'Telegram' ili može li niže...
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: 'Telegram' ili može li niže...
Spasio si se, škrta je ko ćifut...
Ne da mirovinu nikako...
Ne da mirovinu nikako...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Leviathan2 wrote:de, ne jebi po tavanu, znas i sam da bas 90tih je bilo jebeno biti srbin u hrvatskoj, pa cak i musliman, a ona je oboje u stvariTotenkopf wrote:Srami se, malenoj andreici su rekli da je bosanka a tati mili su prevrnuli štand dok je švercao jabuke...Leviathan2 wrote:nilo je i gorih slucajeva, ona i njezini su dobro prosli
Ako to nije genocid, ne znam sta je...
pitam se zašto... usput, devedestih je bilo jebeno biti u Hrvatskoj, period.
A kako je tek teško bilo biti Hrvat od 1945. do 1990-te?
To nitko ne govori.
To nitko ne govori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Totenkopf wrote:Pojavile su se novine koje su kritizirale vlast, nekoliko godina kasnije lansirane su dvije velike komercijalne televizije s nacionalnom koncesijom koje su počele puštati srpske filmove. I tako je krenulo.
Kako tad, tako i danas...
Zemunovćki i popadićki su 'tesna koža' i 'žikina dinastija' mjerilo demokratizacije EH...
Sve je rečeno.
kofein wrote:Da je velike srbije, nikad im se to ne bi dogodilo.
Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
Regoč wrote:Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
tako nešto može napisati jedino rvacko mentalno poremećeno krme regoč.
Guest- Guest
ja iman mislim ćaćin susjed sa sela(a valjda su na selima svi rodbina iako) koji se tako uselilo srbinu u stan.. jednostavno on bio podstanar, a ovaj srbin. došla 90eta, srbin - i to kolega iz firme uteka, da ovome drugom sa sela (isto hrvatu) ključe od stana, u kojeg je imao povjerenja, a ovaj priča, kako se ovaj treći , samo lagano uletio u stan i naselio se sa familijom.. za stalno. neznam šta je sa stanarskom tužbom dalje..Regoč wrote:Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
bila je jedna priča , jednom crnogorcu su tako prijetili da će mu se "useliti u stan", ovaj nesretni crnogorac se čak prijavio u Hrvatsku vojsku, ali ekipa uletila.. i ovaj ih crnogorac hrvatski branitelj raskasapio kalašem.. mislim da je ima par godina oslobođen.. bilo u novinama
Guest- Guest
meni susjed(onako 50metara od mene) isto srbin, zanimljivo bilo ga je 90tih strah..
ali zanimljivo, njegov prvi susjed, hrvat, dobar čovik, vlaj, branitelj dragovoljac.. rekao tom srbinu svom susjedu i prijatelju.. neboj se.. ako tko dirne u tvoje ili tvoju kuću, ja ću mu pobiti sve živo(ponavljam taj dragovoljac)... tako i danas žive, nitko ih ne dira niti doživljava, niti ih je tko dira 90tih... dobra priča npr
ali zanimljivo, njegov prvi susjed, hrvat, dobar čovik, vlaj, branitelj dragovoljac.. rekao tom srbinu svom susjedu i prijatelju.. neboj se.. ako tko dirne u tvoje ili tvoju kuću, ja ću mu pobiti sve živo(ponavljam taj dragovoljac)... tako i danas žive, nitko ih ne dira niti doživljava, niti ih je tko dira 90tih... dobra priča npr
Guest- Guest
Regoc je lažljivac. Naravno da nisu mogli nekoga izbaciti iz stana kroz prozor jer drzava kolikogod minimalno ipak funkcionira. Ali napraviti im zivot nepodnošljivim da se maknu na koji mjesec i useliti u prazan stan pa voditi pravne bitke godinama da.Gnječ wrote:Regoč wrote:Da su Srbe izbacivali iz njihovih stanova su laži, nijedan Srbin nije ostal bez imovine, čak ni stanarskoga prava.
tako nešto može napisati jedino rvacko mentalno poremećeno krme regoč.
Osim ako nisu kako Yoda kaže našli bas nekoga da stane na njihovu stranu pa da se ta olos makne od njih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jao opet se pravimo blesavi.
Izbacivanja iz stanova su nešto najgore i najsramotnije u povijesti neovisne Hrvatske. I nemojte mi srati da toga nije bilo o jebo te ... posebno u Dalmaciji u Splitu poglavito.
Jedna obitelj meni vrlo rodbinski bliska je izbačena na ulicu, u momentu su postali beskućnici. Žena, udovica oficira JNA, Hrvata, koji je stradao nesrećnim slučajem davno, davno prije toga svega. Grijeh joj je bio taj što joj je pokojni suprug bio časnik JNA i što ja Gojko Šupak pardon Šušak, najveća nesreća moderne Hrvatske, došao na ideju da oslobodi sve te vojne stanove.
Traume koje je ta obitelj prošla, teško je opisati. A to nije izolirani slučaj. Toga je bilo koliko hoćeš.
Zato nemojte da mi kenjate da toga nije bilo.
Izbacivanja iz stanova su nešto najgore i najsramotnije u povijesti neovisne Hrvatske. I nemojte mi srati da toga nije bilo o jebo te ... posebno u Dalmaciji u Splitu poglavito.
Jedna obitelj meni vrlo rodbinski bliska je izbačena na ulicu, u momentu su postali beskućnici. Žena, udovica oficira JNA, Hrvata, koji je stradao nesrećnim slučajem davno, davno prije toga svega. Grijeh joj je bio taj što joj je pokojni suprug bio časnik JNA i što ja Gojko Šupak pardon Šušak, najveća nesreća moderne Hrvatske, došao na ideju da oslobodi sve te vojne stanove.
Traume koje je ta obitelj prošla, teško je opisati. A to nije izolirani slučaj. Toga je bilo koliko hoćeš.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
DA, to je bilo gadno.jastreb wrote:A kako je tek teško bilo biti Hrvat od 1945. do 1990-te?
To nitko ne govori.
Menie su terorizirali tako što sam završio strojarski ili originalno MAšinski Fakultet u Sarajevu, odmah našao dobar posao, živio sam nepodnošljivo tlačen, jer su me kao maldog tlačile ženske raznih nacionalnosti.A u pičku materinu.
2015-09-24
....gluposti...ta tema je bila na jednom drugom forumu gdje su vrlo ozbiljni sugovornici sa svim mogucim dokazima ne samo verbalnim..evo recimo iz zagreba od predratnih 80 000 srba u zagrebu dakle u periodu 1991 kad se smatralo da je otislo najvise srba od tog broja otislo 11%...dakle nekih 8000 od 80 000..onda u periodu izmedju 1991 do 1995..otislo je 3,7% posto..u petodu od 1995 do 2000 iz zagreba je otislo 4,6%...dakle kad sve zbrojimo niti 20% od ukupnog broja is popisa koloko ih je bilo oko 80000..dakle debela vecina ostala..sa tim da se vratilo nesto srba...opet u igri prokleta mitomanija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
2015-09-08
Nema zajebancija kod ustaških šupaka koje je predvodio glavni šupak Gojko Šupak.vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Bojna Rafael Šupak Ustaški Boban je bila najhrabrija u neustrašivim napadima na stanove u kojima su živjeli umirovljenici, samohrane majke sa djecom, starci i starice i tako to.
Oni i njihov Skejo Šupak imitacija Hitlera su učinili velika junaštva protiv prestrašenih stanara kojima su provaljivali vrata prijetili bombama kašikarama i ostalim rekvizitima koje koriste ustaški šupci u borbi protiv žena, djece i starih umirovljenika.
Šupci ustaški uvijek ZA DOM SPREMNI. Za tuđe domove dakako.
Ustaštvo je pošast, gadarija, bolest i treba biti iskorijenjeno. Do kraja i bez milosti. Inače Hrvati kao narod neće preživjeti.
Bravar je bio premekan.
Last edited by Ringo10 on 3/2/2018, 07:19; edited 2 times in total
2015-09-24
koje gluposti drobis...jebe mi se za hdzove hosovce..ali daj malo bolje prouci...u hrvatskoj je 90% dragovoljno otislo od brojke koji su otisli mahom oficiri jna...bilo je necasnih radnji ali ne masovno kako drobis..za ovo bi te bez argumenata netko mogao tuziti jer se vodis jednim primjem..iz zagreba od 80 000 srba 1991 otislo je 8000 srba...dakle 10% do 1995 dokle je bilo ratno stanje otislo je iz zagreba ne vise od 20%...dakle sve drugo je u korist miromanije..povoditi se za jednim primjerom nesto slicno kao obitelj zec a zaboraviti da je iz srbije a poglavito srema protjerano 80% hrvata na nasilan nacin je em neposteno em tretiranje tako da za jednog srbina vrijedi deset hrvataRingo10 wrote:Nema zajebancija kod ustaških šupaka koje je predvodio glavni šupak Gojko Šupak.vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Bojna Rafael Šupak Ustaški Boban je bila najhrabrija u neustrašivim napadima na stanove u kojima su živjeli umirovljenici, samohrane majke sa djecom, starci i starice i tako to.
Oni i njihov Skejo Šupak imitacija Hitlera su učinili velika junaštva protiv prestrašenih stanara kojima su provaljivali vrata prijetili bombama kašikarama i ostalim rekvizitima koje koriste ustaški šupci u borbi protiv žena, djece i starih umirovljenika.
Ustaštvo je pošast, gadarija, bolest i treba biti iskorijenjeno. Do kraja i bez milosti. Inače Hrvati kao narod neće preživjeti.
Bravar je bio premekan.
2015-09-08
MA znaš šta jebi mater i ti i sve te ustašetine na koje svršavaš. Vi ste smrtna presuda Hrvatskoj. Jebo bi vam ja mater da bi me zapamtili. A nisma nikakva komunista niti sam ikada bio.vuksadinare wrote:koje gluposti drobis...jebe mi se za hdzove hosovce..ali daj malo bolje prouci...u hrvatskoj je 90% dragovoljno otislo od brojke koji su otisli mahom oficiri jna...bilo je necasnih radnji ali ne masovno kako drobis..za ovo bi te bez argumenata netko mogao tuziti jer se vodis jednim primjem..iz zagreba od 80 000 srba 1991 otislo je 8000 srba...dakle 10% do 1995 dokle je bilo ratno stanje otislo je iz zagreba ne vise od 20%...dakle sve drugo je u korist miromanije..povoditi se za jednim primjerom nesto slicno kao obitelj zec a zaboraviti da je iz srbije a poglavito srema protjerano 80% hrvata na nasilan nacin je em neposteno em tretiranje tako da za jednog srbina vrijedi deset hrvataRingo10 wrote:Nema zajebancija kod ustaških šupaka koje je predvodio glavni šupak Gojko Šupak.vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Bravar je bio premekan.
Očistio bih ja Hrvatsku od bolesti ustaške za sva vremena.
2015-09-24
vidis ringo koliko imas problema sa psihom...kad se trazi argument jebem ti mater i slicno..i jesi onda po tom pitanju bolji od druge strane?...nisi...ja sam bio davno na jednom okruglom stolu o toj temi jer me se ticalo iz obiteljskih razloga...svi dokumenti i dokazi su bili na stolu...cak zanimljivo jedan srbin i slovenac su dokazima dokazali da je rijec o mitomaniji 'izbacivanja'...u dvjesto obradjenih slucajeva tek je u 19 slucajeva bilo rijeco nasilnom postupanju..izracunaj koliki je taj postotak..smanji emocije u raspraviRingo10 wrote:MA znaš šta jebi mater i ti i sve te ustašetine na koje svršavaš. Vi ste smrtna presuda Hrvatskoj. Jebo bi vam ja mater da bi me zapamtili. A nisma nikakva komunista niti sam ikada bio.vuksadinare wrote:koje gluposti drobis...jebe mi se za hdzove hosovce..ali daj malo bolje prouci...u hrvatskoj je 90% dragovoljno otislo od brojke koji su otisli mahom oficiri jna...bilo je necasnih radnji ali ne masovno kako drobis..za ovo bi te bez argumenata netko mogao tuziti jer se vodis jednim primjem..iz zagreba od 80 000 srba 1991 otislo je 8000 srba...dakle 10% do 1995 dokle je bilo ratno stanje otislo je iz zagreba ne vise od 20%...dakle sve drugo je u korist miromanije..povoditi se za jednim primjerom nesto slicno kao obitelj zec a zaboraviti da je iz srbije a poglavito srema protjerano 80% hrvata na nasilan nacin je em neposteno em tretiranje tako da za jednog srbina vrijedi deset hrvataRingo10 wrote:Nema zajebancija kod ustaških šupaka koje je predvodio glavni šupak Gojko Šupak.vuksadinare wrote:Kod splica nema zajebancije...Ringo10 wrote:Jao opet se pravimo blesavi.
Bravar je bio premekan.
Očistio bih ja Hrvatsku od bolesti ustaške za sva vremena.
2015-09-08
Ispričavam se malo sam prenaglio. ALi kad se sjetim toga popizdim. Ali o ustaštvu ne mijenjam stav ni mišljenje.
Dok su bili hrvatski nacionalni pokret svaka čast. Ali kad se prodaše Hitleru i Musoliniju samo prkrižiti i ništa drugo.
Treba obilježavati Dan na Bleiburgu jer su tu većinom stradali blesavi naivci koji su mislili jadni da se bore za Hrvatsku. Treba, jebi ga.
Ali dok Hrvatska i Hrvati ne zauzmu stav kao i sav svijet o 2. sv ratu nema Hrvatima sreće.
Na predavanje kod VVPa u Moskvu pa da vam objasni kako se slave sve najbolje tradicije iz povijesti a kako se odbacuje štetni balast.
Obnoviti spomenike NOPu, vratiti trg baravaru u ZGu, školske udžbenike redizajnirati pa da se uči prava povijest, a popove i fratre satjerati u bogomolje da se bave svojim poslom a za svako iskakanje i sranje klepati ih po ušima jer su uvreda za kršćanski svjetonazor.
I onda mogu Hrvati svijetla obraza stati pred cijeli svijet.
U protivnim - mišja rupa. Pred Vulinom I Dačićem Slobinim Pačićem. Jebem ti život koje poniženje.
Dok su bili hrvatski nacionalni pokret svaka čast. Ali kad se prodaše Hitleru i Musoliniju samo prkrižiti i ništa drugo.
Treba obilježavati Dan na Bleiburgu jer su tu većinom stradali blesavi naivci koji su mislili jadni da se bore za Hrvatsku. Treba, jebi ga.
Ali dok Hrvatska i Hrvati ne zauzmu stav kao i sav svijet o 2. sv ratu nema Hrvatima sreće.
Na predavanje kod VVPa u Moskvu pa da vam objasni kako se slave sve najbolje tradicije iz povijesti a kako se odbacuje štetni balast.
Obnoviti spomenike NOPu, vratiti trg baravaru u ZGu, školske udžbenike redizajnirati pa da se uči prava povijest, a popove i fratre satjerati u bogomolje da se bave svojim poslom a za svako iskakanje i sranje klepati ih po ušima jer su uvreda za kršćanski svjetonazor.
I onda mogu Hrvati svijetla obraza stati pred cijeli svijet.
U protivnim - mišja rupa. Pred Vulinom I Dačićem Slobinim Pačićem. Jebem ti život koje poniženje.
2015-09-24
Glec...nitko ne opravdava zlocine ustasa ali kako josipovic(napokon javno) ponavljati jednu te istu laz o milijunima pobijenih srba..sad su cak izlagali dacic da su pjesnika ivana gorana kovacica ubili ujke e jebemu mater onda..istu stvar govori covjek koji je isto zborio osamdesetih i sad...a osamdesetih ipak nije bilo ustasko nastrojenih bar ne javno
2015-09-08
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 7 of 17