Treba li blasfemiju zakonom zabraniti?
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Treba li blasfemiju zakonom zabraniti?
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
imaš pivo kad dođeš u Pulu.
da da na Majevici je bila Atlantida evo Epikurc je došao sa Majev...khm Atlantide...pun je znanja i civilizacije zna vezat konja u štalu i trčat maraton a evo upravo se pohvalio da zna kuhat sarmu kakva se samo u Atlantidi kuhala. recept je tajna koja se prenosi samo onima koji su sa Majevice odnosno Atlantide. ili je možda Lemurija?
Vas dvojica bi mogli biti dobri sugovornici pa čak načeti prijateljstvo.
Ćutim kasne 40-te godine i zoru šeste decenije, skromnu životnu bilancu i pregršt kompleksa :)
i bolje ti je da ćutiš.
Ćutit ću se zanijekano od jednog boškarina :)
budi originalan nemoj plagirat noorku.
Ups! Nisam znao.
No vidim da ti imponira rogata apozicija.
Lepo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:mativka wrote:Sve što se zabranjuje je nametanje prisilnog ponašanja skupine, društva u cjelini. A, što čini društvo, skupinu? Pojedinac. Isti taj pojedinac želi pripadati skupini pa se prepušta "općoj klimi" jer ne želi biti odbačen. Zabranama se guši postojanje osobnosti, jer se na perfidan način, skupina pobrine odbaciti pojedinca.epikur37 wrote:mativka wrote:Kako bi se prepoznavali u zabranama?
mativka, pojasni pitanje i malo elaboriraj svoju pozicviju .
Društvo je više od zbroja pojedinaca, zabrane su neophodne...kao i regule općenito.
zašto? eto uhljeba gdje su zabrane tu su i kazne naravno novčane....uhljeb govori da su zabrane neophodne a i regule jer kao mi se bez uhljeba ne bi mogli organizirati.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:Sve što se zabranjuje je nametanje prisilnog ponašanja skupine, društva u cjelini. A, što čini društvo, skupinu? Pojedinac. Isti taj pojedinac želi pripadati skupini pa se prepušta "općoj klimi" jer ne želi biti odbačen. Zabranama se guši postojanje osobnosti, jer se na perfidan način, skupina pobrine odbaciti pojedinca.epikur37 wrote:mativka wrote:Kako bi se prepoznavali u zabranama?
Društvo je više od zbroja pojedinaca, zabrane su neophodne...kao i regule općenito.
zašto? eto uhljeba gdje su zabrane tu su i kazne naravno novčane....uhljeb govori da su zabrane neophodne a i regule jer kao mi se bez uhljeba ne bi mogli organizirati.
A kako bi se to vi organizirali?
U šta i kako?
Dođe čovjeku da vam trisku opali.
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:Sve što se zabranjuje je nametanje prisilnog ponašanja skupine, društva u cjelini. A, što čini društvo, skupinu? Pojedinac. Isti taj pojedinac želi pripadati skupini pa se prepušta "općoj klimi" jer ne želi biti odbačen. Zabranama se guši postojanje osobnosti, jer se na perfidan način, skupina pobrine odbaciti pojedinca.epikur37 wrote:
U šta i kako?
ma šta si zi lud bogtejebo???? pa taman smo počeli funkcionirat kad Vlada i uhljebi nisu funkcionirali. eto ti dokaza. čim ste vi počeli ponovo funkcionirat sve je otišlo u tri pičke materine jer vi ne rješavate probleme vi ih stvarate. vi ljudima zagorčavate život pune su bolnice ljudi koji su se zbog vas jebenih prokletih uhljeba razbolili!!! odite u pičku materinu u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Guest- Guest
Red se uvijek mora znati.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:Sve što se zabranjuje je nametanje prisilnog ponašanja skupine, društva u cjelini. A, što čini društvo, skupinu? Pojedinac. Isti taj pojedinac želi pripadati skupini pa se prepušta "općoj klimi" jer ne želi biti odbačen. Zabranama se guši postojanje osobnosti, jer se na perfidan način, skupina pobrine odbaciti pojedinca.epikur37 wrote:
U šta i kako?
Ali red koji uključuje etiku i moral svakog ponaosob.
Guest- Guest
Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
Tamo mi je ljetnikovac...
2015-08-06
mativka wrote:Red se uvijek mora znati.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:mativka wrote:
Sve što se zabranjuje je nametanje prisilnog ponašanja skupine, društva u cjelini. A, što čini društvo, skupinu? Pojedinac. Isti taj pojedinac želi pripadati skupini pa se prepušta "općoj klimi" jer ne želi biti odbačen. Zabranama se guši postojanje osobnosti, jer se na perfidan način, skupina pobrine odbaciti pojedinca.
U šta i kako?
Pajedino tako može funkcionirati....
Čim su dva čovjeka zajedno mora biti dogovor i pravilo a da ne govorim o zajednici
2015-08-06
Gnječ, u ovim šumama bjelogorice, gore na prikazanoj slici......vjeruje se ima i tartufa.
Ti bi mi bio od pomo0ći pronači ih :)
2015-08-06
Pročitaj ponovno što sam napisala gore i poveži s pitanjem koje sam postavila..epikur37 wrote:mativka wrote:Red se uvijek mora znati.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:
U šta i kako?
Čim su dva čovjeka zajedno mora biti dogovor i pravilo a da ne govorim o zajednici
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
vidi Civilizacije kru' te jebo.
Guest- Guest
mativka wrote:Pročitaj ponovno što sam napisala gore i poveži s pitanjem koje sam postavila..epikur37 wrote:mativka wrote:Red se uvijek mora znati.epikur37 wrote:Gnječ wrote:
U šta i kako?
Puno zahtjeva....
ako možeš daj neki sažetak,poveži svoje misli u konkretan stav
2015-08-06
i to ovo zamjenio kamenjarom :Depikur37 wrote:Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
tctctc
o da ti vaši tartufi kad ih nagaziš naprave BOOOOOM!
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
vidi Civilizacije kru' te jebo.
Krajolik i priroda....a ljetnikovacje točno utisnut u jednu južnu padinu :)
2015-08-06
E, sve ste navikli dobiti na gotovo :)epikur37 wrote:mativka wrote:Pročitaj ponovno što sam napisala gore i poveži s pitanjem koje sam postavila..epikur37 wrote:mativka wrote:Red se uvijek mora znati.epikur37 wrote:
U šta i kako?
Puno zahtjeva....
ako možeš daj neki sažetak,poveži svoje misli u konkretan stav
Dr., mr., i ostalo... :)
Pa kako prepoznati pojedinca? :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ, u ovim šumama bjelogorice, gore na prikazanoj slici......vjeruje se ima i tartufa.
o da ti vaši tartufi kad ih nagaziš naprave BOOOOOM!
bosanski tartuf :D
ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:Mesnii bureci??? Picko prodana :pepikur37 wrote:govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
Stvar navike. Sirnica nisam izgovorio pa ima 10 godina.
An passan stvarno su bili ekstra bureci kod Naske, u ZD mesni bureci su dobri u Hajduka i u Pekari Aroma. Šiptari neki drže i rade posao.
Leviathan2 wrote:i to ovo zamjenio kamenjarom :Depikur37 wrote:Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
tctctc
čovjek je došao nas spasit i uvest reda ko Isus iz Cis-Jordanije tj. Palestine...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:i to ovo zamjenio kamenjarom :Depikur37 wrote:Gnječ wrote: u Majevicu i ne vraćajte se više nikada!
Južne padine Majevice.
tctctc
Mediteran i more...nema bolje:)
Staviš prst u njega i povezan si s cijelim svijetom a ljepota...
No pobjegnem ja i u brdo koji put ;)
2015-08-06
Noor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:Mesnii bureci??? Picko prodana :pepikur37 wrote:govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
An passan stvarno su bili ekstra bureci kod Naske, u ZD mesni bureci su dobri u Hajduka i u Pekari Aroma. Šiptari neki drže i rade posao.
ne pita nego burek.
Guest- Guest
covjek shvatio da ljud ne znajuNoor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:Mesnii bureci??? Picko prodana :pepikur37 wrote:govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
ja u sloveniji na benzinskoj narucim sirnicu i dobijem sirnicu, ako narucim burek dobijem burek, nema podpitanja :D
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» Treba li Za dom spremni kažnjavati zakonom
» Kurir treba zabraniti
» Sve opijate treba zabraniti
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» Treba li Za dom spremni kažnjavati zakonom
» Kurir treba zabraniti
» Sve opijate treba zabraniti
Page 9 of 12