nema svetih krava
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: nema svetih krava
a to,Leviathan2 wrote:oni nemaju uticaj na zivot plemenaaben wrote:a zoč?
ali čisto načelno moreš reći koju....
2014-04-16
aben wrote:ne pratin baš sport pa ne zun ča imoš protiv njih,jasambrend wrote:aben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Betonske postole...
ali ako je ono uobičajeno, to da su priključeni na proračun, unda nisu krivi oni nego proračun.
Naravno da su obojica itekako pristekani na proracun...cicaju i tebe, nisi ih zajeba, ne...kazem ti, betonske postole i na po kanala pa neka paraju koce i migavice...barem neka korist...
darth_vader-
2014-04-17
ok, ali da ne cicaju oni, cicali bi neki drugi.jasambrend wrote:aben wrote:ne pratin baš sport pa ne zun ča imoš protiv njih,jasambrend wrote:aben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Betonske postole...
ali ako je ono uobičajeno, to da su priključeni na proračun, unda nisu krivi oni nego proračun.
Naravno da su obojica itekako pristekani na proracun...cicaju i tebe, nisi ih zajeba, ne...kazem ti, betonske postole i na po kanala pa neka paraju koce i migavice...barem neka korist...
šport valjo odvojiti od države, to je provi uzrok i krivac, a ne njih dvoje.
2014-04-16
aben wrote:ok, ali da ne cicaju oni, cicali bi neki drugi.jasambrend wrote:aben wrote:ne pratin baš sport pa ne zun ča imoš protiv njih,jasambrend wrote:aben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Betonske postole...
Slazem se...samo isto bi ih za jesku u vrse bacija...:)
darth_vader-
2014-04-17
chardak posla, neam se u sto mjesataben wrote:a to,Leviathan2 wrote:oni nemaju uticaj na zivot plemenaaben wrote:a zoč?
pleme se ne bavi sportskim natjecanjima niti se bude bavilo, jedino pod nasom zastavom a to se ne moze (bar zasad)
u stvari to nikad nije bila tema ni raspra u plemenu jer bi to privuklo previse paznje
inace u nekim disciplinama bi ostvarili vrh rezultate da se ukljucimo
sad zamisli da sam ja 1976te imao rezultat , 9,12 sec na 100 metara, mjereno s fotocelijama, naravno kad bijah mladji, a ima ih i brzih od mene
skakanje u dalj, skok u vis
trcanje na bilo koje staze, borilacke vjestine itd
jo se pokušavan suzdržati od takvih rješenja, jer, consider this,jasambrend wrote:aben wrote:ok, ali da ne cicaju oni, cicali bi neki drugi.jasambrend wrote:aben wrote:ne pratin baš sport pa ne zun ča imoš protiv njih,jasambrend wrote:
Betonske postole...
Slazem se...samo isto bi ih za jesku u vrse bacija...:)
mamić i horvatinčić su samo dvoje ljudi i iako je njihovo cicanje natprosječno, u usporedbi s cicanjen većeg broja uhljeba, oni su sitne ribe. high profile, ali sitne ribice. znoči da bi bilo opravdanije pobiti te uhljebe nego njih dvoje.
i plus, užiganje krnje imo jednu negativnu stronu, fokusiranje pažnje na mamića i horvantinčića otupljuje oštricu i skretničari od provih problemov ke ovo društvo imo.
2014-04-16
a, to ti..Leviathan2 wrote:chardak posla, neam se u sto mjesataben wrote:a to,Leviathan2 wrote:oni nemaju uticaj na zivot plemenaaben wrote:a zoč?
pleme se ne bavi sportskim natjecanjima niti se bude bavilo, jedino pod nasom zastavom a to se ne moze (bar zasad)
u stvari to nikad nije bila tema ni raspra u plemenu jer bi to privuklo previse paznje
sad zamisli da sam ja 1976te imao rezultat , 9,12 sec na 100 metara, mjereno s fotocelijama, naravno kad bijah mladji, a ima ih i brzih od mene
ni mene ne zanimo šport,
nego se jo samo protivin da piše hep na majci reprezentacije i ne želin ih ploćati da se igraju.
2014-04-16
tu se slazemo, nasilno otimanje da bi se dalo nekom j e protuprirodnoaben wrote:a, to ti..Leviathan2 wrote:chardak posla, neam se u sto mjesataben wrote:a to,Leviathan2 wrote:oni nemaju uticaj na zivot plemenaaben wrote:a zoč?
ni mene ne zanimo šport,
nego se jo samo protivin da piše hep na majci reprezentacije i ne želin ih ploćati da se igraju.
nek raspisu donatorsku utrku i nek im daje onaj ko misli da ima viska i ko zeli a ne da otimaju od svijeh
ja se ocu bavit bacanjem koplja, trazim donatore, iskljuceni donatori koji otimaju od ljudi takozvanim zakonima i porezima
ja bih takovom odmah dao 100 eura da pocne, nakon nekog rezultata koji ne mora biti vrhunsko mjesto dao bih mu i vise jer bih vidio da se covjek s tim bavi i ima volju
Bože čuvaj svoj narod u cijelom svijetu.
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
Inace taj cijeli hrvatski skijaski savez je danas ko i hns...zatvorena organizacija za obiteljsko uhljebljivanje..i dijeljenje love medjusobno..fleiss,jelusici,pavlekovi,kostelici..nemamo danas dobrog skijasa ili skijase ali uredovno lova stize od drzave,grafa,sponzora..sto mislite zasto je janica postala tajnica za sport..pa da hrani uhljebe u skijaskom savezu a briga je sa kim se druzi samo da lova pristize u savez i da hrani niskoristi niku i cacu fleiss,pavleka koji ima placu 30000 kuna,kcer i tatu jelusic koji ciste lisce sa skijaske staze za dobru pinku itd itd
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daj ma stvarno....Yehudi wrote:Zadar i Dalmacija vas hrane
a vi grizete ruku koja vam kruha daje
Ta mi je Janica i obitelj joj, naročito ćaća, uvik bila odvratna
i očito imam dobar instinkt
Janica sa Mamićem i onim ubojicom Horvatinčićem........jad i bijeda RH sporta
S kim si onakav si, dobro veli narod
Dobro reče Regoč, kanister pa gori gora gori borovina, nema turiste = nema novca
u proračunu = bankrot....................Resetirati sve
2015-09-08
Naravno da ne ali sam veliš :
Inace taj cijeli hrvatski skijaski savez je danas ko i hns...zatvorena organizacija za obiteljsko uhljebljivanje..i
dijeljenje love medjusobno......nemamo danas dobrog skijasa ili skijase ali uredovno
lova stize od drzave,grafa,sponzora..sto mislite zasto je janica postala tajnica za sport..pa da hrani uhljebe u
skijaskom savezu a briga je sa kim se druzi samo da lova pristize u savez i da hrani niskoristi niku i cacu
fleiss,pavleka koji ima placu 30000 kuna,kcer i tatu jelusic koji ciste lisce sa skijaske staze za dobru pinku itd itd
--------------------------------------------------------------
Ćaća joj je to sve osmislio i organizira........uhljeb do uhljeba i lopov do lopova
Inace taj cijeli hrvatski skijaski savez je danas ko i hns...zatvorena organizacija za obiteljsko uhljebljivanje..i
dijeljenje love medjusobno......nemamo danas dobrog skijasa ili skijase ali uredovno
lova stize od drzave,grafa,sponzora..sto mislite zasto je janica postala tajnica za sport..pa da hrani uhljebe u
skijaskom savezu a briga je sa kim se druzi samo da lova pristize u savez i da hrani niskoristi niku i cacu
fleiss,pavleka koji ima placu 30000 kuna,kcer i tatu jelusic koji ciste lisce sa skijaske staze za dobru pinku itd itd
Ćaća joj je to sve osmislio i organizira........uhljeb do uhljeba i lopov do lopova
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa ako nisi upoznat hr ski savez je tek savez za uhljebljivanje..posalju skijase amatere na oi da se polome ko ona jadna cura ali od drzave i hoo dobiju dobru pinku za svakog olimpijca..bandic brdo love gura u taj savez koji jos jedino funkcionira na slavi kostelicevih i drzavnim i gradskim parama..pa pavlek tamo ima vecu placu nego premijer ili predsjednik..i zato je janica tajnica da ove hrani..inace libo je za mamica i slicne dok tovare lovu na bilo koji nacin zacepit ce nosYehudi wrote:Naravno da ne ali sam veliš :
2015-09-08
Nije tako samo sa -ski savezom - uhljebski mentalitet je tako raširen da bi me čudilo naći nešto pošteno
u klero uhljebistanu. Zato ovakva država nikada neće naprid
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ok..ali neki savezi opet imaju neke rezultate...pa imaju se vadit na neko opravdanje..ali ski savez?...malo nesto ostvari zubcic pokojim plasmanem medju 15 i to je to..ostali skijaju kao sto bi ti i ja sa deset dana treninga...taj savez postoji samo zbog one jedne trke na sljemenu gdje im bandic utrpa milijune..i sto posalju par skijasa koji moraju paziti da se izvuku citavi i zdravi na oi i sp gdje utrze solidnu lovu za svakog od njih...ovi uhljebi jedini posao im je da malo pociste stazu na sljemenu i da idu na shoping ture na oi i sp..a niko tamo nema manju placu od tisucu eura...da dio love uloze u talente i plate im trenere profice strane a ne ove nase amatere koji uce babe skijat mozda bi i neke rezultate napravili i platili im boravak u ski kampovima..ovako 80% financija odlazi na place i pitne troskove ili shoping ture..i zato je janica tu...inace da nje nema pavlek i ekipa bi slobodno mogli kljuc u bravu stavitYehudi wrote:Nije tako samo sa -ski savezom - uhljebski mentalitet je tako raširen da bi me čudilo naći nešto pošteno
2015-09-08
vuksadinare wrote:ok..ali neki savezi opet imaju neke rezultate...pa imaju se vadit na neko opravdanje..ali ski savez?...malo nesto ostvari zubcic pokojim plasmanem medju 15 i to je to..ostali skijaju kao sto bi ti i ja sa deset dana treninga...taj savez postoji samo zbog one jedne trke na sljemenu gdje im bandic utrpa milijune..i sto posalju par skijasa koji moraju paziti da se izvuku citavi i zdravi na oi i sp gdje utrze solidnu lovu za svakog od njih...ovi uhljebi jedini posao im je da malo pociste stazu na sljemenu i da idu na shoping ture na oi i sp..a niko tamo nema manju placu od tisucu eura...da dio love uloze u talente i plate im trenere profice strane a ne ove nase amatere koji uce babe skijat mozda bi i neke rezultate napravili i platili im boravak u ski kampovima..ovako 80% financija odlazi na place i pitne troskove ili shoping ture..i zato je janica tu...inace da nje nema pavlek i ekipa bi slobodno mogli kljuc u bravu stavitYehudi wrote:Nije tako samo sa -ski savezom - uhljebski mentalitet je tako raširen da bi me čudilo naći nešto pošteno
sve ovo sto navodis imao bi s fakom da ostao u HR
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
U Hrvatskoj itekako ima nedodirljivih i svetih krava i volova.
Krenimo redom.
CUH,"krovne udruge",nogometna mafija(reprezentacija) i naravno Thompson.
Krenimo redom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nikad nisi čul za "neovisne" medije, jel?jastreb wrote:U Hrvatskoj itekako ima nedodirljivih i svetih krava i volova.
Krenimo redom.
Tu bi se s tobom slozilaaben wrote:pa ča fali mamiću i horvatinčiću?
Problem ove drzave jest da se sve ispreplelo
Da je mamic i Horvatinčićev slucaj na sudu riješen kako treba , oni ne bi bili slobodni .
Ovako se mogu oni ponasati kao MECENE I DONATORI , isko nisam u to sigurno posve, ali eto , ocito znace nesto za nase sporstkse funkcionere o ministre .
E, i tu mi je odurno da se na jsnicu svaljuje krivnja
Ovi Hrvati , ovaj put Dalmosi , nisu Normslni ljudi brate
Odjrbite hdz i ustrojte normalnu drzavu
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Super krava
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 2 of 3