gdje si bio 92 ?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
gdje si bio 92 ?
POPRILIČNO apsurdna situacija stiže iz Bosne i Hercegovine. Naime, mladić imena Halil Sulejmanović predsjednik je tamošnje veteranske udruge, Boračkog zadružnog saveza FBiH. Ne bi to bilo ništa čudno da dotični nije rođen - 1993. godine.
Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida.
Iz udruge Borački zadružni savez poručuju kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga'' te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vjerovali-ili-ne-sef-veteranske-udruge-iz-bih-rodjen-je-1993-godine/1026979.aspx
Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida.
Iz udruge Borački zadružni savez poručuju kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga'' te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vjerovali-ili-ne-sef-veteranske-udruge-iz-bih-rodjen-je-1993-godine/1026979.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: gdje si bio 92 ?
Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A gdje si bio?vuksadinare wrote:Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:A gdje si bio?vuksadinare wrote:Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
jebo je radoznale. valjda ... dobro ... za njega ne znam. ali ja jesam.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
na tvoru kod Unekaja wrote:A gdje si bio?vuksadinare wrote:Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
vili40-
2015-08-02
...kaj te briga?..da me drukaskaja wrote:A gdje si bio?vuksadinare wrote:Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
2015-09-08
ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
Guest- Guest
...jebes radoznale...vili40 wrote:na tvoru kod Unekaja wrote:A gdje si bio?vuksadinare wrote:Ja znam di sam bio..za druge ovdje prisutne ne znam
2015-09-08
sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
2015-09-08
pa nije se nis promjenilo :)vuksadinare wrote:sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
pa zar ne znas da je na ovim prostorima kao i u engleskoj najvaznija TRADICIJA..'reko meni djedo a njemu njegov djedo'Leviathan2 wrote:pa nije se nis promjenilo :)vuksadinare wrote:sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
2015-09-08
ma znam, kad pogledas unazad, ista prica samo drugi akterivuksadinare wrote:pa zar ne znas da je na ovim prostorima kao i u engleskoj najvaznija TRADICIJA..'reko meni djedo a njemu njegov djedo'Leviathan2 wrote:pa nije se nis promjenilo :)vuksadinare wrote:sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
Leviathan2 wrote:vuksadinare wrote:sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
bome nije .... da se nije promijenilo zagnojio bi ti od ''nove udbe'' makar bio na madagaskaru.
ali eto, sve što valja mi odjebali, ostavili ono što ne valja. bad luck.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
interesantno..amer se ne moze sjetit tko je zapovjedao americkim snagama kad su americani drugi put napali irak..a kod nas znaju tko je i dan danas vodio cetu askera u opsadi sinja..janjicare u napad na jajce...ili tko je bio pomocni kuhar vezira murata na kosovu...Leviathan2 wrote:ma znam, kad pogledas unazad, ista prica samo drugi akterivuksadinare wrote:pa zar ne znas da je na ovim prostorima kao i u engleskoj najvaznija TRADICIJA..'reko meni djedo a njemu njegov djedo'Leviathan2 wrote:pa nije se nis promjenilo :)vuksadinare wrote:sve je isto ko i lani kad su dosli partizani...Pinochet wrote:ovi počeli kopirati naše partizane rođeni nakon ww2 , a predsjednici boraca WW2.. uskoro će tako i sa braniteljima, za koju godinu, kada novi uhljebi i šefovi udruga bude ekipa rođena nakon 1995.. mora se nastaviti partizanska pa domoljubna čardak tradicija.. sisanje i lezi-lebe da te jebe
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Mozda da mozda ne.
Tko ima najvise laznih branitelja koji su bili u COPINGIRANJU .
bosnaSora wrote:Mozda da mozda ne.
2015-09-08
PROSJEČNA MIROVINA 5085 KN
Broj branitelja u Registru stalno raste: Ima ih 270 tisuća više nego '96., ukupno 505.221
Broj branitelja u Registru stalno raste: Ima ih 270 tisuća više nego '96., ukupno 505.221
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 1 of 4