'Telegram' ili može li niže...
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: 'Telegram' ili može li niže...
Glec...nitko ne opravdava zlocine ustasa ali kako josipovic(napokon javno) ponavljati jednu te istu laz o milijunima pobijenih srba..sad su cak izlagali dacic da su pjesnika ivana gorana kovacica ubili ujke e jebemu mater onda..istu stvar govori covjek koji je isto zborio osamdesetih i sad...a osamdesetih ipak nije bilo ustasko nastrojenih bar ne javno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tri tisuće brutalnih deložacija u cijeloj RH. A to što je Gojko Šupak to "ozakonio i legalizirao" drugi je par opanaka.vuksadinare wrote:vidis ringo koliko imas problema sa psihom...kad se trazi argument jebem ti mater i slicno..i jesi onda po tom pitanju bolji od druge strane?...nisi...ja sam bio davno na jednom okruglom stolu o toj temi jer me se ticalo iz obiteljskih razloga...svi dokumenti i dokazi su bili na stolu...cak zanimljivo jedan srbin i slovenac su dokazima dokazali da je rijec o mitomaniji 'izbacivanja'...u dvjesto obradjenih slucajeva tek je u 19 slucajeva bilo rijeco nasilnom postupanju..izracunaj koliki je taj postotak..smanji emocije u raspraviRingo10 wrote:MA znaš šta jebi mater i ti i sve te ustašetine na koje svršavaš. Vi ste smrtna presuda Hrvatskoj. Jebo bi vam ja mater da bi me zapamtili. A nisma nikakva komunista niti sam ikada bio.vuksadinare wrote:koje gluposti drobis...jebe mi se za hdzove hosovce..ali daj malo bolje prouci...u hrvatskoj je 90% dragovoljno otislo od brojke koji su otisli mahom oficiri jna...bilo je necasnih radnji ali ne masovno kako drobis..za ovo bi te bez argumenata netko mogao tuziti jer se vodis jednim primjem..iz zagreba od 80 000 srba 1991 otislo je 8000 srba...dakle 10% do 1995 dokle je bilo ratno stanje otislo je iz zagreba ne vise od 20%...dakle sve drugo je u korist miromanije..povoditi se za jednim primjerom nesto slicno kao obitelj zec a zaboraviti da je iz srbije a poglavito srema protjerano 80% hrvata na nasilan nacin je em neposteno em tretiranje tako da za jednog srbina vrijedi deset hrvataRingo10 wrote:Nema zajebancija kod ustaških šupaka koje je predvodio glavni šupak Gojko Šupak.vuksadinare wrote:
Kod splica nema zajebancije...
Bojna Rafael Šupak Ustaški Boban je bila najhrabrija u neustrašivim napadima na stanove u kojima su živjeli umirovljenici, samohrane majke sa djecom, starci i starice i tako to.
Oni i njihov Skejo Šupak imitacija Hitlera su učinili velika junaštva protiv prestrašenih stanara kojima su provaljivali vrata prijetili bombama kašikarama i ostalim rekvizitima koje koriste ustaški šupci u borbi protiv žena, djece i starih umirovljenika.
Ustaštvo je pošast, gadarija, bolest i treba biti iskorijenjeno. Do kraja i bez milosti. Inače Hrvati kao narod neće preživjeti.
Bravar je bio premekan.
Očistio bih ja Hrvatsku od bolesti ustaške za sva vremena.
Last edited by Ringo10 on 3/2/2018, 07:48; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Susak je udba skola..preporucio ga perkovic tudjmanu...
2015-09-08
Sve ja znam ja sam po forumima od 2003 i godinama sam vodio rat protiv Srba i muslimana, ponekad i Slovenaca dokazujući hrvatski doprinos NOPu i krivotvorine oko JAsenovca a onda su me hrvatski forumaši vrijeđali na pasje preskakalo. I onda sam prestao s time shvativši da je to uhvatilo korijena među Hrvatima. A i kad sam posjećivao Hravtsku shvatio sam koliko je to uhvatilo korijena posebno među mladima..vuksadinare wrote:Glec...nitko ne opravdava zlocine ustasa ali kako josipovic(napokon javno) ponavljati jednu te istu laz o milijunima pobijenih srba..sad su cak izlagali dacic da su pjesnika ivana gorana kovacica ubili ujke e jebemu mater onda..istu stvar govori covjek koji je isto zborio osamdesetih i sad...a osamdesetih ipak nije bilo ustasko nastrojenih bar ne javno
Hrvati sve pogrešno rade. Ja znam kako bih velikosrbe satjerao u kut ali tako nešto Hrvati nikada neće uraditi.
Last edited by Ringo10 on 3/2/2018, 07:48; edited 1 time in total
2015-09-24
Pola ustaških emigrantskih kretena su bili udbaški doušnici i tasteri. ALi ne iz uvjerenja nego iz ucjene.vuksadinare wrote:Susak je udba skola..preporucio ga perkovic tudjmanu...
A Perković je tu pogriješio. Mislio da je to Juga pa da može kontrolirati te bitange. E zajebo se debelo.
2015-09-24
Daj mi primjer Srbina koji je izbačen iz kuće ili stana kojem je bio vlasnik.Gnječ wrote:Regoč wrote:Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
tako nešto može napisati jedino rvacko mentalno poremećeno krme regoč.
malo ih ima...tesko je nac za primjer..ali ih ima nesto...no u 80 do 90% slucajeva svojevoljno su otisli sto se tice neokupiranih dijelova hrvatske i vecina su oficiri jna i njihove obitelji te extremniji dio srba..u mojij ulici u zg..svega dvije obitelji su otisle..od deset koliko ih je bilo prije rata..jedan je bio oficir jba drugi milicajacRegoč wrote:Daj mi primjer Srbina koji je izbačen iz kuće ili stana kojem je bio vlasnik.Gnječ wrote:Regoč wrote:Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
tako nešto može napisati jedino rvacko mentalno poremećeno krme regoč.
2015-09-08
Druga, treća i četvrta kuća od mene su bile i sad su srbske. Dosta je četničkih lažih o progonu!
vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Izbacivanja iz stanova su nešto najgore i najsramotnije u povijesti neovisne Hrvatske. I nemojte mi srati da toga nije bilo o jebo te ... posebno u Dalmaciji u Splitu poglavito.
Jedna obitelj meni vrlo rodbinski bliska je izbačena na ulicu, u momentu su postali beskućnici. Žena, udovica oficira JNA, Hrvata, koji je stradao nesrećnim slučajem davno, davno prije toga svega. Grijeh joj je bio taj što joj je pokojni suprug bio časnik JNA i što ja Gojko Šupak pardon Šušak, najveća nesreća moderne Hrvatske, došao na ideju da oslobodi sve te vojne stanove.
Traume koje je ta obitelj prošla, teško je opisati. A to nije izolirani slučaj. Toga je bilo koliko hoćeš.
Zato nemojte da mi kenjate da toga nije bilo.
nisu domaci izbacivali iz stanova sugradjane , ovi iz bosne i zaledja prema tkz. krajini , to sto su njih neki drugi izbacivali nije opravdanje
domaci samo nisu nista poduzeli spram susjeda , morat ce da nauce da zive s tim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
http://stav.cenzura.hr/delozacije-koliko-je-ljudi-izbaceno-iz-stanova/Regoč wrote:Druga, treća i četvrta kuća od mene su bile i sad su srbske. Dosta je četničkih lažih o progonu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U Americi su nakon japanskog bombardiranja jedne njihove luke pokupili sve Japanc n jeno misto.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
desetine takvih slucajeva znam
znaju i ovi sto negiraju , oni su to i radili "drugotnima"
svi sve znaju jbg.
u Istri su se takve scene dešavale svakodnevno. naravno danas svi šute nitko ništa nezna...
a zamisli kako je to izgledalo u splitu , mozak van da skoci
i kolega stumbafirer proziva zenu za patetiku umjesto da mu bude neugodno ako vec ne moze ispriku preko usta srocit
Jesu li bili u pravu ja teško prosudim, ali mi pada na pamet komšijsko prookazivanje nepodobnih Hrvata
i njihov nestanak nakon toga.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Samo bi usporedio "logore" (muslimanski naziv) u Mostaru za muslimane, koji nisu bili ništa drugačiji od "zbirnih centara" za Japance nekoć.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Izbacivanja iz stanova su nešto najgore i najsramotnije u povijesti neovisne Hrvatske. I nemojte mi srati da toga nije bilo o jebo te ... posebno u Dalmaciji u Splitu poglavito.
Jedna obitelj meni vrlo rodbinski bliska je izbačena na ulicu, u momentu su postali beskućnici. Žena, udovica oficira JNA, Hrvata, koji je stradao nesrećnim slučajem davno, davno prije toga svega. Grijeh joj je bio taj što joj je pokojni suprug bio časnik JNA i što ja Gojko Šupak pardon Šušak, najveća nesreća moderne Hrvatske, došao na ideju da oslobodi sve te vojne stanove.
Traume koje je ta obitelj prošla, teško je opisati. A to nije izolirani slučaj. Toga je bilo koliko hoćeš.
Zato nemojte da mi kenjate da toga nije bilo.
nisu domaci izbacivali iz stanova sugradjane , ovi iz bosne i zaledja prema tkz. krajini , to sto su njih neki drugi izbacivali nije opravdanje
domaci samo nisu nista poduzeli spram susjeda , morat ce da nauce da zive s tim
U ratu ne možeš nikoga od potencijalnih neprijatelja imati iza leđa. Lako se gubi glava, a imaš samo jednu i jedan život.
To je jedina logika, a ovi šta vole mlodrame i srceparajuće priče, imaju lutkovna kazališta i slične stvari...
2016-07-22
PS:
Do diskrapanci sa zakonima i pravima je u HR (za vrijeme rata) dolazilo zbog postojanja dva društva : civilno, u kojem u se ludo zabavljali i ono drugo di su se mrtvi pokapali po noći. Umjesto da se uvelo ratno stanje i ukinule demokratske slobode.
Do diskrapanci sa zakonima i pravima je u HR (za vrijeme rata) dolazilo zbog postojanja dva društva : civilno, u kojem u se ludo zabavljali i ono drugo di su se mrtvi pokapali po noći. Umjesto da se uvelo ratno stanje i ukinule demokratske slobode.
2016-07-22
I logori jel?Eroo wrote:PS:
2015-08-15
PS:
I još nešto. Kad j u Sloveniji počelo javio sam se istog momenta u štab, nudeći svoje sposobnosti državi na raspolaganje. Ne vidim da bi Popadići nešto slično učinili kad je njihova država u pitanju. Barem to ne vidim iz uvodnog članka...Zbog mene bi Popadić mogao po noći biti i snajperist.Dakle, postoji samo ili si naš ili njiov. Ako nisi naš, onda je velika vjerojatnost da si njiov. Tako se razmišlja u državi kad se nađe u ratnom vihoru.
Preko 15,000 mrtvih i preko 25,000 osakaćenih i ranjenih...nije to šala, o kojoj bi trebalo raspravljati s popadićima. Ili Vulinom, Lintom, Dačićem ili Savom Štrbcem...Treba im jebat majku, kad god spomenu zadnji rat.
I još nešto. Kad j u Sloveniji počelo javio sam se istog momenta u štab, nudeći svoje sposobnosti državi na raspolaganje. Ne vidim da bi Popadići nešto slično učinili kad je njihova država u pitanju. Barem to ne vidim iz uvodnog članka...Zbog mene bi Popadić mogao po noći biti i snajperist.Dakle, postoji samo ili si naš ili njiov. Ako nisi naš, onda je velika vjerojatnost da si njiov. Tako se razmišlja u državi kad se nađe u ratnom vihoru.
Preko 15,000 mrtvih i preko 25,000 osakaćenih i ranjenih...nije to šala, o kojoj bi trebalo raspravljati s popadićima. Ili Vulinom, Lintom, Dačićem ili Savom Štrbcem...Treba im jebat majku, kad god spomenu zadnji rat.
... zatim su sutjeli o tome godinama i na kraju se posuli pepelomEroo wrote:U Americi su nakon japanskog bombardiranja jedne njihove luke pokupili sve Japanc n jeno misto.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:pa otprilike je tako bilo nije ništa izmišljeno.
svi sve znaju jbg.
u Istri su se takve scene dešavale svakodnevno. naravno danas svi šute nitko ništa nezna...
i kolega stumbafirer proziva zenu za patetiku umjesto da mu bude neugodno ako vec ne moze ispriku preko usta srocit
Jesu li bili u pravu ja teško prosudim, ali mi pada na pamet komšijsko prookazivanje nepodobnih Hrvata
sto je bilo bilo je , uzdignimo se od balkanstine pravdanja zlocina zlocinom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako su zbirni centri za Japance u Americi bili logori, da, onda i to...dok opasnost ne prođe, naravno.kaja wrote:I logori jel?Eroo wrote:PS:
2016-07-22
Pa normalno, zna se šta je ratno stanje...Eroo wrote:PS:
Imali smo čitav rat tzv. civilne udruge koje su u većini bile zapravo peta kolona...
To nitko normalan ne bi dozvolio, al eto, tuđman osim što je bio diktator, čini se da je bio i glup...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Nitko se ni ne treba posipati pepelom. Ti si očigledno živio u onom "drugom" hr društvu, koje se za vrijeme rata ludo zabavljalo.debotoijusto wrote:... zatim su sutjeli o tome godinama i na kraju se posuli pepelomEroo wrote:U Americi su nakon japanskog bombardiranja jedne njihove luke pokupili sve Japanc n jeno misto.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:
svi sve znaju jbg.
sto je bilo bilo je , uzdignimo se od balkanstine pravdanja zlocina zlocinom
2016-07-22
Pa evo , napravili su ga u Hercegovini pa sad sjede u zatvoru.Eroo wrote:Ako su zbirni centri za Japance u Americi bili logori, da, onda i to...dok opasnost ne prođe, naravno.kaja wrote:I logori jel?Eroo wrote:PS:
2015-08-15
PS2:
Jasno je meni da su se za vrijeme rata događle i ratni zločini. To je normalna pojava u vrijeme kad nisi siguran hoćete li ti i obitelj dočekati drugi dan živi.
U bolesno vrijeme i ljudi na razne načine oboljevaju, pa tako i čine stvari, koje se nama
"normalnim" čine nenormalne. Koliko je od vas prošlo minskim poljima praktično zavezanim očima? Ono, ni jednoga trenutka ne znate kad ćete u zrak i Boga molite da ne ostanete živi?
Jasno je meni da su se za vrijeme rata događle i ratni zločini. To je normalna pojava u vrijeme kad nisi siguran hoćete li ti i obitelj dočekati drugi dan živi.
U bolesno vrijeme i ljudi na razne načine oboljevaju, pa tako i čine stvari, koje se nama
"normalnim" čine nenormalne. Koliko je od vas prošlo minskim poljima praktično zavezanim očima? Ono, ni jednoga trenutka ne znate kad ćete u zrak i Boga molite da ne ostanete živi?
Last edited by Eroo on 3/2/2018, 10:51; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 8 of 17