ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku" - Page 2 Empty Re: "Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Post by Guest 4/2/2018, 23:38

epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------

Znanstvene reference su tu, još ako nje rodno neutrlan i tu i tamo nekome popušio kurac....

Nemoš bolje.

hajde odjebi rastegao si se ko ambrozija po svim temama. skužili smo da imaš nadnaravne moći i da si macho koji je spavao sa celom Jugoslavijom ne trebaš nas više uto uvjeravat.

Guest
Guest

Back to top Go down

"Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku" - Page 2 Empty Re: "Prvo sam napustio vjeru, a sad i Hrvatsku"

Post by Guest 4/2/2018, 23:38

melkior wrote:U budućnosti 

The 7 Worst Tech Predictions of All Time

Foolish Tech Prediction 1

"I think there is a world market for maybe five computers."

Thomas Watson, president of IBM, 1943

Foolish Tech Prediction 2

"Television won't be able to hold on to any market it captures after the first six months. People will soon get tired of staring at a plywood box every night."

Darryl Zanuck, executive at 20th Century Fox, 1946

Foolish Tech Prediction 3

"Nuclear-powered vacuum cleaners will probably be a reality within ten years."

Alex Lewyt, president of Lewyt vacuum company, 1955

Foolish Tech Prediction 4

"There is no reason anyone would want a computer in their home."

Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977

Foolish Tech Prediction 5

"Almost all of the many predictions now being made about 1996 hinge on the Internet's continuing exponential growth. But I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse."

Robert Metcalfe, founder of 3Com, 1995

Foolish Tech Predition 6

"Apple is already dead."

Nathan Myhrvold, former Microsoft CTO, 1997

Foolish Tech Predition 7

"Two years from now, spam will be solved."

Bill Gates, founder of Microsoft, 2004

https://www.pcworld.com/article/155984/worst_tech_predictions.html

Ukratko, futurologija zna biti jako zeznuta i nezahvalna stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 4/2/2018, 23:38

Windows 10 je zločin protiv čovječnosti.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 4/2/2018, 23:40

Gnječ wrote:
epikur37 wrote: U posljednje vrijeme radio je na vrlo ambicioznom u kvalitetnom portalu eVaraždin.
-------------------

Znanstvene reference su tu, još ako nje rodno neutrlan i tu i tamo nekome popušio kurac....

Nemoš bolje.

hajde odjebi rastegao si se ko ambrozija po svim temama. skužili smo da imaš nadnaravne moći i da si macho koji je spavao sa celom Jugoslavijom ne trebaš nas više uto uvjeravat.

Viš, možda si mi i sin a ne znaš.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:40

melkior wrote:Windows 10 je zločin protiv čovječnosti.

Windows10 je mašina za mučenje ljudi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:42

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:
-------------------

Nemoš bolje.

teško možda u Fringe ali ovdje nikako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:44

slidingdoorsoperator wrote:
melkior wrote:U budućnosti 

The 7 Worst Tech Predictions of All Time

Foolish Tech Prediction 1

"I think there is a world market for maybe five computers."

Thomas Watson, president of IBM, 1943

Foolish Tech Prediction 2

"Television won't be able to hold on to any market it captures after the first six months. People will soon get tired of staring at a plywood box every night."

Darryl Zanuck, executive at 20th Century Fox, 1946

Foolish Tech Prediction 3

"Nuclear-powered vacuum cleaners will probably be a reality within ten years."

Alex Lewyt, president of Lewyt vacuum company, 1955

Foolish Tech Prediction 4

"There is no reason anyone would want a computer in their home."

Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977

Foolish Tech Prediction 5

"Almost all of the many predictions now being made about 1996 hinge on the Internet's continuing exponential growth. But I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse."

Robert Metcalfe, founder of 3Com, 1995

Foolish Tech Predition 6

"Apple is already dead."

Nathan Myhrvold, former Microsoft CTO, 1997

Foolish Tech Predition 7

"Two years from now, spam will be solved."

Bill Gates, founder of Microsoft, 2004

https://www.pcworld.com/article/155984/worst_tech_predictions.html

Ukratko, futurologija zna biti jako zeznuta i nezahvalna stvar.

nebitno!

Windows 10 je stroj za torturu ljudi!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:48

Windows XP na ondašnjem hardveru i Windows 10 na današnjem hardveru rade istom brzinom. prije jednojezgreni proc. danas 4-8-16 jezgreni i nikakve razlike nema. gdje je problem? instaliraš WinXP na današnji hardver i Windows leti. boot time 3 sec!!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:52

eto razjebali smo temu nehotično? a kad nismo!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 4/2/2018, 23:52

Svako suprostavljanje najnovijim Windowsima smatrat će se terorističkim aktom i rezultirat primjerenom kaznom: krađom identiteta i programiranim samozapaljenjem računala.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 4/2/2018, 23:55

Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina, religija je propala priča. Islam će ionako sjebati umjetna inteligencija i stvarne bombe. Svi ostali koji se neće uklapati u sistem moći će preživljavati kao Bušmani u nekom rezervatu prirode, pod nadzorom Big Brothera i služiti za biološka eksperimentiranja i GMO.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 23:57

melkior wrote:Svako suprostavljanje najnovijim Windowsima smatrat će se terorističkim aktom i rezultirat primjerenom kaznom: krađom identiteta i programiranim samozapaljenjem računala.

da, to se može napravit meni je to napravio glavni iz Dell firme za Europu i to preko forumskog private message kako i kojim metodama mu je to uspjelo dan danas neznam s druge strane njemu kasnije nije bilo jasno kako sam uspio spriječiti katastrofu i osposobiti PC da budem ponovo online nakon nekih sat vremena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 00:00

melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina, religija je propala priča. Islam će ionako sjebati umjetna inteligencija i stvarne bombe. Svi ostali koji se neće uklapati u sistem moći će preživljavati kao Bušmani u nekom rezervatu prirode, pod nadzorom Big Brothera i služiti za biološka eksperimentiranja i GMO.

Isus neće doći. vjeruj mi. neće doći. znači ide scenario br.2
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 00:03

idem instalirat internet explorer 11 jer inače me Microsoft ne pušta u njihove kancelarije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 5/2/2018, 00:08

Lik ide ekstrema u ekstrem. Kad ga ovo novo prestrane prati postati će opet ekstreman u nečemu drugom.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by melkior 5/2/2018, 00:09

Za 50-100 godina kršćanstvo će kao takvo potpuno nestati jer neće imati apsolutno nikakvog smisla, i tu nikakve brojke o pokrštavanju ne pomažu. Vjerodostojnost čitavog kršćanstva i Biblije prolazi ili pada na Drugom Isusovom dolasku. A nitko nije lud da Ga čeka više od 2000 godina, bezuspješno. I sam će Vatikan, ako želi opstati, morati mijenjati fundamente vjere, i to vrlo brzo. Preorijentirat se na nešto uvjerljivije i isplativije.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/2/2018, 00:12

Uopće nije bitno je li isus uskrsnuo ili nije, već hoće li doći ili neće, i ako neće, tko ga jebe. Ili će džamija Al Aqsa letjeti u zrak, ili neka Vatikan stavi ključ u bravu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 00:14

melkior wrote:Za 50-100 godina kršćanstvo će kao takvo potpuno nestati jer neće imati apsolutno nikakvog smisla, i tu nikakve brojke o pokrštavanju ne pomažu. Vjerodostojnost čitavog kršćanstva i Biblije prolazi ili pada na Drugom Isusovom dolasku. A nitko nije lud da Ga čeka više od 2000 godina, bezuspješno. I sam će Vatikan, ako želi opstati, morati mijenjati fundamente vjere, i to vrlo brzo. Preorijentirat se na nešto uvjerljivije i isplativije.

So, roughly every 2,150 years, the sun's position at the time of the March, or vernal, equinox moves in front of a new Zodiac constellation. The Age of Aquarius begins when the March equinox point moves out of the constellation Pisces and into the constellation Aquarius. When will that be?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 5/2/2018, 00:24

Je li možda, papa postao najveća prepreka Isusovom Drugom dolasku na Zemlju? Umjesto da podrži Trumpovo priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Židova, šupak staje na stranu muslimana!?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Regoč 5/2/2018, 08:05

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:
-------------------

Nemoš bolje.

Daj me podsjeti što treba učiniti da njekomu budeš otac.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2018, 10:25

melkior wrote:Ako Isus ne dođe na Zemlju kao sudac s anđelima nebeskim i Pantokrator u sljedećih 5 godina

Premda je i sam po NZ rekao da nitko ne zna ni dana ni časa, osim Oca?
Ti si definitivno otišao na kvasinu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics