nema svetih krava
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
nema svetih krava
ZAVRŠNICU košarkaškog Kupa Hrvatske, koja se igra u Zadru, obilježilo je vrijeđanje državne tajnice za sport.
Janicu Kostelić, koja je gledala obje polufinalne utakmice Kupa Krešimir Ćosić (Cedevita - Zabok 66:59 i Cibona - Zadar 73:61), tijekom utakmice domaće momčadi verbalno su napali pripadnici Tornada, navijačke skupine Zadra.
Pjevali su "Oj, Jano, oj, Janice, puši kurac, snježna kraljice" i dovikivali joj uvrede.
Zbog toga je ona napustila dvoranu kako bi izbjegla daljnje neugodnosti.
Janicu Kostelić već su navedenim povicima dočekivali navijači Hajduka.
Njih, kao i pripadnike Tornada, smeta što se državna tajnica za sport u loži na velikim natjecanjima druži sa Zdravkom Mamićem i Tomislavom Horvatinčićem, umjesto da hrvatski sport očisti od takvih likova.
Zamjeraju joj što se u hrvatskom sportu, opterećenom kriminalom i nečasnim radnjama, još ne vide nikakvi učinci rada sportske inspekcije te što nema pomaka oko novog Zakona o sportu.
http://www.index.hr/sport/clanak/tornado-izvrijedjao-janicu-ona-otisla-iz-dvorane-incident-u-zadru/1026566.aspx
Janicu Kostelić, koja je gledala obje polufinalne utakmice Kupa Krešimir Ćosić (Cedevita - Zabok 66:59 i Cibona - Zadar 73:61), tijekom utakmice domaće momčadi verbalno su napali pripadnici Tornada, navijačke skupine Zadra.
Pjevali su "Oj, Jano, oj, Janice, puši kurac, snježna kraljice" i dovikivali joj uvrede.
Zbog toga je ona napustila dvoranu kako bi izbjegla daljnje neugodnosti.
Janicu Kostelić već su navedenim povicima dočekivali navijači Hajduka.
Njih, kao i pripadnike Tornada, smeta što se državna tajnica za sport u loži na velikim natjecanjima druži sa Zdravkom Mamićem i Tomislavom Horvatinčićem, umjesto da hrvatski sport očisti od takvih likova.
Zamjeraju joj što se u hrvatskom sportu, opterećenom kriminalom i nečasnim radnjama, još ne vide nikakvi učinci rada sportske inspekcije te što nema pomaka oko novog Zakona o sportu.
http://www.index.hr/sport/clanak/tornado-izvrijedjao-janicu-ona-otisla-iz-dvorane-incident-u-zadru/1026566.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: nema svetih krava
zakon o sportu?
a morete napisati i zakon o borovin iglicama :/
2014-04-16
ocemo imat jedinstveni I ovaj o sisarkamaaben wrote:zakon o sportu?
ili posebno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to je potpuno drugi resor
2014-04-16
S kim si, takav si...u konkretnom slučaju, Janicu nitko nije tjerao u politiku...neka sad kusa lovorike...
darth_vader-
2014-04-17
Kad zbrojimo...mamic recimo je muljator...mafioza..ali realno jedini koji zna donjrti veliku lovu..kako?...nije bitno ali donese je..kod nas ima brdo krimosa,mufljoza u sportu ali svi su oni sitne pticice u odnosu na maminja..i logicno je onda da se najveci dio javnih osoba iz politike,sporta,glazbe,biznisa mota oko njrga..ko zaradi oko 150 milijuna eura nije budala sad posten ili ne manje bitno..treba zaraditi tu lovu pogotovo sto ti je 90% poslovanja sa strancima..niko ne otvara samo tako novcanik na lijepe oci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jbg zadrani vas krajnji domet i kvalitet je reno sinovcic...tedeski i mamic sunipak a klasa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Zadar i Dalmacija vas hrane
a vi grizete ruku koja vam kruha daje
Ta mi je Janica i obitelj joj, naročito ćaća, uvik bila odvratna
i očito imam dobar instinkt
Janica sa Mamićem i onim ubojicom Horvatinčićem........jad i bijeda RH sporta
S kim si onakav si, dobro veli narod
Dobro reče Regoč, kanister pa gori gora gori borovina, nema turiste = nema novca
u proračunu = bankrot....................Resetirati sve
Dobro reče Regoč, kanister pa gori gora gori borovina, nema turiste = nema novca
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Znamo da je tebi sve hrvatsko odvratno.Yehudi wrote:Zadar i Dalmacija vas hrane
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima.
Odvratno m je ono šta je i svakoj zdravoj osobi odvratno, protekcija, laktarenje, nepotizam, pljačka itd
Odvratno m je ono šta je i svakoj zdravoj osobi odvratno, protekcija, laktarenje, nepotizam, pljačka itd
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima.
Guest- Guest
A! Ti bi da Netanjahu dadne ostavku!!Yehudi wrote:Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima.
ja nju ne razumijem da jedna od najboljih hrvatskih sportašica ikad ne vidi dalje od nosa.Što joj to treba i što radi sa takvim ljudima poput Mamića i Horvatinčića?Koji su njeni ciljevi kao tajnice za sport???Jel ima kojeg iskrenog prijatelja da joj objasni ako sama ne razumije?
vili40-
2015-08-02
pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
2014-04-16
aben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Betonske postole...
darth_vader-
2014-04-17
ne pratin baš sport pa ne zun ča imoš protiv njih,jasambrend wrote:aben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Betonske postole...
ali ako je ono uobičajeno, to da su priključeni na proračun, unda nisu krivi oni nego proračun.
2014-04-16
a zoč?
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Super krava
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 1 of 3