''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
Page 1 of 1
''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-je-danas-nadmasio-sam-sebe-prvo-je-osramotio-hrvatsku-a-onda-optuzio-bruxelles-za-korupciju/1008688.aspx
hahahahahahahahahahahahahahahaha...Mislim se, kako moraš razmišljati da ovakvima daš glas na izborima...
hahahahahahahahahahahahahahahaha...Mislim se, kako moraš razmišljati da ovakvima daš glas na izborima...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
Ma to su neke komunjare i udbasi u Briselu moguće i orjunaši , cim ne daju našim dragim hrvatskim ljudima iz adza tu agenciju .
Ovi su vec rekli svojiman iz Dalmacije i izbosne ... - rodjak , iman misto , u agenciji ces radt i napravili cjenik za druge te razradili malverzacije s lijekovima . A ovi komunjare vako bezobrazni ...cccc
Ovi su vec rekli svojiman iz Dalmacije i izbosne ... - rodjak , iman misto , u agenciji ces radt i napravili cjenik za druge te razradili malverzacije s lijekovima . A ovi komunjare vako bezobrazni ...cccc
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: ''HDZ je danas nadmašio sam sebe. Prvo je osramotio Hrvatsku, a onda optužio Bruxelles za korupciju''
Previše velike zvjerke su zagrizle na tu agenciju jer se tu vrti lova, mi bi se tribali javit za natječaj za kopanje ruda i gubljenje vremena
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Lova, lova a umjesto da namin iz adz a i Imotskog daju da vrtimo, mitimo, korumpiramo ne daju komunjare ..RayMabus wrote:Previše velike zvjerke su zagrizle na tu agenciju jer se tu vrti lova, mi bi se tribali javit za natječaj za kopanje ruda i gubljenje vremena
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma... tek smo novi u EU, učimo, Zagreb bi kao glavni grad jedne eu države svakako nešto trebao dobiti no netreba biti naivan pa mislit da će ti dati nešto šta je lova
Eto Ljubljana ima neku EU agenciju za regulaciju energije na razini EU, 110 zaposlenih tamo
Eto Ljubljana ima neku EU agenciju za regulaciju energije na razini EU, 110 zaposlenih tamo
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ingrid, Bandić, Kujundžić to su jake snage hrvatske diplomacije. Kad oni lobiraju i spikaju English, smijeh je zagarantiran.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Similar topics
» Slovenci migrante prvo opljačkaju pa ih tek onda vrate u Hrvatsku
» Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
» Adem Vuchiqi nadmašio samog sebe, besmisleni govor o ničemu sinoć uživo prenosilo 49 kanala koje kontrolira
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Prvo Sankcije a onda Tuzba
» Prikopametni Puljak optuzio Zivi zid da svojim referendumom legalizira korupciju
» Adem Vuchiqi nadmašio samog sebe, besmisleni govor o ničemu sinoć uživo prenosilo 49 kanala koje kontrolira
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Prvo Sankcije a onda Tuzba
Page 1 of 1