Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Nema politicara u bh-a hrvata koji moze ostvariti ovo sto zeli epikur..covica su sad stisli ponajvise jer se sam usosio pricajuci nesto bez cvrstih dokaza vise na bazi populizma..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Samo ti sanjajepikur37 wrote:RayMabus wrote:A ti misliš da ću ja ugroziti sebe u Kaštelima minjat granice države da bi eto ti bio oki bokiepikur37 wrote:RayMabus wrote:BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
:D samo se ti uzdaj u to :)
.
Pa nisam debil
Pa ne moraš, niti mora RH.
BiH će se podijeliti s ili bez RH kao dionikom.
Vrijeme naginje na ono bez i to je isto ok.
Zar misliš da ću ja ikad dopustiti vojsci Srbije da pređe Drinu i sa tenkovima mi se pojavi u Trebinju ili Šipovu
.
Pa nisam debil
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo ti sanjajepikur37 wrote:RayMabus wrote:A ti misliš da ću ja ugroziti sebe u Kaštelima minjat granice države da bi eto ti bio oki bokiepikur37 wrote:RayMabus wrote:BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
:D samo se ti uzdaj u to :)
.
Pa nisam debil
Pa ne moraš, niti mora RH.
BiH će se podijeliti s ili bez RH kao dionikom.
Vrijeme naginje na ono bez i to je isto ok.
Zar misliš da ću ja ikad dopustiti vojsci Srbije da pređe Drinu i sa tenkovima mi se pojavi u Trebinju ili Šipovu
.
Pa nisam debil
Znači ipak oš hercegbosnu i prisajediunjenje...tznao sam :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hrvatima u BiH nemože biti dobro ako je ostalima loše tako da ako netko ima strah od toga onda to nemože biti dobro na taj način.
Ja sam ti više za ekonomske regije pa je onda Hercegovina jedna takva itd itd itd
Ja sam ti više za ekonomske regije pa je onda Hercegovina jedna takva itd itd itd
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatima u BiH nemože biti dobro ako je ostalima loše tako da ako netko ima strah od toga onda to nemože biti dobro na taj način.
Ma kakve ekonomske regije, ide podjela po nacionalnom ključu.
HercegBosna ako neće Hrvatskoj ode i ona Srbiji.
2015-08-06
Epikure..nisi glup..hrvati ce tesko ista ostvariti pokraj ovakvih svojih politicara a kamoli da ih jos u ratu vode..drugo..covke ode u brisel i kaze eu birokratima bosna se islamizira..pitaju oni na koji nacin on kaze djamije se grade..a onda ovi izvade fotografije koje im je fakir donio sa krizevima na svakom drugon brdu..onda covke ne zna sto bi rekao odjednom prica o eu perspektivi bh-a..da bi ga eu birokrati opet iscimali pa sad si covke govorio o islamizaciji bh- a a nakon pet minuta pricas kako bh-a ima eu perspektive..i sto ce onda o njdmu misliti..pokraj takvih tesko treci
2015-09-08
2015-08-06
RayMabus wrote:Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rhepikur37 wrote:Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
Zašto bi bila opasna za RH?
Pa nismo više u situaciji od prije Oluje kada su nam Srbi držali oko 30% državnog teritorija, a tzv. međunarodna zajednica se naslađivala planovima gdje će nam što oteti pa onda priključiti Srbiji ili BiH pa je čak unproforac kanadski general MacKenzie sa svojim trupama zauzeo hrvatski teritorij oko Martin Broda, a Tuđmanu je malo trebalo da ga silom otjera odatle.
Sad smo u puno povoljnijem položaju i više se te igre neće igrati na naš račun.
Guest- Guest
Nismo baš u toliko povoljnom položaju da bi se sami igrali togaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rhepikur37 wrote:Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
Pa nismo više u situaciji od prije Oluje kada su nam Srbi držali oko 30% državnog teritorija, a tzv. međunarodna zajednica se naslađivala planovima gdje će nam što oteti pa onda priključiti Srbiji ili BiH pa je čak unproforac kanadski general MacKenzie sa svojim trupama zauzeo hrvatski teritorij oko Martin Broda, a Tuđmanu je malo trebalo da ga silom otjera odatle.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nismo baš u toliko povoljnom položaju da bi se sami igrali togaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rhepikur37 wrote:Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
Sad možemo slobodno, ali samo ako imamo dobre argumente i u skladu sa međunarodnim pravom, a to uglavnom imamo praktički kad je bilo koji dio naše granice u pitanju.
U svakom slučaju, broj onih koji nam rade o glavi po tom pitanju se drastično smanjio, a i njihova snaga je puno manja nego ranije.
Guest- Guest
Umij se..slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nismo baš u toliko povoljnom položaju da bi se sami igrali togaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rhepikur37 wrote:Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
Sad možemo slobodno, ali samo ako imamo dobre argumente i u skladu sa međunarodnim pravom, a to uglavnom imamo praktički kad je bilo koji dio naše granice u pitanju.
U svakom slučaju, broj onih koji nam rade o glavi po tom pitanju se drastično smanjio, a i njihova snaga je puno manja nego ranije.
To se može postići samo vojnim porazom druge strane
To znači da je Zenica i Sarajevo pred padom i onda mi to potpišu
.
Drukčije neide.
Inače Nizemska upravo proglasila Turke genocidnim narodom
Strpite se
2014-04-11
primjećujem kako je Hrvatskim desničarima teško lajkati na riječi kontra Bakira čak i kad se govno prijeti i prodaje tihu agresiju
da ne spominjemo kako je tek oko 30 i nešto godina bosanac... iako su postojali i prije toga, nisu imali svoju naciju
bošnjaci, bosanci -izmišljotina bravara Tite
da ne spominjemo kako je tek oko 30 i nešto godina bosanac... iako su postojali i prije toga, nisu imali svoju naciju
immortal-
2014-04-16
danas mi predložio jedan striček made in srbija da dijelimo Bosnu :-D
2014-04-16
Nek uzme pušku pa nek je dijelimortal-joint wrote:danas mi predložio jedan striček made in srbija da dijelimo Bosnu :-D
Nemogu njemu Hrvati pomoć kad su oni s mujama u istočnoj Bosni na nišanu jedni s drugima
Srbima se podijela Bosne svodi samo oće li ih uspit klepit tamo u istočnoj Bosni
2014-04-11
Uopce poanta u tome nije..poanta je u tome da srbi i bosnjaci imaju kvalitetnije politicare...i to je ono u biti ono najgore...ako je hrvatima u bh-a covic ono najbolje evo im odmah pistolj da se roknu...kad vidis profesije hrvatskih politicara u bh-a onda ti je jasno zasto su tu di jesu...mortal-joint wrote:primjećujem kako je Hrvatskim desničarima teško lajkati na riječi kontra Bakira čak i kad se govno prijeti i prodaje tihu agresiju
2015-09-08
Ne tako davno razgovarao sam sa jednim prof dr hrvstom porijeklom iz bugojna..na moje pitanje da u politickom rukovodstvu hrvsta u bh-a kronicno fali skolovanih ljudi i intelektualaca i na moj upit zasto je to tako..on je dao jednostavan i tocan odgovor..svi su otisli u hrvatsku ili vani..a niko nema bas volju da sode u bh-a i ukljuci se tamo u politiku
2015-09-08
Eto epikure,ero jedinstvena prilika da svoje intelektualne kapacitete ponudite kao pomoc hrvatima bh-a u politici...sad ili nikad...nema poslije kajanja..jebes more i triglav oni nece pobjece...ovo su odlucni trenuci ovo je to ono kad junaci na povrsinu isplivaju a mozebitno i oni drugi...epikure poljubi zenu i djete..i reci..'oprosti ali moj narod i herceg bosna me zrebaju tamo su moju korijeni svaka cast zadru ali tamo je sad moje mjesto'
2015-09-08
RayMabus wrote:Umij se..slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nismo baš u toliko povoljnom položaju da bi se sami igrali togaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rh
To se može postići samo vojnim porazom druge strane
To znači da je Zenica i Sarajevo pred padom i onda mi to potpišu
.
Drukčije neide.
Ide, odnosno može ići. Neće biti neophodan vojni poraz, bit će dovoljna konsternacija u vodstvu muslimanskih političkih elita odnosno njihovih mladopoturica nakon pada babe Erdogana i uz odlučnost Srba i Hrvata da jednom zauvijek stanu na kraj muslimanskim težnjama koje idu za obnovom odnosa iz turskih vremena u kojima su muslimani bili TEMELJNI NAROD BiH, a ostali samo obespravljena raja na raspolaganju nositeljima apartheida na BiH način.
I to sve skupa u skladu u Islamskom deklaracijom rahmetli babe Alije "nije to naš rat" Izetbegovića koji je u njoj samo preslikao odnose kakvi su u BiH vladali za vrijeme turske okupacije BiH.
Takav tip konsternacije muslimana BiH se inače već nekoliko puta događao u prošlosti nakon vojnih poraza Turske i slabljenja njihovih političkih pozicija, a to su muslimani u BiH doživljavali kao katastrofu jer su svoju sudbinu vezali uz položaj Turske, a to se proteglo i do današnjih dana.
Bolesnik sa Bospora još nije odapeo u njihovim srcima, pa je i logično da će još jednom podijeliti njegovu sudbinu kada se to konačno dogodi.
Tada će njihovim političkim elitama ostati jedino opacija preseljenja u Carigrad odnosno u Tursku ili što od nje ostane kada đavo dođe po svoje, odnosno kada Kurdi osnuju svoju državu na istoku Turske, a prošiitski alaviti unesu sa tim sve jačim proiranskim šiitskim elementom novi razdor u antialavitsku i antišiitsku tursku politiku sa njihovim operetnim liderom Erdoganom na čelu.
Dakle, Erdogan će biti najodgovorniji za novo mesarenje Turske zbog propasti svojih planova o obnovi otomanskog imperija sa njime kao nekom vrstom novog sultana na čelu, jer neće tu biti samo u pitanju sudbina turske države nego i njihovih zaostalih enklava u BiH ali i na području sjevernog Cipra.
Guest- Guest
Pa zato sam ti i rekao da sačekaš i nesrljaš i dao podatak da je Nizozemska vlada jučer proglasila genocid nad Armencima
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa zato sam ti i rekao da sačekaš i nesrljaš i dao podatak da je Nizozemska vlada jučer proglasila genocid nad Armencima
Nemam pojma odakle ti pomisao da srljam.
Guest- Guest
Ok onda mi se učinilo, uglavnom ništa na siluslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa zato sam ti i rekao da sačekaš i nesrljaš i dao podatak da je Nizozemska vlada jučer proglasila genocid nad Armencima
Nemam pojma odakle ti pomisao da srljam.
Malo sam te nesvijesno zamijenio sa Epikurom koji forsira treći metodom glavom kroz zid
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Page 3 of 4