serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 43
Page 28 of 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: serie A
Nešto si se zdebljal? Jesi na odvikavanju?fridrih_niche wrote:Ma ima san jedno normalno odijelo...
Za 85 kg...
Sad san na 95, pa san mora uzet jos jedno odijelo...
Di Caprio Varteks u <3
Guest- Guest
koji je to gol iz ofsajda,prosvjetli nasSerbia Strong wrote:Izmišljeni crveni+gol iz ofsajda. Mašinerija je krenula punom parom...
skripar-
2015-08-09
Jel moguce da Srbin laze???skripar wrote:koji je to gol iz ofsajda,prosvjetli nasSerbia Strong wrote:Izmišljeni crveni+gol iz ofsajda. Mašinerija je krenula punom parom...
Ma nevjerujem da srpsko kopile laze
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U gradu gejeva pada napoli .
Izgleda da diega nitko nece skinuti sa prijestolja .
Izgleda da diega nitko nece skinuti sa prijestolja .
Guest- Guest
hahaha 2:0
boze aktiviraj vezuv i prestani vise nanosit patnju smecarima iz napulja
boze aktiviraj vezuv i prestani vise nanosit patnju smecarima iz napulja
Guest- Guest
Crni glupan od heroja do tragičara u par dana...
Kako bi mu da ispisnicu, debilu retardiranom...
A Cholov mali hat-trick hero...
Bar nesto pozitivno...
;)
Kako bi mu da ispisnicu, debilu retardiranom...
A Cholov mali hat-trick hero...
Bar nesto pozitivno...
;)
Guest- Guest
Čestitke moćnoj zvijeri na još jednom trofeju...sad odradi SP,pokupi pare u kini i u zasluženu mirovinu
Dinamo Zagreb
FC Bayern München
Atletico Madrid
Juventus
+ jedini hrvat strijelac 2 gola u finalu LP,najbolji HR strijelac kvalifikacija i EPa,2.najbolji strijelac na SP iza brenda,2.najbolji strijelac svih vremena iza brenda...
Dinamo Zagreb
- Prvak Hrvatske (3) : 2007./08., 2008./09., 2009./10.
- Hrvatski nogometni kup (2) : 2008., 2009.
FC Bayern München
- Prvak Njemačke (2) : 2012./13., 2013./14.
- Njemački kup (2) : 2012./13., 2013./14.
- DFL-Supercup (1) : 2012.
- UEFA Liga prvaka (1) : 2012./13.
- FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo (1) : 2013.
- UEFA Superkup (1) : 2013.
Atletico Madrid
- Španjolski Superkup (1) : 2014.
Juventus
- Prvak Italije (2) : 2015./16., 2016./17.
- Talijanski kup (2) : 2015./16., 2016./17.
- Talijanski Superkup (1) : 2015./16.
+ jedini hrvat strijelac 2 gola u finalu LP,najbolji HR strijelac kvalifikacija i EPa,2.najbolji strijelac na SP iza brenda,2.najbolji strijelac svih vremena iza brenda...
I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
Zeko-
2015-08-26
Mandžukića je u najvećem talijanskom derbiju divljački nagazio interovac Vecino i dobio izravni crveni karton. Super Mario s ovakvom je krvavom nogom igrao još gotovo sat vremena prije nego je izašao
Mandžo je završio kod plastičnog kirurga i dobio više od 10 šavova.Zbog toga će vjerojatno propustiti Juventusovu utakmicu protiv Bologne sljedeće subote.
Gluperdo, Kalinic je u HNL-u bija van Basten za panjinu Mandžukića...Zeko wrote:I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
Da je i Kale izabra deset puta lakšu ligu za napredak, napravija bi deset pita bolju karijeru...
Mandzo je bija pametniji u izboru kluba za napredak izvan HNL-a i na tomu mu svaka čast...
;)
Guest- Guest
Kad nemas gene prvaka.... uzalud sve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tak i boško balaban ili možda zahora da je,da je ...ima hrpa takvih da je,da je...ali nije,to je ključno...fridrih_niche wrote:Gluperdo, Kalinic je u HNL-u bija van Basten za panjinu Mandžukića...Zeko wrote:I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
Da je i Kale izabra deset puta lakšu ligu za napredak, napravija bi deset pita bolju karijeru...
Mandzo je bija pametniji u izboru kluba za napredak izvan HNL-a i na tomu mu svaka čast...
;)
U svakom slučaju, cestitan Juveu na tituli...
Napoli je veći luzer nego Dinamo u Europi...
Tragedija kako chokeaju u najbitnijim trenucima...
;)
Napoli je veći luzer nego Dinamo u Europi...
Tragedija kako chokeaju u najbitnijim trenucima...
;)
Guest- Guest
Svaka čast, izabra je lakši put...muckodjubre wrote:Tak i boško balaban ili možda zahora da je,da je ...ima hrpa takvih da je,da je...ali nije,to je ključno...fridrih_niche wrote:Gluperdo, Kalinic je u HNL-u bija van Basten za panjinu Mandžukića...Zeko wrote:I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
;)
Ispa je ujedno i mudriji put...
Kale se sjeba s Blackburnom totalno...
Izgubija je bar 3-4 sezone za kurac zbog toga...
;)
Guest- Guest
Sta je bilo sa zahorommuckodjubre wrote:Tak i boško balaban ili možda zahora da je,da je ...ima hrpa takvih da je,da je...ali nije,to je ključno...fridrih_niche wrote:Gluperdo, Kalinic je u HNL-u bija van Basten za panjinu Mandžukića...Zeko wrote:I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
;)
2015-09-13
Jebo je nives farenhajt .Desert_fox wrote:Sta je bilo sa zahorommuckodjubre wrote:Tak i boško balaban ili možda zahora da je,da je ...ima hrpa takvih da je,da je...ali nije,to je ključno...fridrih_niche wrote:Gluperdo, Kalinic je u HNL-u bija van Basten za panjinu Mandžukića...Zeko wrote:I sad pazi. neke glupe gluperde idu uspoređivati Đilkoša i Penalinića. Jebote, ovaj Penalinić da živi 3 života nemre Đilkošu više od koljena. To je razlika u kvaliteti na strani Đilkoša koja se mjeri miljama.
;)
Pitaj drpica koju bolest dijele .
Guest- Guest
Isuse, bože. Sad gluperde laprdaju kako je Blackburn, koji se vječno borio za opstanak, teži put od onog Mandžinog Wolfsburga koji je bio među 4 najjače ekipe Bundeslige. I iz kojeg je Mandžo završio u Bayernu s kojim je bio prvak Europe, sigurno zato jer nije imal pojma. Dok je Penalinić završio u Kijevu i to sigurno zato jer je bio najbolji napadač Europe.
Zeko-
2015-08-26
Page 28 of 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 43