ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Empty Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Post by Sora Fri 9 Feb - 18:10

Eroo wrote:
crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
nemamo sami pameti za pokrenuti se, a neki nas takve smotane već još i manipulacijom, zbog vlastitih interesa, navode na nazadovanje.
covjeka s imalo inteligencije je tesko navesti na manipulaciju,  jer inteligencija je nesto vise
inteligentnih ljudi je jako malo
pogledaj malo oko sebe pa ces vidjet koliko ljudi mos prosijat kroz sito i koliko ce ostat
rezultati su porazavajuci
na žalost, tako je.
takvi su izvrsni za manipulaciju.
iskazuju neko mišljenje koje predstavljaju kao svoje, a nemaju čime ni misliti.

Što smo mi, manje vrijedni od vas? I mi smo Hrvati kao i vi. A budući nas ima puno više nego vas, uvijek mi vladamo jer pobjeđujemo na svim izborima.
Vi ste uvijek u vlasti, jer vam to jamči zakon. :D
Jesi ti mslo prije rekao da je to demokracija ? 
A sta sad radis 
SKAČEŠ SEBI U USTA I NE KUZIS TO 
JER SU TI VALJDA USTA KO Krokodilu 
 pa ne moze demokracija bit za jedne a za druge nek

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Empty Re: Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli

Post by Leviathan2 Fri 9 Feb - 18:13

bjezte ljudi stigla sora :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 9 Feb - 18:32

Ako je vucic mirotvorac zasto ne smijeni dacica i vulina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 9 Feb - 19:15

Koji Vučić ... da nije alkarski vojvoda Ante Vučić

Ah, da mislite na Aleksandra Vučića ... moja greška

Jebem ti, a da nisu neki rod

MA nisu ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Fri 9 Feb - 19:25

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Zm-210

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Feb - 19:42

ooo,ne beri brigu..nabijane su one svakodnevno...fino njima.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Feb - 20:02

Rokale su se udovice,i dok nisu postale udovice...Mjuz na "liniju" poslovicnu 20 dani,a pipica ne more izdrzati tu napast... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 9 Feb - 20:16

Sora wrote:
Eroo wrote:
crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
covjeka s imalo inteligencije je tesko navesti na manipulaciju,  jer inteligencija je nesto vise
inteligentnih ljudi je jako malo
pogledaj malo oko sebe pa ces vidjet koliko ljudi mos prosijat kroz sito i koliko ce ostat
rezultati su porazavajuci
na žalost, tako je.
takvi su izvrsni za manipulaciju.
iskazuju neko mišljenje koje predstavljaju kao svoje, a nemaju čime ni misliti.

Što smo mi, manje vrijedni od vas? I mi smo Hrvati kao i vi. A budući nas ima puno više nego vas, uvijek mi vladamo jer pobjeđujemo na svim izborima.
Vi ste uvijek u vlasti, jer vam to jamči zakon. :D
Jesi ti mslo prije rekao da je to demokracija ? 
A sta sad radis 
SKAČEŠ SEBI U USTA I NE KUZIS TO 
JER SU TI VALJDA USTA KO Krokodilu 
 pa ne moze demokracija bit za jedne a za druge nek
Išššš...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 9 Feb - 20:17

maggie13 wrote:
crvenkasti wrote:

Govorim o gluposti i nama glupanima, a ne o nacionalnosti. Mi svuda vladamo.
Spomenuo si Hrvate, tako da jesi spomenuo nacionalnost.
No, sad si pojasnio sto si zapravo mislio.

Njemu su Hrvati i glupani jedno te isto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 9 Feb - 23:10

Eroo wrote:
vili40 wrote:a hoće li ikad ti koji su bogovski zbrinuti do kraja života pokrenuti nerede kad su u pitanju drugi tj.silovan hrvatski narod?Ili su uvijek ti neredi i šatori napravljeni samo za sebe?I usput,dal su se za ovakvu Hrvatsku borili ili opet samo za sebe?Ako se danas sutra promijeni vlada pa HDZ izvisi,možemo li opet očekivati šatore i plinske boce ili ovoga puta imaju nešto novo na umu?
Odakle to tipkaš? Iz postelje?
Ustani, čovječe, barem očisti snig isprid kuće... :)
alo ero,pa zar je sad nama najveći problem tamo neki četnik ili mi imamo važnijih problema?Prosvjedi,ulica?Ok super ali ima većih razloga za to.Tko će te udovice danas sutra hraniti,tko će raditi za njih i ostale povlaštene,benificirane i uhljebljene?Kolko je prošlo od rata a svako malo jašu profitpatrioti pa se bune ni sami ne znaju zbog čega.Srbija će prije ili kasnije u našu EU državu i baš će njih pitati dal smo mi za to i dal želimo sa njima razgovarati.Evo gledam na igrama sjeverna i južna koreja išli pod istom zastavom makar to nema velike veze sa našom situacijom.I da,i mi mnogi neki drugi smo sudjelovali u ratu pa još sad radimo ko mutavi da bi vukli i nosili na leđima te udovice i ostale i sad nas niko ništa ne pita?Alo?Kud je to otišlo?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 10 Feb - 5:05

Jesi otisao kao maloljetnik ili mladi punoljetnik?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Sat 10 Feb - 8:23

vuksadinare wrote:Jesi otisao kao maloljetnik ili mladi punoljetnik?
Ja?Kud?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by lobo1 Sat 10 Feb - 8:31

Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Ero_kr10

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Feb - 8:50

lobo1 wrote:Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Ero_kr10

:20 :20  pozdrav Lobi... :20 :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Feb - 9:00

Udovitze imaju dovoljno qrca,no pemzije su im postale previse knapp..nedovoljne..a treba i da "dignu" nove aute,koje sljeduju... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Sat 10 Feb - 9:45

lobo1 wrote:Kasta udovica i veterana najavila nerede u metropoli - Page 5 Ero_kr10
Do jaja.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 10 Feb - 11:31

kolega iz 41 biljezim jedan jedan plusic m ne diskriminiras  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 10 Feb - 11:33

Ooo, Debo, jel ima bure uvas?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 10 Feb - 11:46

Eroo wrote:Ooo, Debo, jel ima bure uvas?

bio na plac , puse neki kurac , frizura postojana
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 10 Feb - 14:33

Pinochet wrote:
Eroo wrote:
Pinochet wrote:
asilovski wrote:Ne znam što su ljuti toliko na četnika Vučka, pa da nije njega i njegovih oni bi morali raditi, dizati se ujutro, nervirati i preživljavati sa prosječnom plaćom od 3.500 kn ili bježati u Njemačku, ovako drugi rade za njih svaki dan do kraja života
točno to, nekima je rat ispao najbolja stvar u životu.

kada se sjetim culeja i njegovog balavca koji su kurči sa autom koji mu je stari "zaradio u penziji", a auto košta kao 4godišnje radničke plaće(naravno ti radnici moraju platiti njegov auto).

ili ovo ljeto kada je u splitu bio požar, pa je neki branitelj nešto prigovarao, itd, ispalo da je as bio u ratu , i onda , posli rata radio par godina, i sada 32 godine živ i zdrav otišao u penziju :D
Nevjerojatno mi je koji ste vi slijepci..(.ili možda samo mangupi?).
16,000 poginulih i nekoliko destina tisuća osakaćenih i ranjenih, nisu kokoši...čak i da se radi
o kokošima imali biste ozbiljniji pristup. Ponašajte se barem onako kao što bi se ponašali
da vam je susjed pomorio 16,000 kokošiju. Što bi u tom slučaju učinili? Dočekali bi
ih s rakijicom i pozvali na janjetinu? :D

1)vučić nije nikoga ubio
2)mi smo pobili njih još više i dobili smo rat
3)čemu pobuna protiv vučića, što se nisu sjetili za HDZovo genocidisanje Slavonije i Baranje i iseljavanje par stotina tisuća ljudi i pljačkanje ostalih 4milijuna stanovnika RH i uništavanje države gore nego Vučić i četnici

Yoda...ono kad ga malo prebaci...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 10 Feb - 14:34

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:Jesi otisao kao maloljetnik ili mladi punoljetnik?
Ja?Kud?
i ja se pitam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics