serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 43
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: serie A
Sta ti Sinjani smetaju, jeben te blesava?Desert_fox wrote:Tako je brate.skripar wrote:to su ovi što žive u krajevima koji nisu bili zahvaćeni ratom, neznaju gdje bi usmjerili svoju mržnju pa se onda mrze međusobno hrvati hrvateDesert_fox wrote:Isti kreteni ka I ti.muckodjubre wrote:jel to znači da ovi koji pljuju po mandži su mrzitelji svega sjevernijega?Desert_fox wrote:
Mrzitelju svega juznije od lanista milanu je najmanje kriv Kalinic.
Jednostavno klub je nula. Nema vise silvijA I mafije
Najbolje je da se liti kupas na jarunu a Oni da zagreb mimoilaze u sirokom krugu
ja recimo navijam za hajduk kad igra u europi isto ko i neki navijač hajduka bude mi drago kad prođu
Meni je jednako draga istra ka I hercegovina zagreb ka i split
Samo nevolim sinjane.
:D
Guest- Guest
Ovo stoji...muckodjubre wrote:npr.ja se kladim u šta hoćeš da kada bi se recimo našli na cugi vracala,niče i ja da skoro pa da ne bi pričali o dinamo/partizan/hajduk jer u principu ni jednom od nas 3 to ne prestavlja neku interesantnu zanimaciju ili interes
Bracala bi donija da crtamo, Demo bi udara po Heinekenu i bija bi parti...
Guest- Guest
Ostarija san...Sexual Tyrannosaurus wrote:Pa da .vracala bi pricao o svojim nekretninama
Nice o nogometnoj karijeri i talentu koji je potratio na igranje sa drugom vrste trave
a ti o tatti ofkorz
Vise nikog ne pilan sa ‘sta je moglo bit’ nogometnim temama...
Guest- Guest
Ma nevolim ih nikakofridrih_niche wrote:Sta ti Sinjani smetaju, jeben te blesava?Desert_fox wrote:Tako je brate.skripar wrote:to su ovi što žive u krajevima koji nisu bili zahvaćeni ratom, neznaju gdje bi usmjerili svoju mržnju pa se onda mrze međusobno hrvati hrvateDesert_fox wrote:Isti kreteni ka I ti.muckodjubre wrote:
jel to znači da ovi koji pljuju po mandži su mrzitelji svega sjevernijega?
Najbolje je da se liti kupas na jarunu a Oni da zagreb mimoilaze u sirokom krugu
ja recimo navijam za hajduk kad igra u europi isto ko i neki navijač hajduka bude mi drago kad prođu
Meni je jednako draga istra ka I hercegovina zagreb ka i split
Samo nevolim sinjane.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da se ja i niche nadjeno kod ante na pujankama prvo bi se dobro napusili onda bi ja nichea nabuba onda bi otisli kod marica na cevape onda bi otisli na sveto Evandjelje zog
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sta god uvijek ante ode na sexjasambrend wrote:Desert_fox wrote:onda bi ja nichea nabuba
Pozdravite zene i keve
2015-09-13
Fiorentina-Juventus 0:0 prvo poluvrijeme, kakav derbi
skripar-
2015-08-09
Papa ne smije primiti igrače Juventusa da mu ne odnesu Baziliku Sv. Petra ispred nosa...koji lopovi...ajme...
darth_vader-
2014-04-17
čak su i đubretari progledali, a ovi kretenski lorealovci neće nikad..
End- Posts : 21177
2015-08-25
VAR im je najdraža, lopovska igračka haha...Tommy R wrote:Hahaha...lopovi ukljjčili opet sudačku mašineriju. Nemaju ni srama ni obraza.
Guest- Guest
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAJAJAJJAHAHAHAHAHAHAHAHEnd wrote:
čak su i đubretari progledali, a ovi kretenski lorealovci neće nikad..
MR. NOTHING!
Placen od smija haha...
Stvarno, čak su i lopovcine torinske progledale haha...
Od sad Panja Zoven Mr. Nothing...
:D <3
Guest- Guest
Muhamed,ibrahim,pjanic,ahmed pa zna se ljubav muslimana prema Hrvatskoj i Hrvatima...vidjelo se po bosni kada su nasi ispali od turske..
.
.
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 43