Treba li blasfemiju zakonom zabraniti?
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Treba li blasfemiju zakonom zabraniti?
bio bi k'o Delboy kad se obogatio prodajom vode :-DLeviathan2 wrote:znam, nemozete, ja moj potok pijem :DMadelaine wrote:pa ne pijemo more, levi :-DLeviathan2 wrote:e moj epi , e moj epiepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:
i to ovo zamjenio kamenjarom :D
tctctc
Mediteran i more...nema bolje:)
Staviš prst u njega i povezan si s cijelim svijetom a ljepota...
No pobjegnem ja i u brdo koji put ;)
a more, bljak, slana voda :D
a svijet je povezan i s mojim potokom :D tak da ta s morem ne pali
nakon kupanja u potoku se ne trebam tusirat .D
povezan sa svijetom, jegulje
pa nema da nema
jos da pocnem prodavat vodu iz potoka ko svjetski hit bolji od viagre :D
Iz laznog potocica, doduse..
Volim jegulje..dimljene, na gradele, u brudetu...;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:Mesnii bureci??? Picko prodana :pepikur37 wrote:
Stvar navike. Sirnica nisam izgovorio pa ima 10 godina.
An passan stvarno su bili ekstra bureci kod Naske, u ZD mesni bureci su dobri u Hajduka i u Pekari Aroma. Šiptari neki drže i rade posao.
njihova pita sa sirom i špinatom je super
ajme, pita...kod nas je pita s jabukama
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Madelaine wrote:odlicno! Sacuvaj za mene onda. Meni su super :-DGnječ wrote:Madelaine wrote:Ja volim tartufe.
Meni rizot 'ko ih nadje :-P
mah, meni tartufi baš i nisu nešto jelo mi vonja ko da umočim iznošenu čarapu u hranu.
odeš u Livade ( to je selo u Istri ) ne izgovara se kao livade nego livAde. tamo ti je festival sajam od tartufi pa probaš sve ideš od početka do kraja.
http://sajamtartufa.com/
Guest- Guest
kaja wrote:Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:
Mesnii bureci??? Picko prodana :p
Čoko burek
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma fino je to, uhMadelaine wrote:najvise volim klarin burek sa spinatom :-))Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:
lani sam se zainatila i sama ih išla radit iz vučenog tijesta
mogla bih to jednom otici..nije losa ideja..thnx na preporuci ;-)Gnječ wrote:Madelaine wrote:odlicno! Sacuvaj za mene onda. Meni su super :-DGnječ wrote:Madelaine wrote:Ja volim tartufe.
mah, meni tartufi baš i nisu nešto jelo mi vonja ko da umočim iznošenu čarapu u hranu.
odeš u Livade ( to je selo u Istri ) ne izgovara se kao livade nego livAde. tamo ti je festival sajam od tartufi pa probaš sve ideš od početka do kraja.
http://sajamtartufa.com/
2014-04-12
ok...sigurno je dobro, al nazvat to burek..kaja wrote:Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)govinda wrote:
epikur37 wrote:kaja wrote:Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:
ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)
Čoko burek
ovo je neka provokacija? blasfemija?
Guest- Guest
to ja nisam godinama radila...prije sam znala cesto ;-)Noor wrote:ma fino je to, uhMadelaine wrote:najvise volim klarin burek sa spinatom :-))Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !Noor wrote:
ja dođem kod šipca i kažem ..jedan burek, a on me pita sa sirom il mesom...:)
lani sam se zainatila i sama ih išla radit iz vučenog tijesta
Volim taj klarin jer je bez sira..
2014-04-12
Gnječ wrote:epikur37 wrote:kaja wrote:Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:daj zezaš..kaja wrote:
U Mlinara stoji - Novo.. burek sa čokoladom !
Čoko burek
mlinarov burek s čokoladom
alkad moze kroasan zašto ne bi i burek
isti hurac samo drukčije motan
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to je skroz drugacije tijesto, epi.epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:kaja wrote:Ozbiljno .. burek s čokoladom i na slici onaj mali zvrk burek..Noor wrote:
daj zezaš..
Čoko burek
mlinarov burek s čokoladom
alkad moze kroasan zašto ne bi i burek
isti hurac samo drukčije motan
Croissant je od dizanog tijesta s maslacem, a burek od kora koje se razvlace( brasno, ulje, voda..)
2014-04-12
Madelaine wrote:odlicno! Sacuvaj za mene onda. Meni su super :-DGnječ wrote:Madelaine wrote:Ja volim tartufe.
ne zna Gnječ kako je to fino, nema gešmak
Guest- Guest
Zašto hiniš da ne razlikuješ drukčiji stav od izrugivanja?jastreb wrote:Pa po tome bi i von Danikenovo ili Sićinovo piskaranje bilo blasfemija,budući da udaraju na same temelje kršćanstva,svojim fantastičnim teorijama o vanzemaljcima,Anunnakijima i sličnim bedastoćama.Eroo wrote:Pod što bi dao namjernu provokaciju, vrijeđanje i ponižavanje nečijih osobnih vjerovanja?Regoč wrote:Javna pristojnost i slično. Kazna za psovanje na javnom mjesto, kao za galamu i slično.epikur37 wrote:Eroo wrote:
Šta ne i zbog čega?
Stvar je rastezljiva i ne bih htio kritiku Crkve i religije onemogućiti. Takve stvari se znaju oteti kontroli kao i ovo sad s druge strane.
Naša cvilizacija je sazdana na slobodi riječi ali i javnom moralu i zajedničkim vrijednostima.
U tom smislu bih ovu stvar riješio zakonom o javnom moralu ili nekim širim kontekstom od blasfemije.
Onda bi blasfemičarima proglasio i harekrišnuiste,ili štovatelje nekih drugih istočnjačkih gnoza.
Slažem se. Dok ne nauči što je burek, gladovanje!govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
Regoč-
2015-08-21
ti ocito ni kavijar ne volis?!ex normal wrote:Madelaine wrote:odlicno! Sacuvaj za mene onda. Meni su super :-DGnječ wrote:Madelaine wrote:Ja volim tartufe.
Sliku na temelju tvoje asocijacije ne smijem stavit jer krsi pravila foruma, pa je sam zamisli.
Evil smiley
>:-
2014-04-12
ex normal wrote:Madelaine wrote:odlicno! Sacuvaj za mene onda. Meni su super :-DGnječ wrote:Madelaine wrote:Ja volim tartufe.
evo tebi Regoč tvoj burek. u slast! to što ima oblik govna, miriši na govno, ima okus ko govno znači da je govno. ali izgleda ko burek.
Guest- Guest
Ma uzas. Staviti cokoladu u pitu i to nazvati burek sa cokoladom..mislim da postoji jedanaesti krug pakla za takve..Regoč wrote:Slažem se. Dok ne nauči što je burek, gladovanje!govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
2016-11-17
govinda wrote:Ma uzas. Staviti cokoladu u pitu i to nazvati burek sa cokoladom..mislim da postoji jedanaesti krug pakla za takve..Regoč wrote:Slažem se. Dok ne nauči što je burek, gladovanje!govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
burek je meso umotano u tijesto valjda. tako je bilo dok je u Puli stolovala JNA. ja ga baš nisam obožavao jer je bio premastan.
Guest- Guest
I ti si ina granici blaasfemije..nego, otisla JNA i nema vise bureka?Gnječ wrote:govinda wrote:Ma uzas. Staviti cokoladu u pitu i to nazvati burek sa cokoladom..mislim da postoji jedanaesti krug pakla za takve..Regoč wrote:Slažem se. Dok ne nauči što je burek, gladovanje!govinda wrote:Meni je inace blasfemija kad neko naruci burek sa sirom i to bih strogo kaznjavao...
burek je meso umotano u tijesto valjda. tako je bilo dok je u Puli stolovala JNA. ja ga baš nisam obožavao jer je bio premastan.
2016-11-17
Njemu pojam "blasfemija" nije jasan. Blasfemija je i nepoštivanje hinduske "svete krave". Ne moraš u to vjerovati, ali moraš poštivatiRegoč wrote:Zašto hiniš da ne razlikuješ drukčiji stav od izrugivanja?jastreb wrote:Pa po tome bi i von Danikenovo ili Sićinovo piskaranje bilo blasfemija,budući da udaraju na same temelje kršćanstva,svojim fantastičnim teorijama o vanzemaljcima,Anunnakijima i sličnim bedastoćama.Eroo wrote:Pod što bi dao namjernu provokaciju, vrijeđanje i ponižavanje nečijih osobnih vjerovanja?Regoč wrote:Javna pristojnost i slično. Kazna za psovanje na javnom mjesto, kao za galamu i slično.epikur37 wrote:
Stvar je rastezljiva i ne bih htio kritiku Crkve i religije onemogućiti. Takve stvari se znaju oteti kontroli kao i ovo sad s druge strane.
Naša cvilizacija je sazdana na slobodi riječi ali i javnom moralu i zajedničkim vrijednostima.
U tom smislu bih ovu stvar riješio zakonom o javnom moralu ili nekim širim kontekstom od blasfemije.
Onda bi blasfemičarima proglasio i harekrišnuiste,ili štovatelje nekih drugih istočnjačkih gnoza.
onoga tko vjeruje u "svetu kravu". Kad dođeš u Indiju i sretneš "svetu kravu" na putu, nećeš je šutnit nogom, već ćeš tražit gurua koji ima posebnu palicu s kojom poškaklje kravu po posebnom mjestu i uz posebnu proceduru...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Rusija će zakonom zabraniti guranje ideje o neimanju djece
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» Treba li Za dom spremni kažnjavati zakonom
» Kurir treba zabraniti
» Sve opijate treba zabraniti
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» Treba li Za dom spremni kažnjavati zakonom
» Kurir treba zabraniti