serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 43
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: serie A
napoli ima lakši raspored
I momentum...muckodjubre wrote:napoli ima lakši raspored
Lopove iz Torina je sjebala kradja madridskih lopova...
;)
Guest- Guest
sjebo je njih benatiafridrih_niche wrote:I momentum...muckodjubre wrote:napoli ima lakši raspored
Lopove iz Torina je sjebala kradja madridskih lopova...
;)
sad sam gledao da imaju i romu u rimu
Sjeba je njih sudac...
Jer nije ima isti kriterij za sve ako je oko penal...
Pederko može simulirat sto puta neće dobit karton...
Tako da sve triba uzet u obzir...
;)
Jer nije ima isti kriterij za sve ako je oko penal...
Pederko može simulirat sto puta neće dobit karton...
Tako da sve triba uzet u obzir...
;)
Guest- Guest
a ono je čisti penal koliko god sam i ja sam htio produžetke,ali treba realno reći da ga je benatia gurao s leđa što i ne bi bio takav problem da ga nije zajašio i nogom opalio što je sucu bilo ključno za svirati,uopće ne znam kako je mislio onakvim potezom doći do lopte a ispred njega napadač u kojega ide lopta u gol situaciji
ako napoli osvoji, bit ce mi drago. oni zive za ovaj scudetto, dok Juventusu ne mijenja nista bit ce jos sezona.
odlika nas navijaca Juventusa, lijepi ljudi
odlika nas navijaca Juventusa, lijepi ljudi
Guest- Guest
sulud potez benatie
Juve nosi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dobro je, svatili smo...muckodjubre wrote:
sulud potez benatie
Luka ti je draži od Mandze...
;)
Guest- Guest
ako ovo nije start za penal,onda ne znam šta je...fridrih_niche wrote:Dobro je, svatili smo...muckodjubre wrote:
sulud potez benatie
Luka ti je draži od Mandze...
;)
Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
Jasnije?
;)
Guest- Guest
Kako karma vraća prosjacima polako za sve krađe i prevare. Jedva čekam da ih sledeće kolo šmekerski inter ugazi...
Guest- Guest
Dali je tebi jasno da si glup ko kuracSerbia Strong wrote:Kako karma vraća prosjacima polako za sve krađe i prevare. Jedva čekam da ih sledeće kolo šmekerski inter ugazi...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
Desert_fox wrote:Dali je tebi jasno da si glup ko kuracSerbia Strong wrote:Kako karma vraća prosjacima polako za sve krađe i prevare. Jedva čekam da ih sledeće kolo šmekerski inter ugazi...
Plači, jbm ti mater alkoholičarsku. Ali barem se italijanka vcrs vraća nasmejana kući. Primila je pravog palamara, jedino mi se žalila da mora da udiše isparavanje alkohola kada legne pored pijane džukele od svog muža...
Guest- Guest
Pederko, Moneymar i Zubati su tri najveća epileptičarka današnjeg baluna...muckodjubre wrote:pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
Iako, u Engkeskoj ih ima odličnih u Tottenhamu i Junajtidu...
;)
Guest- Guest
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 43