serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 43
Page 8 of 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: serie A
Glupane, nije da on neće produžit ugovor nego mu ga nisu ni ponudili jer imaju boljeg. Milan će ga uzet jer je džabe, ko takav je dobar za sjedit na klupi. Ako ga uopće uzmu.isključivi krivac wrote:Strinića želi Milan, a otpisala ga je Sampdorija. Ovaj noj je stvarno zadija glavu u pijeska jako duboko.
Ugovor s Sampdorijom mu istiće na lito, ako ne produži ide na klupu, to tako ide. Jebiga, ako Milan nudi bolje, a i radi se o Milanu ne bi tribalo biti dvojbe.
Guest- Guest
Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.isključivi krivac wrote:Oće on, on je zege gospodin. Niko mu nije ravanDesert_fox wrote:
I ja i tvoja zena smo vlaji ako ces bas biti podrugljiv
Ja vlaj nisam, ali da jesam ne bi se sramija. Imam prijatelje vlaje, ne gledam ja ljude tako, nisam zadrti noj ko neki.
Guest- Guest
hahaTommy R wrote:Glupane, nije da on neće produžit ugovor nego mu ga nisu ni ponudili jer imaju boljeg. Milan će ga uzet jer je džabe, ko takav je dobar za sjedit na klupi. Ako ga uopće uzmu.isključivi krivac wrote:Strinića želi Milan, a otpisala ga je Sampdorija. Ovaj noj je stvarno zadija glavu u pijeska jako duboko.
Ugovor s Sampdorijom mu istiće na lito, ako ne produži ide na klupu, to tako ide. Jebiga, ako Milan nudi bolje, a i radi se o Milanu ne bi tribalo biti dvojbe.
Noju, a zašto taj bolji nije igra nego sidija na klupi u večini utakmica dok je upravo Strinić igra redovito (propustija je parr utakmica zbog lakših ozljeda)? Strinić je prije 2-3 utakmice preselija na klupu, a taj "bolji" uskočija u prvi plan. Jedan je mlađi, ima ugovor do 2022, a drugom istiće i ne produžuje ugovor, naravno da će preseliti na klupu a da će klub tražiti još jednog beka kad ovaj ode.
Guest- Guest
Šta će produžit kad mu nije ponuđen? Svašta. Igrao je Strinić u početku i poslije ga je ovaj izgurao jer je bolji i mlađi.
Guest- Guest
hahaha Glava u pijesku, još i glup.Tommy R wrote:Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.isključivi krivac wrote:Oće on, on je zege gospodin. Niko mu nije ravanDesert_fox wrote:
Ja vlaj nisam, ali da jesam ne bi se sramija. Imam prijatelje vlaje, ne gledam ja ljude tako, nisam zadrti noj ko neki.
A kakva je to karakterna karakteristika? Pojasni malo, samo ne meni nego nekom vlaju.
P.S. Pazi da vlaj bude onako, građen kao Pernar, a ne komad čovika.
Guest- Guest
Tko ti je rekao da mu nije ponuđen?Tommy R wrote:Šta će produžit kad mu nije ponuđen? Svašta. Igrao je Strinić u početku i poslije ga je ovaj izgurao jer je bolji i mlađi.
Dakle, nakon što je cca 6 miseci gotovo uvijek prvi izbor u Sampdoriji, želi ga dovesti Milan, a njegov klub Sampdorija mu uopće ne nudi novi ugovor? Logika jednog noja.
Guest- Guest
Da zaključimo, a da bi tebi bilo razumljivo, jednostavno recimo da si GKK.isključivi krivac wrote:hahaha Glava u pijesku, još i glup.Tommy R wrote:Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.isključivi krivac wrote:Oće on, on je zege gospodin. Niko mu nije ravanDesert_fox wrote:
A kakva je to karakterna karakteristika? Pojasni malo, samo ne meni nego nekom vlaju.
Guest- Guest
Imocani i ne pripadaju pod vlaskuTommy R wrote:Moja žena nije vlaj. A mislim da nisi ni ti, Imotska krajina nisu vlaji.
Vlajland je iza kozjaka i mosora prema sinju i zadru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
isključivi krivac wrote:Tko ti je rekao da mu nije ponuđen?Tommy R wrote:Šta će produžit kad mu nije ponuđen? Svašta. Igrao je Strinić u početku i poslije ga je ovaj izgurao jer je bolji i mlađi.
Dakle, nakon što je cca 6 miseci gotovo uvijek prvi izbor u Sampdoriji, želi ga dovesti Milan, a njegov klub Sampdorija mu uopće ne nudi novi ugovor? Logika jednog noja.
Želi ga dovesti (možda) jer je džabe i Sampdoria ga ne želi više, ne misle očito ni centa platit za igrača koji će uglavnom sjedit na klupi i ima 30-ak godina, a u zadnje vrijeme ionako sjedi na klupi. Ni to nisi u stanju shvatiti?
Guest- Guest
Neka vlaja...Desert_fox wrote:Imocani i ne pripadaju pod vlaskuTommy R wrote:Moja žena nije vlaj. A mislim da nisi ni ti, Imotska krajina nisu vlaji.
Vlajland je iza kozjaka i mosora prema sinju i zadru
Bez njih ne bi bilo ni Splita...
;)
Guest- Guest
Opet udara argumentima.Tommy R wrote:Da zaključimo, a da bi tebi bilo razumljivo, jednostavno recimo da si GKK.isključivi krivac wrote:hahaha Glava u pijesku, još i glup.Tommy R wrote:Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.isključivi krivac wrote:Oće on, on je zege gospodin. Niko mu nije ravanDesert_fox wrote:
Samo ti to objasni vlaju, i kažem ti nađi nekog građenog ka Pernar, za tvoje dobro.
Guest- Guest
Strinic nije Jarni, al je najbolji livi bek koji imamo...
Koliko god neke to bolilo...
I ne kontan sta sad Subu napadate kad je uvjerljivo najbolji golman kojeg imamo...
;)
I ne kontan sta sad Subu napadate kad je uvjerljivo najbolji golman kojeg imamo...
;)
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Opet udara argumentima.Tommy R wrote:Da zaključimo, a da bi tebi bilo razumljivo, jednostavno recimo da si GKK.isključivi krivac wrote:hahaha Glava u pijesku, još i glup.Tommy R wrote:Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.isključivi krivac wrote:
Oće on, on je zege gospodin. Niko mu nije ravan
Samo ti to objasni vlaju, i kažem ti nađi nekog građenog ka Pernar, za tvoje dobro.
A koja je tvoja karakterna karakteristika?
Guest- Guest
Karakterna karakteristika? hahaTommy R wrote:isključivi krivac wrote:Opet udara argumentima.Tommy R wrote:Da zaključimo, a da bi tebi bilo razumljivo, jednostavno recimo da si GKK.isključivi krivac wrote:hahaha Glava u pijesku, još i glup.Tommy R wrote:
Opet si ispao glup. Izraz vlaški koristim kao karakternu osobinu, a ne mjesto porijekla ili stanovanja. Slično ko seljak i seljačina. Drago mi je da sam ti pojasnio.
Ja ne volim govoriti o sebi, to prepuštima onima koji me stvarno znaju.
A ti se ništa ne brini, samo objasni vlajima o kakvim karakternim osobinama si mislio.
Guest- Guest
Možda i je. Ja sam samo rekao da nam se loše piše ako nam je on najbolji lijevi bek. I u tome se manje više svi slažu. Od Jarnija mi nemamo poštenog lijevog beka. Što se tiče Sube, pustimo povijest. Bio je najbolji, ove sezone često kiksa i reći da je uvjerljivo naš najbolji golman je obično pretjerivanje. Recimo da je sigurno među tri najbolja.fridrih_niche wrote:Strinic nije Jarni, al je najbolji livi bek koji imamo...
;)
Guest- Guest
Zato jer su glupi nojevi, a Suba ne voli nojeve.fridrih_niche wrote:Strinic nije Jarni, al je najbolji livi bek koji imamo...
;)
Guest- Guest
Nekim vlajima već jesam. Tebi malo teže jer ti imaš karakterne karakteristike.isključivi krivac wrote:Karakterna karakteristika? hahaTommy R wrote:isključivi krivac wrote:Opet udara argumentima.Tommy R wrote:Da zaključimo, a da bi tebi bilo razumljivo, jednostavno recimo da si GKK.isključivi krivac wrote:
hahaha Glava u pijesku, još i glup.
Ja ne volim govoriti o sebi, to prepuštima onima koji me stvarno znaju.
A ti se ništa ne brini, samo objasni vlajima o kakvim karakternim osobinama si mislio.
Guest- Guest
Nekim bidnima ka šta je Pernar.Tommy R wrote:
Nekim vlajima već jesam. Tebi malo teže jer ti imaš karakterne karakteristike.
A da Kustić napadne djelatnicu na šalteru u banci, pognuo bi glavu i ne bi to bio tvoja briga.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Nekim bidnima ka šta je Pernar.Tommy R wrote:
A da Kustić napadne djelatnicu na šalteru u banci, pognuo bi glavu i ne bi to bio tvoja briga.
Zvao bih tebe radi tvojih karakternih karakteristika. Ti bi ga svojom pričom natjerao da skoči u Savu od muke.
Guest- Guest
Argumentirano napadaj zbog jedne moje greške. Hvataj se noju, što ti drugo preostaje. I tu stajem, opet skretanje s teme.Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Nekim bidnima ka šta je Pernar.Tommy R wrote:
Zvao bih tebe radi tvojih karakternih karakteristika. Ti bi ga svojom pričom natjerao da skoči u Savu od muke.
Ja sam napisao krivo, priznajem. A kad ćeš ti priznati da si noj?
Guest- Guest
Noj nekom drugom piše da je noj. Rekao sam ti zašto si ti noj. A ja sam samo realan i realno gledam na društvo i nogomet u našoj državi.
Guest- Guest
Page 8 of 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 43