'Telegram' ili može li niže...
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: 'Telegram' ili može li niže...
Sta je onda narod.hr ?jasambrend wrote:Je. Odavno nisam proljevastiji tekst pročtao...to je takvo smeće od portala da to nisu istine...
Kondenzirano smece
Telegram je odlican i nastoji biti kritičan prema narcisima koji misle da su bez greske
Njima su i kurci najveci ..valjda
Kad se usporede sa komsijama.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
teško je to njemu objasniti, teško...Ringo10 wrote:DA ti nije bilo bravara ne bi ti imao šta braniti, frajeru .vuksadinare wrote:....bili bi i da se nismo obranili '91..tu namni bravar ne bi pomogao...
red wolf-
2016-02-10
Da .Ringo10 wrote:Hajde da se ne lažemo, jako je zajebano biti Srbin u Hrvatskoj, kao i Hrvat u Srbiji - vidmo udar na Bunjevce, a da ne govorimo o BiH, tamo ako si manjina imaš samo rješenje da iseliš. KAo što sam ja uradio.
Da samo spomenem one sramotne i divljačke deložacije iz stanova tijekom rata posebno po Dalmaciji a bilo je toga i u Zagrebu. Time je uveden zakon hajdučije i narušen pravni poredak koji se više nikad nije uspostavio u punom smislu te riječi, a to sa stanovima je samo jedna stavka u gomili kršenja prava građana i to ne najveća i ne najgora.
A to je tekovina Gojka Šuška koji je najveći Tuđmanov promašaj. On je došao na genijalnu ideju da se nasilnim deložacijama oslobodi 40 000 stanova, kako je on to računao u svojoju maloumnoj glavurdi. Šta god ko mislio o njemu, on je bio propast i katastrofa. Dovoditi budaletine iz najekstremnijeg, ustaškog dijela emigracije je ludost i za to je cijena bila visoka a i sada je plaćamo jer se tog balasta i naslijeđa ne može Hrvatska riješiti.
Jednom kad narušiš pravni poredak i red, tu je onda teško vratiti stvari na svoje mjesto.
Znam da je trebala lova i da Francek nije imao mnogo izbora ali to je trebalo izbjeći po svaku cijenu. Znam tu sortu i znam o čemu pričam.
Tuđman doduse nije bio citav u glavi nikada , ni prije za juge
Takvu budalu dobiti za precednika m to se moglo samo Hrvatima desiti
Otada zivimo po principu cim gore, tim bolje ..za neke iz vrhuske
A ofce jos misle da su nesto dobile ..
....pitao bi te nesto iskreno da je bravar ziv i recimo 1991 da li bi stao na hrvatsku stranu...da li bi stavio sahovnicu na glavuRingo10 wrote:DA ti nije bilo bravara ne bi ti imao šta braniti, frajeru .vuksadinare wrote:....bili bi i da se nismo obranili '91..tu namni bravar ne bi pomogao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj i slični tekstovi neće naškoditi hrvatsko-srpskoj borbi protiv nadirućih islamdžija.
Guest- Guest
ne, nitko im nije radio ništa. par godina prije rata djeca JNA oficira (Srbi) se distanciraju, proglašavaju nas ustašama usred razreda što je meni u to vrijeme beskonačno smiješno i neshvatljivo o čemu oni to uopće pričaju, misteriozno sele u Srbiju za nekoliko tjedana , njihove žene napuštaju posao , s mojom mamom ih je radilo par u ljekarni i nitko ne govori razlog a svima je to čudno. One s kojima je bila dobra šuškaju o nekom ratu hrvata i srba što se nama činilo tada izgledno kao rat zvijezda.dzango wrote:Otpuštanja, šikaniranja i noćna hapšenja Srba u HR su počela znatno pre početka rata. Rat je samo zapečatio započeto. Sad se neki prave da nije, ali njihov problem.
kasnije kada je rat počeo veliki dio prelazi na srpsku stranu , dio koji ostaje jer ne zna što bi i gdje bi i tu živi čitav život i koji nije ništa kriv na kraju postaje "ratni pljen" šikaniran i na vjetrometini od idiota koji su navukli uniformu ili nisu a tobož nose ožiljke od rata nakon 5 pivi, njih se zastrašuje, vrijeđa, otpušta, prijeti zbog urbanih legendi o tome kako ostavljaju svijetla kao putokaz avionima ili su snajperisti ali ni jedan nije uhvaćen na djelu . većina ih i mora pobjeći iz straha a kruže opet legende da su bili tko zna kojoj jedinici apsolutni jasno krivi u svakom pogledu. . ..
tako nekako ako bi generalizirali..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa ringo postiva tudjmana..nisi znala..ti to bacila mu provokacoju...Sora wrote:Da .Ringo10 wrote:Hajde da se ne lažemo, jako je zajebano biti Srbin u Hrvatskoj, kao i Hrvat u Srbiji - vidmo udar na Bunjevce, a da ne govorimo o BiH, tamo ako si manjina imaš samo rješenje da iseliš. KAo što sam ja uradio.
Da samo spomenem one sramotne i divljačke deložacije iz stanova tijekom rata posebno po Dalmaciji a bilo je toga i u Zagrebu. Time je uveden zakon hajdučije i narušen pravni poredak koji se više nikad nije uspostavio u punom smislu te riječi, a to sa stanovima je samo jedna stavka u gomili kršenja prava građana i to ne najveća i ne najgora.
A to je tekovina Gojka Šuška koji je najveći Tuđmanov promašaj. On je došao na genijalnu ideju da se nasilnim deložacijama oslobodi 40 000 stanova, kako je on to računao u svojoju maloumnoj glavurdi. Šta god ko mislio o njemu, on je bio propast i katastrofa. Dovoditi budaletine iz najekstremnijeg, ustaškog dijela emigracije je ludost i za to je cijena bila visoka a i sada je plaćamo jer se tog balasta i naslijeđa ne može Hrvatska riješiti.
Jednom kad narušiš pravni poredak i red, tu je onda teško vratiti stvari na svoje mjesto.
Znam da je trebala lova i da Francek nije imao mnogo izbora ali to je trebalo izbjeći po svaku cijenu. Znam tu sortu i znam o čemu pričam.
2015-09-08
Dogodilo se bez sumnjeljubo1212 wrote:tolko stvari se loše dogodilo srbima u rijeci i istri, a oni i dalje dandanas tamo hrle,
baš ko muha na go*no..
Antisrpska politika je bila jedan od motivatora rata sa Srbima
Ona budaletina od FT je rekao da je sretan da mu zena nije Srpkinja
A usto je imao zeta srbina
Tak da ta igra s emocijama je za one koji ce kasnije ginuti na frontu bila .. mamac
I navlakusa
Nazalost , uspješna i vrijedi i danas .
to je bilo doljevanje ulja na vatru da se razbukta još više ali ima neka mutnija igra prije koju mi ne znamoSora wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:....pitao bi te nesto iskreno da je bravar ziv i recimo 1991 da li bi stao na hrvatsku stranu...da li bi stavio sahovnicu na glavuRingo10 wrote:DA ti nije bilo bravara ne bi ti imao šta braniti, frajeru .vuksadinare wrote:....bili bi i da se nismo obranili '91..tu namni bravar ne bi pomogao...
Bravar je ostavio šahovnicu u grbu
Bravar je Hrvatskoj dao kompletnu obalu
Bravar je poštedio izdajnika Pavelića ......sudskih progona
Bravar je zaštitio Hrvatsku od velikosrba kao nitko u povijesti
......itd
Guest- Guest
DA je bravar bio živ i u snazi sve ono se ne bi ni dogodilo.vuksadinare wrote:....pitao bi te nesto iskreno da je bravar ziv i recimo 1991 da li bi stao na hrvatsku stranu...da li bi stavio sahovnicu na glavuRingo10 wrote:DA ti nije bilo bravara ne bi ti imao šta braniti, frajeru .vuksadinare wrote:....bili bi i da se nismo obranili '91..tu namni bravar ne bi pomogao...
A svakako sam siguran da bi ustao protiv velikosrpskog pohoda. Pa cijeli je svoj život bio u klinču sa velikosrpskim unitarizmom. Nekad im je i taktički popuštao ali ih je držao pod kontrolom i to uspješno dok je bio živ.
Komunsiti, mislim na one prave revolucionarne generacije su imale jasan stav o nacionalnim hegemonijama i ravnoprsvnosti. Zato su i stvarali Federaciju koja je sve više labavila. NAcionalna prava su bila visoko na listi njihovih prioriteta.
Naravno, nikad nije sve idealno, ali u cjelini, hrvatski komunisti su po meni povijesno gledano JAKO POZITIVNO ODIGRALI. Bilo je i oportunizma, i promašaja ali generalno, za mnogo šta ja im kapu skidam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma jpjvuksadinare wrote:Ipa ringo postiva tudjmana..nisi znala..ti to bacila mu provokacoju...Sora wrote:Da .Ringo10 wrote:Hajde da se ne lažemo, jako je zajebano biti Srbin u Hrvatskoj, kao i Hrvat u Srbiji - vidmo udar na Bunjevce, a da ne govorimo o BiH, tamo ako si manjina imaš samo rješenje da iseliš. KAo što sam ja uradio.
Nikog ne treba poštivati tko narod dovede u TAKVU TEŠKU SITUACIJU KAO NAS FT
NIKOG
KAJ JE DOBRA Npravio ne kuzim
Nista
Uvalio nas u rat i taj je rat trajao tocno koliko je trebalo pljačkašima da poharaju narodnu imovinu
Nikakav politicar, nikakav covjrk, derao se na novinare, antidemokratski se ponašao kao precednik itd
Da, i tu se ne slažem sa onima koji ga napadaju. On je po meni povijesna ličnost u hrvata i svoju je misiju obavio uspješno. A to što su njegovi nasljednici sjebali i zasrali sve čega su se dohvatili, drugi je par opanaka.vuksadinare wrote:pa ringo postiva tudjmana..nisi znala..ti to bacila mu provokacoju...Sora wrote:Da .Ringo10 wrote:Hajde da se ne lažemo, jako je zajebano biti Srbin u Hrvatskoj, kao i Hrvat u Srbiji - vidmo udar na Bunjevce, a da ne govorimo o BiH, tamo ako si manjina imaš samo rješenje da iseliš. KAo što sam ja uradio.
Svoj stav o FT mogu elaborirati ali sad nemam vremena.
2015-09-24
kofein wrote:vuksadinare wrote:....pitao bi te nesto iskreno da je bravar ziv i recimo 1991 da li bi stao na hrvatsku stranu...da li bi stavio sahovnicu na glavuRingo10 wrote:DA ti nije bilo bravara ne bi ti imao šta braniti, frajeru .vuksadinare wrote:....bili bi i da se nismo obranili '91..tu namni bravar ne bi pomogao...
Bravar je ostavio šahovnicu u grbu
Bravar je Hrvatskoj dao kompletnu obalu
Bravar je poštedio izdajnika Pavelića ......sudskih progona
Bravar je zaštitio Hrvatsku od velikosrba kao nitko u povijesti
......itd
Spretan i vješt politicar kpji je balansirao između zapada i istoka
I cijenjen kao protagonist međunarodne politike nesvrstanih kad ni jedna velesila nije mogla raditi kak joj se digne
Itd
Rat nije zapoceo tudjman pretpostavke za rat su zapicele 1987 dolaskom milosevica na vlast i velikosrpskim huskackim i prijetecim mitinzima 1988 i 1989 ako si zaboravila ili te moram podsjecati...youtubeom
2015-09-08
On je zasrao prviRingo10 wrote:JDa, i tu se ne slažem sa onima koji ga napadaju. On je po meni povijesna ličnost u hrvata i svoju je misiju obavio uspješno. A to što su njegovi nasljednici sjebali i zasrali sve čega su se dohvatili, drugi je par opanaka.vuksadinare wrote:pa ringo postiva tudjmana..nisi znala..ti to bacila mu provokacoju...Sora wrote:Da .Ringo10 wrote:Hajde da se ne lažemo, jako je zajebano biti Srbin u Hrvatskoj, kao i Hrvat u Srbiji - vidmo udar na Bunjevce, a da ne govorimo o BiH, tamo ako si manjina imaš samo rješenje da iseliš. KAo što sam ja uradio.
Svoj stav o FT mogu elaborirati ali sad nemam vremena.
Sora wrote:Sta je onda narod.hr ?jasambrend wrote:Je. Odavno nisam proljevastiji tekst pročtao...to je takvo smeće od portala da to nisu istine...
Kondenzirano smece
Telegram je odlican i nastoji biti kritičan prema narcisima koji misle da su bez greske
Stigla i baba narikača...u "elementu" kao i uvijek...
darth_vader-
2014-04-17
Joj molim te Vec smo o tome puno putavuksadinare wrote:Rat nije zapoceo tudjman pretpostavke za rat su zapicele 1987 dolaskom milosevica na vlast i velikosrpskim huskackim i prijetecim mitinzima 1988 i 1989 ako si zaboravila ili te moram podsjecati...youtubeom
Srbi su započeli rusenje sfrj i to je cinjrnica
Onda se sistemom lego kockica sve rusilo
Ali, ima brojnih dokaza da je Tuđmanu rat odgovara , ima dokaza..
Cemu da to stalno ..
To je tvoj intelektuslni maksimum?jasambrend wrote:USora wrote:Sta je onda narod.hr ?jasambrend wrote:Je. Odavno nisam proljevastiji tekst pročtao...to je takvo smeće od portala da to nisu istine...
Kondenzirano smece
Stigla i baba narikača...u "elementu" kao i uvijek...
Znam te vec
Ajd mrs
Počelo je još i ranije, krenulo je sa sranjima odmah nakon Titove smrti. A nije to bilo ni bez masla kojekakvih stranih faktora, tu posebno mislim na kosovsku pobunu 1981. To je bila inicijalna kapisla za raspaljivanje srpskog nacionalizma.vuksadinare wrote:Rat nije zapoceo tudjman pretpostavke za rat su zapicele 1987 dolaskom milosevica na vlast i velikosrpskim huskackim i prijetecim mitinzima 1988 i 1989 ako si zaboravila ili te moram podsjecati...youtubeom
Uglavnom, kad je Franjo T. došao na vlast SFRJ je bila politički mrtvac, razjebana, iscrpljena i rasturena rušilačkim Miloševićevim pohodom.
Iako je Slobo bio samo izvršitelj. Stratezi su bili neki drugi.
2015-09-24
Da . to je vrlo pametna predpostavka .kaja wrote:to je bilo doljevanje ulja na vatru da se razbukta još više ali ima neka mutnija igra prije koju mi ne znamoSora wrote:
Nista pouzdano..
ali bila je naravno namještaljka i to ne jedna nego vise ..da se uruši juga
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 5 of 17