gdje si bio 92 ?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: gdje si bio 92 ?
U mom selu partizani srušili crkvu...ne bi da u istoj ustaše nisu držali skladište oružja, a crkveni toranj koristili kao osmatračnicu i mitralješko gnijezdovuksadinare wrote:Evo sa ce frka svabe udaraju ko ludi moraju se partizani u boga pouzdat pa traze da zvone crkvena zvona
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
aj ne lazi i ne gledaj cesto film 'braca po materi'..melkior wrote:U mom selu partizani srušili crkvu...ne bi da u istoj ustaše nisu držali skladište oružja, a crkveni toranj koristili kao osmatračnicu i mitralješko gnijezdovuksadinare wrote:Evo sa ce frka svabe udaraju ko ludi moraju se partizani u boga pouzdat pa traze da zvone crkvena zvona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne, ovo je povijesni fakt. Radilo se svojevremeno o najljepšoj gotičkoj crkvi između Save i Drave. I kad mislim na gotiku, mislim na pravu gotiku. Prava gotička crkva još je jedino crkva sv. Marka u Zagrebu, mislim, katedrala u Zagrebu je u historicističkom, neogotičkom stilu. Ova moja je bila autentičnavuksadinare wrote:aj ne lazi i ne gledaj cesto film 'braca po materi'..melkior wrote:U mom selu partizani srušili crkvu...ne bi da u istoj ustaše nisu držali skladište oružja, a crkveni toranj koristili kao osmatračnicu i mitralješko gnijezdovuksadinare wrote:Evo sa ce frka svabe udaraju ko ludi moraju se partizani u boga pouzdat pa traze da zvone crkvena zvona
2015-08-09
Imamo još jednu baroknu, ali je za kurac. Ne volim pozlaćene, debele anđelčiće
2015-08-09
Nakon 2. Svjetskog rata, u Hrvatskoj je ostao samo primitivizam, barbarluk, krkanluk i seljakluk. I vuče se do dana današnjeg, bez ikakve nade da će ikada biti bolje.
2015-08-09
Boga mi ma cuki svi izginuse a stole da ni trepne...
2015-09-08
je je, tako su i u širkom brijegu fratri zaljevali partizane vrelim uljem usred rata sa crkvenih tornjeva( znaš ono bilo jr blagostanje i ulje se zagrijavalo specijalno da se partizani pomažu sa njim) kako su ga digli na crkvene tornjeve ostaje vječna tajnamelkior wrote:U mom selu partizani srušili crkvu...ne bi da u istoj ustaše nisu držali skladište oružja, a crkveni toranj koristili kao osmatračnicu i mitralješko gnijezdovuksadinare wrote:Evo sa ce frka svabe udaraju ko ludi moraju se partizani u boga pouzdat pa traze da zvone crkvena zvona
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ha,ha..ta mi dobra..i onda to puse likovi poput sore,jastreba,eve i drugih naivcinatre wrote:je je, tako su i u širkom brijegu fratri zaljevali partizane vrelim uljem usred rata sa crkvenih tornjeva( znaš ono bilo jr blagostanje i ulje se zagrijavalo specijalno da se partizani pomažu sa njim) kako su ga digli na crkvene tornjeve ostaje vječna tajnamelkior wrote:U mom selu partizani srušili crkvu...ne bi da u istoj ustaše nisu držali skladište oružja, a crkveni toranj koristili kao osmatračnicu i mitralješko gnijezdovuksadinare wrote:Evo sa ce frka svabe udaraju ko ludi moraju se partizani u boga pouzdat pa traze da zvone crkvena zvona
2015-09-08
...a recimo 'mitomanija' im je kad im kazes da si zaustavio tenkove jna hrabroscu a ne 'dogovorom'
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 4 of 4