domoljubnih mitova.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
Po toj mitologiji već smo debelo prešišali Srbe sa njihovim kosovskim i kraljevićmarkovskim ciklusima.
Ma ne vrijedi, na znam čemu se s tim budalama raspravljati.jastreb wrote:Ne nego krovopokrivača,klerikalaca(protiv kojih su se borili i Starčević i Radić i Tito) i lažnih domoljubnih mitova.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
Već 3 desetljeća vrte jednu te istu idiotsku spiku.
I tu pomoći nema.
2015-09-24
Vi ste vrtjeli budalaštine o bratstvu i jedinstvu pa je to završilo ovčarama.Ringo10 wrote:Ma ne vrijedi, na znam čemu se s tim budalama raspravljati.jastreb wrote:Ne nego krovopokrivača,klerikalaca(protiv kojih su se borili i Starčević i Radić i Tito) i lažnih domoljubnih mitova.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
I tu pomoći nema.
Ti si psihički bolesnik. Zreo za sastanak sa Radovanom Karadžićem.Regoč wrote:Vi ste vrtjeli budalaštine o bratstvu i jedinstvu pa je to završilo ovčarama.Ringo10 wrote:Ma ne vrijedi, na znam čemu se s tim budalama raspravljati.jastreb wrote:Ne nego krovopokrivača,klerikalaca(protiv kojih su se borili i Starčević i Radić i Tito) i lažnih domoljubnih mitova.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:
Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.
U to sam 100% siguran.
I tu pomoći nema.
2015-09-24
tko je umro ? gdje ljudi umiru?Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
glupi narode jadni.
Guest- Guest
Ne još ali umirat će.Pinochet wrote:tko je umro ? gdje ljudi umiru?Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
glupi narode jadni.
Znajući hrvatsku pasju poslušnost, ne sumnjam da će Hrvati biti u prvim redovima topovskog mesa.
2015-09-24
¸protiv koga? protiv srba na kosmetu?
Guest- Guest
rusah na KrimetuPinochet wrote:¸protiv koga? protiv srba na kosmetu?
Regoč wrote:Ti si posrbica i drago mi je da si daleko od moje zemlje. Odjeb!Ringo10 wrote:Ti si jedan idiot.Regoč wrote:Hrvatska se treba osloboditi antifašistah i jugoslavizma, to je osnova za obnovu suverenizma.jastreb wrote:Nije sve izgubljeno. Mladi sve manje i manje puše te mitove.Ringo10 wrote:
U to sam 100% siguran.
I zato nisam optimist.
darth_vader-
2014-04-17
Ako i ovaj put OPET za tuđe interese krenemo na Rusiju, to će nam biti posljednje.Leviathan2 wrote:rusah na KrimetuPinochet wrote:¸protiv koga? protiv srba na kosmetu?
2015-09-24
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Page 2 of 13