'Telegram' ili može li niže...
Page 1 of 17
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
'Telegram' ili može li niže...
http://www.telegram.hr/price/kad-je-poceo-rat-imala-sam-11-shvatila-sam-da-sam-srpkinja-i-da-to-ljudima-oko-mene-postaje-problem/
Ovo je već gotov scenarij za dugometražni igrani film, dramu s elementima tragedije o teškom životu srba u NDH, pardon RH, sredstva su već osigurana u HAVC-u, jedino će bit problem izabrat redatelja, među toliko nagrađivanih domoljubnih imena...
Ovo je već gotov scenarij za dugometražni igrani film, dramu s elementima tragedije o teškom životu srba u NDH, pardon RH, sredstva su već osigurana u HAVC-u, jedino će bit problem izabrat redatelja, među toliko nagrađivanih domoljubnih imena...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: 'Telegram' ili može li niže...
Milan Popadić domovnicu je prvi put zatražio u jesen 1991. godine. Bio je odbijen pa je, posljedično, nakon degradacije dobio i otkaz. Ostali članovi obitelji domovnicu su uspjeli dobiti; u rubrici nacionalnost pisalo im je da su neopredijeljeni. Nakon otkaza, Milan je počeo raditi kao preprodavač povrća na placu. Njegova žena je često govorila kako je gospodin u odijelu završio na placu. U početku je radio za nekog čovjeka, no pokazao se sposobnim i ubrzo se osamostalio, odnosno postao je samostalni švercer.
Totenkopf wrote:Milan Popadić domovnicu je prvi put zatražio u jesen 1991. godine. Bio je odbijen pa je, posljedično, nakon degradacije dobio i otkaz. Ostali članovi obitelji domovnicu su uspjeli dobiti; u rubrici nacionalnost pisalo im je da su neopredijeljeni. Nakon otkaza, Milan je počeo raditi kao preprodavač povrća na placu. Njegova žena je često govorila kako je gospodin u odijelu završio na placu. U početku je radio za nekog čovjeka, no pokazao se sposobnim i ubrzo se osamostalio, odnosno postao je samostalni švercer.
a šta je ovo? čovjek nije uspio dobit neki papir koga vi ustaše zovete domovnica. jebala vas domovnica 90-tih sam svakom hrvatu jebao majku i oca zbog domovnice. krvavu mater.
Guest- Guest
BB-8 wrote:suza suzu goni...
barem dok si admin suzdrži se od komentara.
Guest- Guest
Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
desetine takvih slucajeva znam
znaju i ovi sto negiraju , oni su to i radili "drugotnima"
svi sve znaju jbg.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gnječ wrote:BB-8 wrote:suza suzu goni...
tekst je žešća patetika pa zato i takav komentar...o suzdržavanju rađe ne bi s tobom polemizirao...
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
svi sve znaju jbg.
u Istri su se takve scene dešavale svakodnevno. naravno danas svi šute nitko ništa nezna...
Guest- Guest
Prave se da nemaju pojma ..Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
svi sve znaju jbg.
u Istri su se takve scene dešavale svakodnevno. naravno danas svi šute nitko ništa nezna...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U Andreinoj kući nikada se nije pričalo o vjeri i naciji. U kolovozu 1986. godine, kada je imala šest i pol godina, tata ju je odveo u posjet rodbini u Bosnu. Kada su se vratili s puta, Andrea se pojavila na parkingu pokraj zgrade, gdje se s drugom djecom obično igrala skrivača. Prijatelje iz susjedstva zanimalo je gdje je bila. Kada im je odgovorila da se vratila iz Bosne, svi su se počeli smijuljiti i govoriti joj da je Bosanka. Andrea je stajala nasred parkinga i osjećala se posramljeno; nije joj bilo jasno što im je točno smiješno.
Rašeljka zemunović ima malih problema s godinama...
Rašeljka zemunović ima malih problema s godinama...
BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:suza suzu goni...
tekst je žešća patetika pa zato i takav komentar...o suzdržavanju rađe ne bi s tobom polemizirao...
kad tebe zbog nacionalnosti izbace sa posla onda mi malo pričaj o patetici. ne bi ti samnom polemizirao? naravno kad bih pod pobrisao sa tobom da nemaš admin ovlasti i jebeno dugme za baniranje sad bi ti čitao moje viđenje tvoje familije onako iz seksualnog ugla.
Guest- Guest
kaja wrote:Prave se da nemaju pojma ..Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
svi sve znaju jbg.
to se zove negacija, denial. idu tako daleko da mene uvjeravaju da se takve stvari uopće nisu ni dogodile da ja izmišljam sve to a vidio sam na svoje oči šta se događalo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:suza suzu goni...
kad tebe zbog nacionalnosti izbace sa posla onda mi malo pričaj o patetici. ne bi ti samnom polemizirao? naravno kad bih pod pobrisao sa tobom da nemaš admin ovlasti i jebeno dugme za baniranje sad bi ti čitao moje viđenje tvoje familije onako iz seksualnog ugla.
aj ne seri...jedino što znaš je vrijeđati i pejstati plahte s neta...odjebi od mene...ako hoćeš opleti po mojoj obitelji...ne mislim te banirati radi toga jer to više govori o tebi nego o bilo kome drugome...
edit: a što 'brisanje poda samnom' znači vrijeđanje obitelji?
Andrea se nikada nije bavila politikom, niti je bila član neke stranke. Međutim, živo se sjeća osjećaja olakšanja kada je, kako kaže, koalicija, predvođena SDP-om, osvojila vlast na parlamentarnim izborima 3. siječnja 2000. godine. Novi premijer Ivica Račan djelovao joj je simpatičnije.
Slika s Andreinog primanja u pionire 1986. godine
Slika s Andreinog primanja u pionire 1986. godine
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
svi sve znaju jbg.
a zamisli kako je to izgledalo u splitu , mozak van da skoci
i kolega stumbafirer proziva zenu za patetiku umjesto da mu bude neugodno ako vec ne moze ispriku preko usta srocit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:suza suzu goni...
aj ne seri...jedino što znaš je vrijeđati i pejstati plahte s neta...odjebi od mene...ako hoćeš opleti po mojoj obitelji...ne mislim te banirati radi toga jer to više govori o tebi nego o bilo kome drugome...
ma odjebi pseto šugavo.
Guest- Guest
Pojavile su se novine koje su kritizirale vlast, nekoliko godina kasnije lansirane su dvije velike komercijalne televizije s nacionalnom koncesijom koje su počele puštati srpske filmove. I tako je krenulo.
Kako tad, tako i danas...
Zemunovćki i popadićki su 'tesna koža' i 'žikina dinastija' mjerilo demokratizacije RH...
Kako tad, tako i danas...
Zemunovćki i popadićki su 'tesna koža' i 'žikina dinastija' mjerilo demokratizacije RH...
Gnječ wrote:BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:suza suzu goni...
ma odjebi pseto šugavo.
baš si obrisao pod...svaka čast...daj sad neku plahtu s neta...
Similar topics
» Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 1 of 17