serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 43
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: serie A
Pederko, Moneymar i Zubati su tri najveća epileptičarka današnjeg baluna...muckodjubre wrote:pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
Iako, u Engkeskoj ih ima odličnih u Tottenhamu i Junajtidu...
;)
Guest- Guest
Pozdravi kevu suarzmuckodjubre wrote:pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ima temperaturu vec 2 dana lezi u kuci.Serbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Dali je tebi jasno da si glup ko kuracSerbia Strong wrote:Kako karma vraća prosjacima polako za sve krađe i prevare. Jedva čekam da ih sledeće kolo šmekerski inter ugazi...
Plači, jbm ti mater alkoholičarsku. Ali barem se italijanka vcrs vraća nasmejana kući. Primila je pravog palamara, jedino mi se žalila da mora da udiše isparavanje alkohola kada legne pored pijane džukele od svog muža...
Dali je tebi jasno da si glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a dobro ipak ova 3 su top...a ronaldo baš forsira te padove i plač posebno od kada je nekako izgubio na brzini ili mi se čini da nema više 1 na 1 pretrčavanja i prolaza??fridrih_niche wrote:Pederko, Moneymar i Zubati su tri najveća epileptičarka današnjeg baluna...muckodjubre wrote:pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
;)
muckodjubre wrote:a dobro ipak ova 3 su top...a ronaldo baš forsira te padove i plač posebno od kada je nekako izgubio na brzini ili mi se čini da nema više 1 na 1 pretrčavanja i prolaza??fridrih_niche wrote:Pederko, Moneymar i Zubati su tri najveća epileptičarka današnjeg baluna...muckodjubre wrote:pederko skine dres sav isklesan ko od stijene odvaljen,a pada kao pahuljica ala drogba...ali ipak je suarez top1 skoro svaki pad hvata se za glavu,vrat...fridrih_niche wrote:Ako Pederko nije zaslužija zaradit bar dva žuta kartona za simuliranje protiv Juventusa, onda niko nikad nije zaslužija dobit karton zbog simuliranja...
Jasnije?
;)
;)
Ronaldo je za 33-godišnjaka l raketa i dalje među najbržim fidbalerima na svetu...
Guest- Guest
Pederko nema vise ništa, osim sudaca da reagiraju na njegovo kmečanje...
Pluskvamperfekt od nogometaša...
;)
;)
Guest- Guest
Ima tajnog obozavatelja sa karaburme koji drka na njegafridrih_niche wrote:Pederko nema vise ništa, osim sudaca da reagiraju na njegovo kmečanje...
;)
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Pederko nema vise ništa, osim sudaca da reagiraju na njegovo kmečanje...
;)
Kme kme kmee
Guest- Guest
Asocijacije?Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Pederko nema vise ništa, osim sudaca da reagiraju na njegovo kmečanje...
;)
Kme kme kmee
Može konačan odgovor?
Moj konačan odgovor je - Gaynaldo!
:^O
Guest- Guest
Peederko je igracina i pol genije samo ima manu da igra u isto vrime kad i messi.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Peederko je igracina i pol genije samo ima manu da igra u isto vrime kad i messi.
Messi ima manu što igra u eri najvećeg svih vremena...
Guest- Guest
Pa nemoze sam sebi biti mana kad govoris o najvecem.Serbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Peederko je igracina i pol genije samo ima manu da igra u isto vrime kad i messi.
Messi ima manu što igra u eri najvećeg svih vremena...
2015-09-13
veliki radnih i perfekcionist,strašno podređen tome što radi inače ne bi trajao tako dugo na takvom nivouDesert_fox wrote:Peederko je igracina i pol genije samo ima manu da igra u isto vrime kad i messi.
Covik je genije. Od pocetka pomalo limitiran dosao u sake geniu od trenera izgradio se do savrsenstva. Picka od karaktera izdajnik i juda koji se prodao za eure realu.muckodjubre wrote:veliki radnih i perfekcionist,strašno podređen tome što radi inače ne bi trajao tako dugo na takvom nivouDesert_fox wrote:Peederko je igracina i pol genije samo ima manu da igra u isto vrime kad i messi.
2015-09-13
Ono finale u rimu mu nikad necu oprosriti.
Tada mi je srce slomio.
Setao po terenu.
Dobro zna se da se oduzme kad igra protiv messonjre ali ope
Igrac si Uniteda a places da se osicas ka u zatvoru.
Tada mi je srce slomio.
Setao po terenu.
Dobro zna se da se oduzme kad igra protiv messonjre ali ope
Igrac si Uniteda a places da se osicas ka u zatvoru.
2015-09-13
Nije on kriv za onu sramotu
Kad su ti generali obraane vidic i co nemas sta ocekivati
Kad su ti generali obraane vidic i co nemas sta ocekivati
2015-09-13
kad 1 naslov vrijedi više nego svih 30 pokradenih od đubretara
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne tješi se klošaru to najviše vrijedi za tvojega pederka i tvoj omiljeni ciganski klub loreal
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:ne tješi se klošaru to najviše vrijedi za tvojega pederka i tvoj omiljeni ciganski klub loreal
to isto vazi za tvog hobita i tvoj najciganskiji i najlopovskiji klub na svetu. mada njima po ciganluku i lopovluku niko ne moze da pridje....
Guest- Guest
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 43