'Telegram' ili može li niže...
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: 'Telegram' ili može li niže...
To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Ma sigurno su milan i enisa htjeli kći poslati u školu s navršenih 6 i pol, al ustaše nisu dali...jasambrend wrote:To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
Ljubomorni na srpsko-bosansku pamet i inteligenciju te naprednost malene andree...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jasambrend wrote:To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
da i? pa puno djece krene malo kasnije u školu zbog datuma rođenja. u školu se kreće sa navršenih 7 godina života onda u SFRJ. danas je ovako:Upis u prvi razred
Dijete ste obvezni upisati u školu ako je do 1. travnja tekuće godine navršilo šest godina. Za nešto mlađe dijete možete tražiti prijevremeni upis, a polazak u školu možete odgoditi samo ako dijete ima većih zdravstvenih teškoća
Ako vaše dijete do 1. travnja tekuće godine navrši šest godina, dužni ste ga upisati u školu. Prije upisa dijete mora proći pregled kojim će stručno povjerenstvo utvrditi njegovo psihofizičko stanje i dati vam potvrdu o spremnosti djeteta za školu.
Guest- Guest
Totenkopf wrote:http://www.telegram.hr/price/kad-je-poceo-rat-imala-sam-11-shvatila-sam-da-sam-srpkinja-i-da-to-ljudima-oko-mene-postaje-problem/
Ovo je već gotov scenarij za dugometražni igrani film, dramu s elementima tragedije o teškom životu srba u NDH, pardon RH, sredstva su već osigurana u HAVC-u, jedino će bit problem izabrat redatelja, među toliko nagrađivanih domoljubnih imena...
Iz Rijeke sam i takve su se stvari definitivno i kod nas događale. A ti se smij dok ti zubi ne poispadaju. Ili su već odavno ispali?
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Ma sigurno su milan i enisa htjeli kći poslati u školu s navršenih 6 i pol, al ustaše nisu dali...jasambrend wrote:To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
Ljubomorni na srpsko-bosansku pamet i inteligenciju te naprednost malene andree...
kurvin sine priča se o doba SFRJ jel si retardiran???
Guest- Guest
Gnječ wrote:jasambrend wrote:To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
da i? pa puno djece krene malo kasnije u školu zbog datuma rođenja. u školu se kreće sa navršenih 7 godina života onda u SFRJ. danas je ovako:Upis u prvi razred
Dijete ste obvezni upisati u školu ako je do 1. travnja tekuće godine navršilo šest godina. Za nešto mlađe dijete možete tražiti prijevremeni upis, a polazak u školu možete odgoditi samo ako dijete ima većih zdravstvenih teškoća
Ako vaše dijete do 1. travnja tekuće godine navrši šest godina, dužni ste ga upisati u školu. Prije upisa dijete mora proći pregled kojim će stručno povjerenstvo utvrditi njegovo psihofizičko stanje i dati vam potvrdu o spremnosti djeteta za školu.
Ajd ne pričaj pizdarije...to je možda kod vas bilo u tulavoj Istri tako...djeca su se upisivala u prvi redovito sa navršenih šest i par mjeseci, imao u razredu primjer sa 6 i 3 mjeseca...oni malo "nezreli" su išli malo kasnije...vidi se inteligencija i po strmom padu ocjena na prijelazu u višepredmetnu nastavu...ugroženost my ass...
darth_vader-
2014-04-17
Jesi i ti mešano meso ko malena andreica?Vjetrovnjak wrote:Totenkopf wrote:http://www.telegram.hr/price/kad-je-poceo-rat-imala-sam-11-shvatila-sam-da-sam-srpkinja-i-da-to-ljudima-oko-mene-postaje-problem/
Ovo je već gotov scenarij za dugometražni igrani film, dramu s elementima tragedije o teškom životu srba u NDH, pardon RH, sredstva su već osigurana u HAVC-u, jedino će bit problem izabrat redatelja, među toliko nagrađivanih domoljubnih imena...
Iz Rijeke sam i takve su se stvari definitivno i kod nas događale. A ti se smij dok ti zubi ne poispadaju. Ili su već odavno ispali?
2014-04-14
Mama ti je kurvin sin...Gnječ wrote:Totenkopf wrote:Ma sigurno su milan i enisa htjeli kći poslati u školu s navršenih 6 i pol, al ustaše nisu dali...jasambrend wrote:To da je krenula s debelo navršenih sedam godina i devet mjeseci u prvi...kao i sva napredna djeca...
kurvin sine priča se o doba SFRJ jel si retardiran???
2014-04-14
nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
2014-04-14
de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Ako to nije genocid, ne znam sta je...
Totenkopf wrote:Jesi i ti mešano meso ko malena andreica?Vjetrovnjak wrote:Totenkopf wrote:http://www.telegram.hr/price/kad-je-poceo-rat-imala-sam-11-shvatila-sam-da-sam-srpkinja-i-da-to-ljudima-oko-mene-postaje-problem/
"Miješano meso"? Ja sam kombinacija ljudskih gena mame i tate. Ti mi se, pak, činiš kao strojno otkošeno "meso" peradi. :)
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Ako sam dobro shvatio, antifa gerila mu je osigurala da postane samostalni švercer?
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
A jel...a oni bili mirni tihi i ko bubice...o jebote...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Lakše je bilo biti 700 tis. muslimana u Hrvatskoj, nego jedan Hrvat u Prijedoru ili Tavankutu
Guest- Guest
ruznih primjera je bilo, ali ipak nije kako se insinuira. Barem ne u toj mjeri i tim intenzitetom. Svatko polazi od sebe, pa i od svojih iskustava. Oko mene toga nije bilo, prvenstveno jer sama ne bih dopustila, u okviru svog drustva i skole, da se netko segregira na taj nacin.Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
2014-04-12
Jesi sigurna da još netko nije pripomogao, tati mislim?Vjetrovnjak wrote:Totenkopf wrote:Jesi i ti mešano meso ko malena andreica?Vjetrovnjak wrote:Totenkopf wrote:http://www.telegram.hr/price/kad-je-poceo-rat-imala-sam-11-shvatila-sam-da-sam-srpkinja-i-da-to-ljudima-oko-mene-postaje-problem/
"Miješano meso"? Ja sam kombinacija ljudskih gena mame i tate. Ti mi se, pak, činiš kao strojno otkošeno "meso" peradi. :)
2014-04-14
Ova "agenda" o nedužnim ljudima u ždrijelu hrvatskih zvijeri dobija zamah. Zec ll
Guest- Guest
maggie13 wrote:ruznih primjera je bilo, ali ipak nije kako se insinuira. Barem ne u toj mjeri i tim intenzitetom. Svatko polazi od sebe, pa i od svojih iskustava. Oko mene toga nije bilo, prvenstveno jer sama ne bih dopustila, u okviru svog drustva i skole, da se netko segregira na taj nacin.Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Ma ajde...priče za malu djecu...iz Zadra su odjednom iščezli kao po dogovoru doslovce dan uoči napada na grad...pojedinci se prijetili kako će doći na tenku osloboditi grad jer su mislili da je pitanje sati kada će grad pasti...malo su se zajebali u računici pa odjednom postali ugroženi...doduše ponegdje je i ratna psihoza učinila svoje pa su neugodnosti imali ljudi koji nisu trebali, ali svatko tko nije skrivao svoje namjere i bio prijateljski nastrojen je bio prihvaćan normalno bez obzira na degenerične sunarodnjake koji su bili opsjednuti "oslobađanjem"...nemojte mi o ratnim neugodnostima, majke ti...kome nije nikad barem granata roknula na par desetaka metara udaljenosti ili da mu je netko stradao blizak, neka ne jede govna bezveze...šutljiva većina kojima je to sranje godinama servirano od strane Srba ne kmeči toliko jer nastoje zaboraviti sva ta sranja...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:maggie13 wrote:ruznih primjera je bilo, ali ipak nije kako se insinuira. Barem ne u toj mjeri i tim intenzitetom. Svatko polazi od sebe, pa i od svojih iskustava. Oko mene toga nije bilo, prvenstveno jer sama ne bih dopustila, u okviru svog drustva i skole, da se netko segregira na taj nacin.Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Ma ajde...priče za malu djecu...iz Zadra su odjednom iščezli kao po dogovoru doslovce dan uoči napada na grad...pojedinci se prijetili kako će doći na tenku osloboditi grad jer su mislili da je pitanje sati kada će grad pasti...malo su se zajebali u računici pa odjednom postali ugroženi...doduše ponegdje je i ratna psihoza učinila svoje pa su neugodnosti imali ljudi koji nisu trebali, ali svatko tko nije skrivao svoje namjere i bio prijateljski nastrojen je bio prihvaćan normalno bez obzira na degenerične sunarodnjake koji su bili opsjednuti "oslobađanjem"...nemojte mi o ratnim neugodnostima, majke ti...kome nije nikad barem granata roknula na par desetaka metara udaljenosti ili da mu je netko stradao blizak, neka ne jede govna bezveze...šutljiva većina kojima je to sranje godinama servirano od strane Srba ne kmeči toliko jer nastoje zaboraviti sva ta sranja...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 3 of 17