nema svetih krava
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: nema svetih krava
Tu bi se s tobom slozilaaben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Problem ove drzave jest da se sve ispreplelo
Da je mamic i Horvatinčićev slucaj na sudu riješen kako treba , oni ne bi bili slobodni .
Ovako se mogu oni ponasati kao MECENE I DONATORI , isko nisam u to sigurno posve, ali eto , ocito znace nesto za nase sporstkse funkcionere o ministre .
E, i tu mi je odurno da se na jsnicu svaljuje krivnja
Ovi Hrvati , ovaj put Dalmosi , nisu Normslni ljudi brate
Odjrbite hdz i ustrojte normalnu drzavu
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Ne postojeRegoč wrote:Nikad nisi čul za "neovisne" medije, jel?jastreb wrote:U Hrvatskoj itekako ima nedodirljivih i svetih krava i volova.
Krenimo redom.
CUH,"krovne udruge",nogometna mafija(reprezentacija) i naravno Thompson.
Jedini neovisni su crtani SOUTH PARK I neki portali na internetu
zutarnji i večernji su sluge kapitala
A tv je sluknija vladajuce stranke
Više su Janica i obitelj joj učinili za HR nego svi ostali Hrvati zajedno.
yahh...onu poznatu.."tko nema u glavi ima u nogama.."Eroo wrote:Više su Janica i obitelj joj učinili za HR nego svi ostali Hrvati zajedno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Više su Janica i obitelj joj učinili za HR nego svi ostali Hrvati zajedno.
snjezna kraljica kosta 25m kn i traje 10g.
jesmo li isplatili ucinjeno ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Jesu. Je i Šuker. Ali ih to ne opravdava da nakon karijere postanu trabanti jedne štetočinske politike.Eroo wrote:Više su Janica i obitelj joj učinili za HR nego svi ostali Hrvati zajedno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero, ne seri. Svatko s puškom je učinil više.Eroo wrote:Više su Janica i obitelj joj učinili za HR nego svi ostali Hrvati zajedno.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Super krava
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 3 of 3