Iranski general prijeti udarima na Saudiju
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Iranski general prijeti udarima na Saudiju
Iranski general prijeti udarima na Saudiju, a Hamneija smatra Mehdijem spasiteljem
Oktobar 2nd, 2015
16
Iranski brigadni general Morteza Ghorbani, inače predsjednik Organizacije za zaštitu tekovina iranske revolucije, zaprijetio je da će poslati 2000 raketa na Saudijsku Arabiju, ako to naredi vrhovni vođa, Ali Hamnei.
Ghorbani, koji je bliski saradnik komandantu ”Quds brigada”, Kasimu Sulejmaniju, na jednoj izložbi, rekao je: “Iranci se danas ne boje prijetnji svojih neprijatelja. Mi smo u ratu sa Irakom bili postojani i stabilni sa minimum vojne opreme. Međutim, danas, ukoliko naš vrhovni vođa Ali Hamnei naredi napad na Saudijsku Arabiju, mi imamo 2000 raketa koje spremno čekaju da ih lanisramo na Saudijsku Arabiju iz Isfahana.
Iranska vlast je, zahvaljujući blagoslovu vođe Alija Hamneija i krvi naših žrtava, postala stabilna i postojana. Linije odbrane Revolucije danas se nalaze u Jemenu, Siriji, Iraku i Libanonu i po naredbi vrhovnog vođe mi smo spremni na svaku akciju. Ali Hamnei vodi ovu zemlju i ovu revoluciju, jer on predstavlja imama Mehdija u cijelom svijetu.”
Oktobar 2nd, 2015
16
Iranski brigadni general Morteza Ghorbani, inače predsjednik Organizacije za zaštitu tekovina iranske revolucije, zaprijetio je da će poslati 2000 raketa na Saudijsku Arabiju, ako to naredi vrhovni vođa, Ali Hamnei.
Ghorbani, koji je bliski saradnik komandantu ”Quds brigada”, Kasimu Sulejmaniju, na jednoj izložbi, rekao je: “Iranci se danas ne boje prijetnji svojih neprijatelja. Mi smo u ratu sa Irakom bili postojani i stabilni sa minimum vojne opreme. Međutim, danas, ukoliko naš vrhovni vođa Ali Hamnei naredi napad na Saudijsku Arabiju, mi imamo 2000 raketa koje spremno čekaju da ih lanisramo na Saudijsku Arabiju iz Isfahana.
Iranska vlast je, zahvaljujući blagoslovu vođe Alija Hamneija i krvi naših žrtava, postala stabilna i postojana. Linije odbrane Revolucije danas se nalaze u Jemenu, Siriji, Iraku i Libanonu i po naredbi vrhovnog vođe mi smo spremni na svaku akciju. Ali Hamnei vodi ovu zemlju i ovu revoluciju, jer on predstavlja imama Mehdija u cijelom svijetu.”
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Iranski general prijeti udarima na Saudiju
Ajerm ero ako udare na tvoje, još vamo rusi propade ti sve ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta kažeš....?
Last edited by Ero on Sat 3 Oct - 0:05; edited 1 time in total
2014-04-23
Nekako mi se čini pošteno da Perzija prva udari po glavi staroj pješčanoj zmijurini.
Guest- Guest
..wow...
2014-04-23
Ero wrote:Šta kažeš....?
E a viš ti kako su to mudri ameri sve lijepo isplanirali al nitko ne kuži samo ti i oni ;) :D
2015-08-06
Poručuju da su trenutno zabavljeni s kokicama i da ne smetate.epikur37 wrote:Ero wrote:Šta kažeš....?
E a viš ti kako su to mudri ameri sve lijepo isplanirali al nitko ne kuži samo ti i oni ;) :D
Last edited by Ero on Sat 3 Oct - 0:16; edited 1 time in total
2014-04-23
Tony Soprano wrote:strpljen spašen
n..tko..assad? pa mora priznati da ima kožu respekt.
2015-08-06
Ero wrote:Poručuju da su trenutno na kokicama i da ne smetate.epikur37 wrote:Ero wrote:Šta kažeš....?
Sve ti javljaju ma viš ti :) Ka god nek samo nastave tako ne mož bit bolje ;) :D
2015-08-06
Kako ne može, nafta još nije pojeftinila na 10$...ima tu još posla.epikur37 wrote:Ero wrote:Poručuju da su trenutno na kokicama i da ne smetate.epikur37 wrote:Ero wrote:Šta kažeš....?
Sve ti javljaju ma viš ti :) Ka god nek samo nastave tako ne mož bit bolje ;) :D
2014-04-23
https://www.facebook.com/RTvids/videos/1084876664855919/
nego ero pogle lijepog Krima kako se spaja matici zemlji, nudim kartu za odmor ili ćete ti i shakespeare ipak pričekati nato baze tamo ;) :D
nego ero pogle lijepog Krima kako se spaja matici zemlji, nudim kartu za odmor ili ćete ti i shakespeare ipak pričekati nato baze tamo ;) :D
Last edited by epikur37 on Sat 3 Oct - 0:19; edited 1 time in total (Reason for editing : re)
2015-08-06
Uglavnom vidim Rusiju su sankcije bacile na koljena, građanski su nemiri, Putina smjenjuju, Krim se vraća Ukrajini...ahah, kad ono prc :D
2015-08-06
Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Donbas smo uložili, igramo na cijelu Ukrajinu ;)
2015-08-06
Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
2014-04-23
Iran bi mogao dobit po pički.
Franćuzi , UAE .....
Franćuzi , UAE .....
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ero wrote:Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Jednostavno imamo dobre karte, igramo na sve ;)
2015-08-06
U ostalom možda Porošenko dobije ponudu koju ne može odbiti.
2015-08-06
Onda ništa, crtajte i dalje svoje karte...Novorusija i to, frbajte ih...epikur37 wrote:Ero wrote:Kad ste prije prominili plan? Di zapelo?epikur37 wrote:Ero wrote:Od Dobasa ništa, koliko ja vidim. Valjda je Dnjepar preladan u'vo doba.
Jednostavno imamo dobre karte, igramo na sve ;)
2014-04-23
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Iranski general: Uništenje Izraela više nije san nego nadohvat ruke (ALJAZEERA)
» “NARAVNO DA SAM BIO U BOSNI, BILO JE TO 1993. I 1994..»: Ubijeni iranski general pričao da je ratovao na Balkanu
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» “NARAVNO DA SAM BIO U BOSNI, BILO JE TO 1993. I 1994..»: Ubijeni iranski general pričao da je ratovao na Balkanu
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
Page 1 of 6