ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku" - Page 3 Empty Re: "Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Post by Guest 5/2/2018, 10:25

melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina

Premda je i sam po NZ rekao da nitko ne zna ni dana ni časa, osim Oca?
Ti si definitivno otišao na kvasinu.

Guest
Guest

Back to top Go down

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku" - Page 3 Empty Re: "Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Post by darth_vader 5/2/2018, 11:25

catabbath wrote:Lik ide ekstrema u ekstrem. Kad ga ovo novo prestrane prati postati će opet ekstreman u nečemu drugom.

Otprilike...to su oni koji u vjeri traže ne znam kakva čudesa...život je sam po sebi čudo...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 12:49

slidingdoorsoperator wrote:
melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina

Premda je i sam po NZ rekao da nitko ne zna ni dana ni časa, osim Oca?
Ti si definitivno otišao na kvasinu.

netko je napisao da je rekao no nigdje nema dokaza da je to zaista i rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 12:50

jasambrend wrote:
catabbath wrote:Lik ide ekstrema u ekstrem. Kad ga ovo novo prestrane prati postati će opet ekstreman u nečemu drugom.

Otprilike...to su oni koji u vjeri traže ne znam kakva čudesa...život je sam po sebi čudo...

život je čudo dok ne sretneš rvata. onda skužiš da je život sranje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics