"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"
epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------
Znanstvene reference su tu, još ako nje rodno neutrlan i tu i tamo nekome popušio kurac....
Nemoš bolje.
hajde odjebi rastegao si se ko ambrozija po svim temama. skužili smo da imaš nadnaravne moći i da si macho koji je spavao sa celom Jugoslavijom ne trebaš nas više uto uvjeravat.
Guest- Guest
melkior wrote:U budućnosti
The 7 Worst Tech Predictions of All Time
Foolish Tech Prediction 1
"I think there is a world market for maybe five computers."
Thomas Watson, president of IBM, 1943
Foolish Tech Prediction 2
"Television won't be able to hold on to any market it captures after the first six months. People will soon get tired of staring at a plywood box every night."
Darryl Zanuck, executive at 20th Century Fox, 1946
Foolish Tech Prediction 3
"Nuclear-powered vacuum cleaners will probably be a reality within ten years."
Alex Lewyt, president of Lewyt vacuum company, 1955
Foolish Tech Prediction 4
"There is no reason anyone would want a computer in their home."
Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977
Foolish Tech Prediction 5
"Almost all of the many predictions now being made about 1996 hinge on the Internet's continuing exponential growth. But I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse."
Robert Metcalfe, founder of 3Com, 1995
Foolish Tech Predition 6
"Apple is already dead."
Nathan Myhrvold, former Microsoft CTO, 1997
Foolish Tech Predition 7
"Two years from now, spam will be solved."
Bill Gates, founder of Microsoft, 2004
https://www.pcworld.com/article/155984/worst_tech_predictions.html
Ukratko, futurologija zna biti jako zeznuta i nezahvalna stvar.
Guest- Guest
Windows 10 je zločin protiv čovječnosti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Gnječ wrote:epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------
Znanstvene reference su tu, još ako nje rodno neutrlan i tu i tamo nekome popušio kurac....
Nemoš bolje.
hajde odjebi rastegao si se ko ambrozija po svim temama. skužili smo da imaš nadnaravne moći i da si macho koji je spavao sa celom Jugoslavijom ne trebaš nas više uto uvjeravat.
Viš, možda si mi i sin a ne znaš.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
melkior wrote:Windows 10 je zločin protiv čovječnosti.
Windows10 je mašina za mučenje ljudi.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------
Nemoš bolje.
teško možda u Fringe ali ovdje nikako.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:U budućnosti
The 7 Worst Tech Predictions of All Time
Foolish Tech Prediction 1
"I think there is a world market for maybe five computers."
Thomas Watson, president of IBM, 1943
Foolish Tech Prediction 2
"Television won't be able to hold on to any market it captures after the first six months. People will soon get tired of staring at a plywood box every night."
Darryl Zanuck, executive at 20th Century Fox, 1946
Foolish Tech Prediction 3
"Nuclear-powered vacuum cleaners will probably be a reality within ten years."
Alex Lewyt, president of Lewyt vacuum company, 1955
Foolish Tech Prediction 4
"There is no reason anyone would want a computer in their home."
Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977
Foolish Tech Prediction 5
"Almost all of the many predictions now being made about 1996 hinge on the Internet's continuing exponential growth. But I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse."
Robert Metcalfe, founder of 3Com, 1995
Foolish Tech Predition 6
"Apple is already dead."
Nathan Myhrvold, former Microsoft CTO, 1997
Foolish Tech Predition 7
"Two years from now, spam will be solved."
Bill Gates, founder of Microsoft, 2004
https://www.pcworld.com/article/155984/worst_tech_predictions.html
Ukratko, futurologija zna biti jako zeznuta i nezahvalna stvar.
nebitno!
Windows 10 je stroj za torturu ljudi!
Guest- Guest
Windows XP na ondašnjem hardveru i Windows 10 na današnjem hardveru rade istom brzinom. prije jednojezgreni proc. danas 4-8-16 jezgreni i nikakve razlike nema. gdje je problem? instaliraš WinXP na današnji hardver i Windows leti. boot time 3 sec!!!!
Guest- Guest
eto razjebali smo temu nehotično? a kad nismo!
Guest- Guest
Svako suprostavljanje najnovijim Windowsima smatrat će se terorističkim aktom i rezultirat primjerenom kaznom: krađom identiteta i programiranim samozapaljenjem računala.
2015-08-09
Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina, religija je propala priča. Islam će ionako sjebati umjetna inteligencija i stvarne bombe. Svi ostali koji se neće uklapati u sistem moći će preživljavati kao Bušmani u nekom rezervatu prirode, pod nadzorom Big Brothera i služiti za biološka eksperimentiranja i GMO.
2015-08-09
melkior wrote:Svako suprostavljanje najnovijim Windowsima smatrat će se terorističkim aktom i rezultirat primjerenom kaznom: krađom identiteta i programiranim samozapaljenjem računala.
da, to se može napravit meni je to napravio glavni iz Dell firme za Europu i to preko forumskog private message kako i kojim metodama mu je to uspjelo dan danas neznam s druge strane njemu kasnije nije bilo jasno kako sam uspio spriječiti katastrofu i osposobiti PC da budem ponovo online nakon nekih sat vremena.
Guest- Guest
melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina, religija je propala priča. Islam će ionako sjebati umjetna inteligencija i stvarne bombe. Svi ostali koji se neće uklapati u sistem moći će preživljavati kao Bušmani u nekom rezervatu prirode, pod nadzorom Big Brothera i služiti za biološka eksperimentiranja i GMO.
Isus neće doći. vjeruj mi. neće doći. znači ide scenario br.2
Guest- Guest
idem instalirat internet explorer 11 jer inače me Microsoft ne pušta u njihove kancelarije.
Guest- Guest
Lik ide ekstrema u ekstrem. Kad ga ovo novo prestrane prati postati će opet ekstreman u nečemu drugom.
Za 50-100 godina kršćanstvo će kao takvo potpuno nestati jer neće imati apsolutno nikakvog smisla, i tu nikakve brojke o pokrštavanju ne pomažu. Vjerodostojnost čitavog kršćanstva i Biblije prolazi ili pada na Drugom Isusovom dolasku. A nitko nije lud da Ga čeka više od 2000 godina, bezuspješno. I sam će Vatikan, ako želi opstati, morati mijenjati fundamente vjere, i to vrlo brzo. Preorijentirat se na nešto uvjerljivije i isplativije.
2015-08-09
Uopće nije bitno je li isus uskrsnuo ili nije, već hoće li doći ili neće, i ako neće, tko ga jebe. Ili će džamija Al Aqsa letjeti u zrak, ili neka Vatikan stavi ključ u bravu.
2015-08-09
melkior wrote:Za 50-100 godina kršćanstvo će kao takvo potpuno nestati jer neće imati apsolutno nikakvog smisla, i tu nikakve brojke o pokrštavanju ne pomažu. Vjerodostojnost čitavog kršćanstva i Biblije prolazi ili pada na Drugom Isusovom dolasku. A nitko nije lud da Ga čeka više od 2000 godina, bezuspješno. I sam će Vatikan, ako želi opstati, morati mijenjati fundamente vjere, i to vrlo brzo. Preorijentirat se na nešto uvjerljivije i isplativije.
So, roughly every 2,150 years, the sun's position at the time of the March, or vernal, equinox moves in front of a new Zodiac constellation. The Age of Aquarius begins when the March equinox point moves out of the constellation Pisces and into the constellation Aquarius. When will that be?
Guest- Guest
Je li možda, papa postao najveća prepreka Isusovom Drugom dolasku na Zemlju? Umjesto da podrži Trumpovo priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Židova, šupak staje na stranu muslimana!?
2015-08-09
Daj me podsjeti što treba učiniti da njekomu budeš otac.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------
Nemoš bolje.
melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina
Premda je i sam po NZ rekao da nitko ne zna ni dana ni časa, osim Oca?
Ti si definitivno otišao na kvasinu.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MESIĆ PREMJEŠTEN IZ ZAGREBA? Sumnja se da je napustio Hrvatsku
» Slovenci migrante prvo opljačkaju pa ih tek onda vrate u Hrvatsku
» Dodik: Komšić pred Palmeron krenuo prvo u napad na Hrvatsku
» ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Slovenci migrante prvo opljačkaju pa ih tek onda vrate u Hrvatsku
» Dodik: Komšić pred Palmeron krenuo prvo u napad na Hrvatsku
» ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
Page 2 of 3