Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
a, jesi naja, jastrebe..i treba te zezat..k'o Sava Kovacevic na Sutjesci si, a 21.stoljece debelo krenulo :-Djastreb wrote:Bila bi to desetkovana desetina dok si reko -Rus.vuksadinare wrote:pinoce,sligo,megi,r_nevjesta..cijela desetina..ima nas..ah da tre,dijagram..taman desetina..jastreb wrote:Pa evo na ovom forumu od nas 30-tak,samo bi Vuk sa Dinare sinuće sloboda,Ero i Lobo išli na Serjože i Volođe.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Norveska:Kosovo je drzava,Rusija neprijatelj a Srbija u svakom slucaju na gubitku
jasambrend wrote:jastreb wrote:Hrvati u idućem ratu neće biti više u jednoj vojsci kao u Dom.ratu,već u dvije vojske. Oštro suprostavljene. Kao u 2.svj.ratu.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Kako da ne krajišnik...
To se kaže: How yes no. Krajišnik.
Guest- Guest
Pinochet wrote:da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Onome tko se uzda u srpsku vojnu (po)moć u borbama na ovim prostorima bi bilo najbolje da odmah izvrši ritualno samoubojstvo.
Guest- Guest
Prioritetno je ono boldano...vreca krumpira...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Onome tko se uzda u srpsku vojnu (po)moć u borbama na ovim prostorima bi bilo najbolje da odmah izvrši ritualno samoubojstvo.
Guest- Guest
pismejker wrote:Prioritetno je ono boldano...vreca krumpira...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Da, prioritet se sastoji u tome da Srbi uđu u rat na ruskoj strani, a onda kom obojci, a kom opanci.
Guest- Guest
Ahaha..majke mi..ja bi platila samo da vidim kako ga trpaju na kamion i pravac poligonLeviathan2 wrote:hehehe, joda, dojde vojna policija po tebe, natrpa te u kamion i na vojni poligon 3 dana brzopotezne obuke , ostatak obuke prolazis u realnim uvjetima
nema majci da ces utec u minken il u svicarsku
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma koja crna Srbija i njena vojna moc, dajte nemojte me nasmijavatislidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Prioritetno je ono boldano...vreca krumpira...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Da, prioritet se sastoji u tome da Srbi uđu u rat na ruskoj strani, a onda kom obojci, a kom opanci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne bi mogli biti u dvije vojske osim da poneki dezertiraju i prijeđu na suprotnu stranu. A to su pojedinci.jastreb wrote:Hrvati u idućem ratu neće biti više u jednoj vojsci kao u Dom.ratu,već u dvije vojske. Oštro suprostavljene. Kao u 2.svj.ratu.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Prema tome, ne bi bili u dvije vojske ali bi im moral bio APSOLUTNA NULA.
Jedno je piti po baltičkim birtijama i ganjati baltičke kurvice a drugo je kad ti po glavi dere Buratino.
JA ne znam je li iko svjestan tamo koji će im se Armagedon sručiti na glave ako se zarati. Koja je to vatrena moć.
A najgore je to što smo u vojnom savezu kojim zapovijedaju neocon luđaci i manijaci koji nas i slične nama vide samo kao korisne budale predodređene da ginu za njihove perverzne ciljeve i planove.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da je drzava ne bi nas ovoliko rastezali
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Prioritetno je ono boldano...vreca krumpira...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
to je svakom razumnom srbinu jasno ko dan
da hrvati jednostavno zele srbiju dalje od eu i nato
da bude u suprotnom taboru i da u sukobu zapad -rusija
politickom ili vojnom odglume pobednike kao i prilikom raspada yuge.
da se ja pitam,
to nadanje pretvoruio bih vam u gorcinu u prvih 6o sekundi moje vlasti !
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Ma koja crna Srbija i njena vojna moc, dajte nemojte me nasmijavatislidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Prioritetno je ono boldano...vreca krumpira...slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:
da, inače čisto da podsjetim.. prije 2-3godine kada je napetos sa rusijom bila najžešća, a rat u ukraini isto tako bio žestok, jedan visoko rangirani ruski političar, mislim da čak onaj Rogozin, je izjavio, ako izbije rat NATOvs RUsija, da očekuje od Srbije da primi udar i veže dio NATO vojske na balkanu, . eto.
Pa o tome u gore boldanom i govorim. Samo bi masovno izginuli i položili oružje dok si rekao Rusija.
Last edited by slidingdoorsoperator on 12/3/2018, 08:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:
da se ja pitam,
Da se ti tako pametan i sposoban pitaš, Srbija bi još taman toliko poživjela kao država sa tobom na čelu.
Guest- Guest
ma da, dok smo mi srbi iz srbije vodili srbiju ona je napredovala,slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:
da se ja pitam,
Da se ti tako pametan i sposoban pitaš, Srbija bi još taman toliko poživjela kao država sa tobom na čelu.
od hajducije i ustanaka preko knezevine do kraljvene jugoslavije.
bas saradnjom sa zapadom, ne istokom.
od kada je 6.licka preuzela beograd i srbiju imamo ovo sto imamo.
to mi kenjas ti, hrvat, koji svoju politicku prednost grade na politici srbije,
Guest- Guest
OVAJ PUT isključivo šaljemo ringe, jastrebe gnječeve i ostali škart u prve redove... nakon tog u hrvatskoj i u svezi hrvatske bude definitivno bolja klima, u svakom slučaju naprijed ne budemo dok se s vama tj s takvima ne raščisti jednom za svagda... ali ima vremena bude to već jedna generacija uzela sebi u zadatak...Ringo10 wrote:Ne još ali umirat će.Pinochet wrote:tko je umro ? gdje ljudi umiru?Yehudim wrote:Kosovo je govno od pasa, paradržavica stvorena silom samo kako bi se Ameri dočepali vojne baze
koja je sada najveća u Europi. Prikupljaju stoku sitnozubu balkansku i šalju ih na granice Rusije
Zašto..........zašto vi, stoko glupa, pristajete biti topovsko meso, zašto svoju dicu šaljete u SMRT glupani
glupi narode jadni.
Znajući hrvatsku pasju poslušnost, ne sumnjam da će Hrvati biti u prvim redovima topovskog mesa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon zar nisi ti rekao da na ovoj temi nećeš komentarisati... koji ti je kurac opet sramotiš Otadžbinu koja ti je pružila utočište nakon što si odmaglio iz Domovine...
2015-08-08
do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:jastreb wrote:Hrvati u idućem ratu neće biti više u jednoj vojsci kao u Dom.ratu,već u dvije vojske. Oštro suprostavljene. Kao u 2.svj.ratu.vuksadinare wrote:Kao prvo ako se zakupusari sa rujama zakupusarit ce se i ovdje..jer ce rujo otvoriti fronte i negdje drugdje sto blize srednjoj europi pogotovo...tako da hrvati necd trebat nigdje ni ici...ako kazem dodje do rata..sto vi naovci mislite da ce ovo uvijek bure baruta ovdje rat zaobici
Kako da ne krajišnik...
2015-08-08
Kad riknu svi koji su kao Miha, ode i Hrvatska.
Mih, nemoj se nervirat, imaš slabo srce, pusti pižona u kurac.
Mih, nemoj se nervirat, imaš slabo srce, pusti pižona u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:
Kad smo se nastojali dopasti skoro pa svima, a onda su nas skoro pa svi ucjenjivali zbog takve politike.
Guest- Guest
jebiga ja sam djelovao preekstremno tamo na onom starom forumu... ali budete vi (ne nužno ti osobno) iskali da se na vrijeme razriješi ta problematika....a svakom iole realnom je jasno kako se jedino može riješiti te skotove....slidingdoorsoperator wrote:michaellcmacha wrote:do idućeg rata te nedoumice treba razriješiti... u svakom slučaju ako se ne razriješe zasigurno ćemo imati problema sa bandom poput yehudija, jastreba, gnječa, i sličnih... šteta da to nismo riješili odmah poslije 95... taman je bilo vremena do 99-te a onda moguće ne bi ni bili u ovim dubiozama...slidingdoorsoperator wrote:
Kad smo se nastojali dopasti skoro pa svima, a onda su nas skoro pa svi ucjenjivali zbog takve politike.
2015-08-08
aj ako netko vidi Vebera da tu palamudi nek mu poruči da mi se javi...
2015-08-08
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Lazna drzava Kosovo ce nestati kao i Hrvatska,Srbija mora da izadje na more,imamo novog saveznika
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Senator Romney: Država nek svakom Amerikancu podjeli 1000 dolara
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
Page 5 of 13