Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Bakir od Bosne može napravit samo vukojebinu
Uostalom bit će još islamističkih napada po Evropi pa onda neka sa nacistima raspravlja
Uostalom bit će još islamističkih napada po Evropi pa onda neka sa nacistima raspravlja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bakir Izetbegović ne odustaje od pravljenja islamske države na račun bh Hrvata
Jesi prepoznao kojeg jakog politicara u hrvata bh-a koji je doista na tebe ostavio utisak..zadnjih 25godina?..jbg ja nisam..nesto zubak ostalo jako loseslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...i jos povrh svega koli upadne u covicevu zamku..pa dozivi pljuvacnicu...na zalost posljednjih mjeseci fakir je pobjednik u bosni a najveci pusionicar covic...dodik sredina..malo muti sa covicem malo sa fakirom
Ti si izgleda jedino u stanju baviti se tzv. kadrovskim rješenjima kao nekad komunisti na svojim čuvenim partijskim plenumima poput čuvene Osme sjednice CKSK Srbije gdje je Sloba otkantao Dragišu Pavlovića i Ivana Stambolića.
A taktika, a strategija, a vitalni nacionalni interesi? Ništa?
Tugo i nevoljo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sligo...samo nemoj neiskustvo ovo ono..hrvati bh-a nikad nosu imali brpjne politicare u sfrjot..i ja sam to mislio..ali ipak nakon skoro 30 godina od nestanla sfrjot da nekog politicara koji je jako kvalitetan izbacili nisu nije mi jasno
2015-09-08
Jebote briselski birokrati pitaju covica da prilozi dokaze o rastu radikalnog islama u bosni on laze grade se dzamije da bi.mu fakir spustio vi gradite krizeve na svakom brdu..i onda briselci ismijaju covica..sramota
2015-09-08
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Ero se malo naljutio na svog Bakira.Eroo wrote:Bakire, oni koji ti šapću nisu ti prijatelji.
Šaputanje na jastuku
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vidim.epikur37 wrote:Čović je ok.
dokazi porasta islamizma gradnja dzamija..da bi eubirokrati prilozili dokaze da na svakom brdu kriz..ovaj da im je ostro odgovorio..kako bolje krscanizacija bh-a nego islamizacija on zbrlj mrlj o eu perspektivi bh-a..
2015-09-08
Ovako stvari stoje hrvati iz bh-a mozda ce biti odlicni gradjevinci,sportasi,ekonomisti ali politicari tesko jbg surova istina..
2015-09-08
A i oni koji su nesto vrijedili poput ante markovica bio je vose na drugoj strani nego svojoj..i zubak koji je pak marginaliziran jer je bosanac i nije bio dovoljno radikalan
2015-09-08
Jebote fakir im drzi predavanje o politici a dodik ih vjecno mora vaditi...sramota
2015-09-08
Zato im mi iz Rvatcke i nedamo da se previše razmašu sa svojim glupim idejamavuksadinare wrote:Ovako stvari stoje hrvati iz bh-a mozda ce biti odlicni gradjevinci,sportasi,ekonomisti ali politicari tesko jbg surova istina..
2014-04-11
Ma nije to..nego politicati im konobari,soferi,kriminalci ili bivsi udbasi,kosovciRayMabus wrote:Zato im mi iz Rvatcke i nedamo da se previše razmašu sa svojim glupim idejamavuksadinare wrote:Ovako stvari stoje hrvati iz bh-a mozda ce biti odlicni gradjevinci,sportasi,ekonomisti ali politicari tesko jbg surova istina..
2015-09-08
Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
2015-08-06
Pa u tom i je stvar niti takta niti diplomacijevuksadinare wrote:Ma nije to..nego politicati im konobari,soferi,kriminalci ili bivsi udbasi,kosovciRayMabus wrote:Zato im mi iz Rvatcke i nedamo da se previše razmašu sa svojim glupim idejamavuksadinare wrote:Ovako stvari stoje hrvati iz bh-a mozda ce biti odlicni gradjevinci,sportasi,ekonomisti ali politicari tesko jbg surova istina..
2014-04-11
Ma ti si glup i primjer zasto bh-a jos dugo iznjedriti kvalitetnog polizicara....fakir im drzi predavanje kojeg su svi ismihali za un govornicomepikur37 wrote:Vas dvogledajte protiv HRHB-a i prisiljavanja.
2015-09-08
Tupko trebao bi onda mjenjat državne granice RH a ta priča je opasna za Rhepikur37 wrote:Vas dviojica ste protiv HRHB i prisajedinjenja.
2014-04-11
BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
2014-04-11
RayMabus wrote:BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
:D samo se ti uzdaj u to :)
2015-08-06
A ti misliš da ću ja ugroziti sebe u Kaštelima minjat granice države da bi eto ti bio oki bokiepikur37 wrote:RayMabus wrote:BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
.
Pa nisam debil
2014-04-11
RayMabus wrote:A ti misliš da ću ja ugroziti sebe u Kaštelima minjat granice države da bi eto ti bio oki bokiepikur37 wrote:RayMabus wrote:BiH granice ostaju kako jesu eventualno se može pričat o unutarnjem uređenju ali ne na ičiju štetu nego u smislu boljeg funkcioniranja
.
Pa nisam debil
Pa ne moraš, niti mora RH.
BiH će se podijeliti s ili bez RH kao dionikom.
Vrijeme naginje na ono bez i to je isto ok.
2015-08-06
Nema politicara u bh-a hrvata koji moze ostvariti ovo sto zeli epikur..covica su sad stisli ponajvise jer se sam usosio pricajuci nesto bez cvrstih dokaza vise na bazi populizma..
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Page 2 of 4