Iranski general prijeti udarima na Saudiju
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Iranski general prijeti udarima na Saudiju
Onda ništa, crtajte i dalje svoje karte...Novorusija i to, frbajte ih...epikur37 wrote:Ero wrote:Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Donbas smo uložili, igramo na cijelu Ukrajinu ;)
Jednostavno imamo dobre karte, igramo na sve ;)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Onda ništa, crtajte i dalje svoje karte...Novorusija i to, frbajte ih...epikur37 wrote:Ero wrote:Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Ne razumiješ, mislim na cijelu Ukrajinu. Gle nejga Novorusija, neeee, to nije u planu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve će vam dobro doći za izvlačenje iz ukrajinskog fijaska.epikur37 wrote:U ostalom možda Porošenko dobije ponudu koju ne može odbiti.
2014-04-23
A da ne?epikur37 wrote:Ero wrote:Onda ništa, crtajte i dalje svoje karte...Novorusija i to, frbajte ih...epikur37 wrote:Ero wrote:Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Ne razumiješ, mislim na cijelu Ukrajinu. Gle nejga Novorusija, neeee, to nije u planu :)
2014-04-23
Ero wrote:Sve će vam dobro doći za izvlačenje iz ukrajinskog fijaska.epikur37 wrote:U ostalom možda Porošenko dobije ponudu koju ne može odbiti.
No, no.....pustimo, vrijeme će pokazati ;)
2015-08-06
Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
2015-08-06
Koliko, dan dva?epikur37 wrote:Ero wrote:Sve će vam dobro doći za izvlačenje iz ukrajinskog fijaska.epikur37 wrote:U ostalom možda Porošenko dobije ponudu koju ne može odbiti.
2014-04-23
Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
Kao drugo, dok ruske vojske ne vidim na terenu ne mogu ih uzeti za ozbiljno. Svi nešto treniraju avione, bez nekog rezultata...Samo jadne ovce i koze uznemiravaju.
2014-04-23
Daj pusti da završimo ovo u Siriji.Ero wrote:Koliko, dan dva?epikur37 wrote:Ero wrote:Sve će vam dobro doći za izvlačenje iz ukrajinskog fijaska.epikur37 wrote:U ostalom možda Porošenko dobije ponudu koju ne može odbiti.
Ukrajinci su ipak bratja to ćemo riješiti u kući.
2015-08-06
Ero wrote:Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
E a, bilo bi bezobrazno ne povlađivati čovjeku tvoje dobi u tim stvarima.
Zato postoji status emeritus, ne računa se više al ga se poštuje ;)
2015-08-06
Ne znam onda će skvičati njihovi europski savezniciStarhemberg wrote:Nekako mi se čini pošteno da Perzija prva udari po glavi staroj pješčanoj zmijurini.
Kermit-
2014-04-17
nevjerojatno ero navija za Vehabiju hahahaha gore od od toga je da siluje mrtvu rodbinuEro wrote:Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
Kao drugo, dok ruske vojske ne vidim na terenu ne mogu ih uzeti za ozbiljno. Svi nešto treniraju avione, bez nekog rezultata...Samo jadne ovce i koze uznemiravaju.
Kermit-
2014-04-17
Cijenim to, nego ne vidim vojske na terenu. Čudi me da vi mlađi to ne kužite...epikur37 wrote:Ero wrote:Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
2014-04-23
Ero wrote:Cijenim to, nego ne vidim vojske na terenu. Čudi me da vi mlađi to ne kužite...epikur37 wrote:Ero wrote:Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
Pa slavenski doprinos je da agresivno i superiornom tehnikom iz zraka potučemo što se može i pokrijemo kopnenu akciju za domaće, sirijsku vojsku, hezbolah, iranske postrojbe i td. Zato smo osnovali centar za suradnju s njima u Bagdadu. Mislim da je to pošten deal ;)
Šta kažu ovi tvoji iz amero-vehabijskog tabora...kmečel ili već bježe ;)
2015-08-06
Na kraju se lova broji.epikur37 wrote:Ero wrote:Cijenim to, nego ne vidim vojske na terenu. Čudi me da vi mlađi to ne kužite...epikur37 wrote:Ero wrote:Ja nikad ne falim. To kao prvo.epikur37 wrote:Nego ne znam, morat cu se kladiti s asilom tko je više falio ti ili yoda...ja mislim yoda:)
Pa slavenski doprinos je da agresivno i superiornom tehnikom iz zraka potučemo što se može i pokrijemo kopnenu akciju za domaće, sirijsku vojsku, hezbolah, iranske postrojbe i td. Zato smo osnovali centar za suradnju s njima u Bagdadu. Mislim da je to pošten deal ;)
Šta kažu ovi tvoji iz amero-vehabijskog tabora...kmečel ili već bježe ;)
A šta kažu moji? Grickaju kokice. Za sada.
2014-04-23
Ayatollah Khameni nasljednih Ayatollaha Khomenia
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:Praši po Arapima
Yoda ponovo promijenio stranu, nova inkarnacija :D
2015-08-06
Ajde valjda i marc nešto napiše svojedobno je najagilnije dijelio antirusku histeriju ;)
2015-08-06
Iako ekipa govori da Arapi imaju moderniju vojsku i jaču (na papiru), Iran bi ih sve zatuka sa Zulfir starim tenkovima, i kada se zaleti 3 000 000 basij fanatika.. .
Tako je Iran koji je imao 500 tenkova, i 50 funkcionalnih zrakoplovima, prašio po Iraku koje je imao 5000 tenkova i 500 najnovijih ruskih i zapadnih aviona
Kada se zalete Basij jedinice kroz minska polja, gg
Tako je Iran koji je imao 500 tenkova, i 50 funkcionalnih zrakoplovima, prašio po Iraku koje je imao 5000 tenkova i 500 najnovijih ruskih i zapadnih aviona
Kada se zalete Basij jedinice kroz minska polja, gg
Guest- Guest
Američki general je rekao da je Iran najjača sila na bliskom istoku iako "na papiru" Saudijska Arabija, Izrael i Turska su jači, ali nisu.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Iranski general: Uništenje Izraela više nije san nego nadohvat ruke (ALJAZEERA)
» “NARAVNO DA SAM BIO U BOSNI, BILO JE TO 1993. I 1994..»: Ubijeni iranski general pričao da je ratovao na Balkanu
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» “NARAVNO DA SAM BIO U BOSNI, BILO JE TO 1993. I 1994..»: Ubijeni iranski general pričao da je ratovao na Balkanu
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
Page 2 of 6