gdje si bio 92 ?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: gdje si bio 92 ?
PROSJEČNA MIROVINA 5085 KN
Broj branitelja u Registru stalno raste: Ima ih 270 tisuća više nego '96., ukupno 505.221
Broj branitelja u Registru stalno raste: Ima ih 270 tisuća više nego '96., ukupno 505.221
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Bosna da hoce ne moze imati toliki broj branitelja
Cek malo da se sjetim
Vec dugo planiram put u Bihac
Pa tamo sam bila prije desetak godina , u Travniku prije 20 godina
E da
I Banju vrućicu isto planiram ..
E da
onda i ostani tamo...Sora wrote:Cek malo da se sjetim
E da
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je moze
Kad ti kazes
Bila u Travniku i na licu mjesta vidjela tko je prvi poceo sukob ispid Vlašića
Oni kpje je Haag opalio kaznama
A u bihacu vidjela toliko invalida i sirotinje
Ajd
Nek se fuko pomogo ,
Nekom je rat brat kao npr fuku
Kad ti kazes
Ajd
Nek se fuko pomogo ,
Kolika ti je mirovina fuko
I kak se nosiš s PTSP .
I kak se nosiš s PTSP .
Ajde zgeni se..nasla travnik najvece leglo mudjehida u ratu a i sad puno bolje nije...ne nisam u mirovini po n-ti put kazem...bosnu bolje od tebe poznam i ne mjesaj se u nesto sto ne znas ili nemas pojmaSora wrote:Je moze
Kad ti kazes
Ajd
Nek se fuko pomogo ,
2015-09-08
to cijelo vrijeme i ja govorim, previse se gleda unazad, nitko ne gleda u jebenu buducnostvuksadinare wrote:interesantno..amer se ne moze sjetit tko je zapovjedao americkim snagama kad su americani drugi put napali irak..a kod nas znaju tko je i dan danas vodio cetu askera u opsadi sinja..janjicare u napad na jajce...ili tko je bio pomocni kuhar vezira murata na kosovu...Leviathan2 wrote:ma znam, kad pogledas unazad, ista prica samo drugi akterivuksadinare wrote:pa zar ne znas da je na ovim prostorima kao i u engleskoj najvaznija TRADICIJA..'reko meni djedo a njemu njegov djedo'Leviathan2 wrote:pa nije se nis promjenilo :)vuksadinare wrote:
sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...
Tradicija..bolje da nestane selo nego obicaji...sijela i prela...recimo srbi su najveci dio povijesti zapisivali iz predanja sa sijela i prela..'reko djedo'.. kad ih pitas daj pisane dokaze i tragove..onda te etiketiraju da si 'srbin'..ili da time hoces ponistit srpsku 'historiju'...da se razumijemo i drugi narodi imaju mitove na osnovu prica..ali komsije su tu ipak daleko ispred svih pa mogu posluziti kao najocitiji primjer pisanja ili pricanja povijesti na principu..'rek'o djedo ne bi valjda lag'o'Leviathan2 wrote:to cijelo vrijeme i ja govorim, previse se gleda unazad, nitko ne gleda u jebenu buducnostvuksadinare wrote:interesantno..amer se ne moze sjetit tko je zapovjedao americkim snagama kad su americani drugi put napali irak..a kod nas znaju tko je i dan danas vodio cetu askera u opsadi sinja..janjicare u napad na jajce...ili tko je bio pomocni kuhar vezira murata na kosovu...Leviathan2 wrote:ma znam, kad pogledas unazad, ista prica samo drugi akterivuksadinare wrote:pa zar ne znas da je na ovim prostorima kao i u engleskoj najvaznija TRADICIJA..'reko meni djedo a njemu njegov djedo'Leviathan2 wrote:
pa nije se nis promjenilo :)
2015-09-08
Eto fuko
Tradicija je nasa lagati i krasti
Moze mslo na tu temu
I zasto ne pises koliko ti mirovima ?
Moze mslo na tu temu
Dobro jesi ti corava ili retardorana ili imas sto promila..sto put sam tu napisao da nisam u mirovini i da radim u vrticu..bas si bosanka telesforSora wrote:Eto fuko
Moze mslo na tu temu
2015-09-08
Sora wrote:PROSJEČNA MIROVINA 5085 KN
To ovi šta se doseljavaju izbosne a djede mi iz ercegovne
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kako si ti pametan, jel ti na uši curi pamet?Yehudi wrote:Sora wrote:PROSJEČNA MIROVINA 5085 KN
[size=32]Broj branitelja u Registru stalno raste: Ima ih 270 tisuća više nego '96., ukupno 505.221[/size]
To ovi šta se doseljavaju izbosne a djede mi iz ercegovne
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Točno se sjećam, te godine sam išao u treći razred osnovne...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Točno se sjećam, te godine sam išao u treći razred osnovne...
dijagram-
2015-08-09
;) Ali do penzije ću svakako i ja postati predsjednik nekakve braniteljske udruge, ma bilo kakve, može i na Kosovu...
2015-08-09
mozes umjesto mene, nisam clan nicega, nikad i niceg zivogmelkior wrote:;) Ali do penzije ću svakako i ja postati predsjednik nekakve braniteljske udruge, ma bilo kakve, može i na Kosovu...
dijagram-
2015-08-09
Posljednja generacija pionira...učio ćirilicu neka dva-tri tjedna, onda su ju ukinuli.
2015-08-09
pa dobro, otud valjda ove devijacuije kod tebemelkior wrote:Posljednja generacija pionira...učio ćirilicu neka dva-tri tjedna, onda su ju ukinuli.
oca im jebem pionirskog:)
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:Posljednja generacija pionira...učio ćirilicu neka dva-tri tjedna, onda su ju ukinuli.
78?
Ja sam isto bio čini mi se posljednja ali nas tri frenda smo bojkotirali dodjelu, već tada sam znao da slijede velike promjene u svijetu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 2 of 4