Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
sve sam ja razumio... ti bi to tako olako izrelativizirao i rekao krivi su neki drugi a ne ovi koje ja navodim... ok tebi je za tvoj rezon to opravdanje... meni za moj nije...Leviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Leviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
razumije samo se pravi mutav jer je željan pažnje a traži žrtve na koje će posrat svoj tovar govana pa time dobije šut serotonina i bude sretan ko prase u cekeru. sve u svemu kriminalac ološ.
Guest- Guest
idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
2014-04-19
prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
Prodaje bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti spiku.
Guest- Guest
aj dalje, kad izadjes iz vrtica, mozda shvatis :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
srbi i hrvati nisu nikad bili problem, problem su uvijek bili kojekakvi olosi koji su za neke svoje ciljeve navukli i srbe i hrvate u koljacinu
Ovo nije dostojno razine dječjeg vrtića.
2015-08-08
Leviathan2 wrote:aj dalje, kad izadjes iz vrtica, mozda shvatis :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
srbi i hrvati nisu nikad bili problem, problem su uvijek bili kojekakvi olosi koji su za neke svoje ciljeve navukli i srbe i hrvate u koljacinu
Ti si taj koji je i dalje u vrtiću. :)
Guest- Guest
ljubav bez granicaslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
2014-04-19
ne prosipa,prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
i sta fali mjesalici da je stavljas u negativan kontekst
Je, on će nas učiti tko su nam neprijatelji, a tko prijatelji.
Mi to jako dobro znamo i bez diletanata koji su nam punili uši sa takvim glupostima, a što se pokazalo i 1991.
Guest- Guest
leviLeviathan2 wrote:aj dalje, kad izadjes iz vrtica, mozda shvatis :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
to sto ti prodajes su sabloni koje neki (a I ti) koriste u svakoj prilici pa I onda kad to nema veze sa vezom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
koje kurcevo bratstvo i jedinstvo, vecu glupost nisam nikad cuo od togaslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
al radim i sa srbima i sa hrvatima i nikad nema problema na jebenoj bausteli, cak se i druze medjusobno,
medjutim, iskreno, ja kad bih imao snagu iza sebe, ocistio bi medjurjecje i od srba i od hrvata i od muslimana, da ne zagadjujete,
iskreno na nos mi izlazi vas primitivizam i debilizam,
nabijem vas nakurac , nikad od vas ljudi,
10 neutronki i naselit kineze
a dobro jeLeviathan2 wrote:ne prosipa,prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
i sta fali mjesalici da je stavljas u negativan kontekst
ucini mi se da prosipa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja kažem i iza toga stojim najbolje bi bilo da je ratna populacija iz Domovinskog rata raščistila unutarnje hrvatsko pitanje pa koliko god da koštalo... jebiga kad se većina nas nadala da će vrhovništvo mirnim putem iznaći riješenja da se ološ iščisti.... međutim svjedoci smo kontra efektu ološa se mnogostruko nakotilo i broj im je poprilično značajan... e sad ga jebi kako to riješiti i tko... da se nešto na brzinu uzjebe još bi postojala šansa da se to razriješi mada sumnjam...slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:to su te sheme relativiziranja... kao ljudi mutavi pa neće skopčati pozadinu... ok ima ih i takvih koji ne skopčaju...slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
Mi to jako dobro znamo i bez diletanata koji su nam punili uši sa takvim glupostima, a što se pokazalo i 1991.
2015-08-08
hm, shabloneprckov wrote:leviLeviathan2 wrote:aj dalje, kad izadjes iz vrtica, mozda shvatis :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
to sto ti prodajes su sabloni koje neki (a I ti) koriste u svakoj prilici pa I onda kad to nema veze sa vezom
e jebes ga ako su shablone
dobro je vama, dobro :)
jab radije japanceLeviathan2 wrote:koje kurcevo bratstvo i jedinstvo, vecu glupost nisam nikad cuo od togaslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisaomichaellcmacha wrote:gle ja sam svojim klincima rekao... ovdje kod mene onaj tko te gleda ispod oka taj bi te da može za glavu skratio... pa kad i ako zagusti a hoće u njihovom mandatu, nek pokušaju biti ljudi koliko im prilike omoguće, ali prema ološu nek budu nemilosrdni... a ne da budu blesavi ko što je bio moj djed, i moj stari a i ja s njima... pa svi trojica bili ustaše makar po djelima ni blizu ustašama... ja ne krijem niti ćemo se neš posebno lagati... da zagusti oni koje sam naveo bi bili moji neprijatelji i to smrtni i ja bih gledao da im dođem glave prije neg oni meni ili mojima... a ti tjeraj svoju priču o plemenu koliko hoš... ako si uz mene onda si uz mene ako si uz yehudija ili jastreba jebiga ili ti mene ili ja tebe... toliko o tomu...
al radim i sa srbima i sa hrvatima i nikad nema problema na jebenoj bausteli, cak se i druze medjusobno,
medjutim, iskreno, ja kad bih imao snagu iza sebe, ocistio bi medjurjecje i od srba i od hrvata i od muslimana, da ne zagadjujete,
2014-04-19
Leviathan2 wrote:
koje kurcevo bratstvo i jedinstvo, vecu glupost nisam nikad cuo od toga
Bauštela u stranoj temlji je bauštela u stranoj zemlji, a domovina i odnosi u njoj su posve ne druga nego deseta stvar.
Kažeš da veću glupost od bratstva i jedinstva nisu čuo, a onda i dalje prodaješ upravo tu stvar.
Ili nisi svjestan što prodaješ, a to je onda već druga priča.
Ostale fantazije tipa kad bi' ja imao vlast na 5 minuta koje potječu ravno iz vrtića neću komentirati.
Guest- Guest
de si bio 91slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:to su te sheme relativiziranja... kao ljudi mutavi pa neće skopčati pozadinu... ok ima ih i takvih koji ne skopčaju...slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
ahahahahaha
o kru te jebo
Nisu ni Korejci loši. Oni južni.
Guest- Guest
kineze, japanci su proizvodi incesta ko i britanci :)prckov wrote:jab radije japanceLeviathan2 wrote:koje kurcevo bratstvo i jedinstvo, vecu glupost nisam nikad cuo od togaslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:idi bolan mjesalica ti eno prosipaLeviathan2 wrote:
dzebe pisem, ne razumijes ti ni rjec od onog sto sam napisao
Leviathan2 wrote:de si bio 91slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:to su te sheme relativiziranja... kao ljudi mutavi pa neće skopčati pozadinu... ok ima ih i takvih koji ne skopčaju...slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
ahahahahaha
o kru te jebo
De, drž' se ti svoje svete mješalice i svog imaginarnog plemena i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto. :)
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Page 7 of 13