ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva - Page 3 Empty Re: biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva

Post by RayMabus 27/1/2018, 12:32

Sad ćemo mi fino raspravljati malo pa ću te ismijat pred svima

Dakle ti imaš nagon, roditeljska ljubav i to

A jel nagon znanje?

Sad ti meni fino objasni kako ti sa nagonom budućem naraštaju možeš prenijeti znanje iz područja fizike a nisi profesor fizike?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva - Page 3 Empty Re: biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva

Post by RayMabus 27/1/2018, 12:41

Normalno da mu neznaš objasnit, nisi profesor fizike

Nagon ne odgaja djecu nego ZNANJE

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 12:54

Sad ne znaš zašto ja spominjem dobnu granicu od sedam godina

Nikakvu ideju nemaš jel tako

E pa sad ćeš dobit objašnjenje

Sedam godina, godina više manje zavisno od same osobe što je društvo već detektiralo jer je to dob za školu je granica kada svijest o svijesti koja se inkarnirala se BUDI

O DA DRAGA MOJA JA PREUZIMAM ODGOJ BUDUĆIH NARAŠTAJA A VI STE SVE OTPUŠTENE

YOU ARE FIRED
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 27/1/2018, 14:09

RayMabus wrote:
mortal-joint wrote:
RayMabus wrote:
Pa sad nemam djece da bih mogao ulaziti u raspravu

eto vidiš, pokazalo se da si ti nesposoban i vlastitu obitelj zasnovati, nesposoban dijete napraviti
o odgoju ne treba ni raspravljati
Pričaš sa nečim šta se zove Asthar komanda, moja i tvoja razina u odgajaju novih naraštaja je kao da uspoređuješ slona i mrava, ja sam slon
odgovor na ovo pitanje ne piše se na papir
uz to...
slon je krupan, trom, nezgrapan, mrav daleko napredniji, s lakoćom premošćuje sve prepreke, aktivan , nezaustavljiv
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics