biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: biskup uzanic Oni koji nameću rad nedjeljom su kradljivci majčinstva
U vrlo skoroj budućnosti djeca će se rano uzimati majkama i slati u vojne škole, muškarci preuzimaju njihov odgoj ONE NISU DOSTOJNE ODGAJANJA DJECE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vaša predožba o Evropi za dvadeset godina kad ta djeca odrastu da će sve biti ovako, ma neće, ostavili ste im jebeni kaos, one nemaju što njih odgajati, odgajanje je učenje, one nisu dostojne tog zadatka jer da jesu onda im nebi priredile ono šta ih čeka
2014-04-11
Nećete vi više ništa odgajati i to stoljećima tako, samo luđak vama buduće naraštaje može dati na odgajanje
2014-04-11
molim ovog ludova da se sabere i pazi što govori i misli o majkama tj ženama.... ako si ti ženski svijet u svojoj okolini dovodio u takvo stanje pronalazi greške u sebi.... ne u drugimaRayMabus wrote:U vrlo skoroj budućnosti djeca će se rano uzimati majkama i slati u vojne škole, muškarci preuzimaju njihov odgoj ONE NISU DOSTOJNE ODGAJANJA DJECE
immortal-
2014-04-16
jednim djelom možda govoriš istinu jer će žene daleko više nego do sada vladati svijetomRayMabus wrote:Nećete vi više ništa odgajati i to stoljećima tako, samo luđak vama buduće naraštaje može dati na odgajanje
immortal-
2014-04-16
Znam ja jako dobro šta pričam, stvoren je mit majka i djete, nema oca, na kraju ispalo da ste ne sposobne odgajati djecu osim one male primitivne do sedam godina starosti, to vam je lako jer ste i same plitke pa vam nije problem, čim djetete ima sedam godina vi ste ne sposobne da ih odgojite, zato i postoje škole no u budućnosti će to biti puno aktivnije tj sve manje će biti dana vama na odgajanje jer ne smiju pošto ih u serete
2014-04-11
Evo uvodi se temeljno vojno usavršavanje
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1021974
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1021974
2014-04-11
Škole postoje već odavno i one su najbolji dokaz da majke nisu sposobne odgajati djecu od sedam godina pa navišemortal-joint wrote:molim ovog ludova da se sabere i pazi što govori i misli o majkama tj ženama.... ako si ti ženski svijet u svojoj okolini dovodio u takvo stanje pronalazi greške u sebi.... ne u drugimaRayMabus wrote:U vrlo skoroj budućnosti djeca će se rano uzimati majkama i slati u vojne škole, muškarci preuzimaju njihov odgoj ONE NISU DOSTOJNE ODGAJANJA DJECE
Ja samo brutalno rušim feminističke mitova a ovo je jedan od tih tj majka i djete i nitko mi ovaj argument nemože pobiti jer onda trebamo ukinit škole pa neka ih one odgajaju same kad su tako SPOSOBNE
2014-04-11
Feminizam je izgurao muškarca i rekao mi žene smo naj
Ok
Ako si ti naj zašto postoje škole?
Pa zato šta si ti nesposobna
Jednostavno
Ok
Ako si ti naj zašto postoje škole?
Pa zato šta si ti nesposobna
Jednostavno
2014-04-11
Nek se muzevi pobrinu da zarade vise ako hoce da im zene budu doma.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa ne rađaju žene samo nediljon Isusa ti
Ne rađaju ali mora ostati vrijeme za obitelj.
Trinity-
2014-04-17
A šta ako muž umre?
2014-04-11
Ti si ziv i nesposoban zaraditi za sebe a ne za djecu. Kao i mnogi.
Trinity-
2014-04-17
Pa sad nemam djece da bih mogao ulaziti u raspravu jesam li ili nisam sposoban ih održavati (ne zarađivati nego održavati) no s obzirom na moju količinu nekretnina mislim da je moja sposobnost održavanja djece dok ne odrastu NE UPITNATriny wrote:Ti si ziv i nesposoban zaraditi za sebe a ne za djecu. Kao i mnogi.
2014-04-11
To šta ja mislim da se djeca prave iz ljubavi to tebe očito nezanima kao ni moje roditelje ni okolinu ni državu, vi mislite da smo mi bankomat, eto šta vi mislite o nama
Goni u pičku materinu, neka ti onaj tko ti ih je napravija financira a meni se skinite više s kurca
Goni u pičku materinu, neka ti onaj tko ti ih je napravija financira a meni se skinite više s kurca
2014-04-11
Cendras ko da imas pet godina.
Trinity-
2014-04-17
Pa necendram nego jednostavno idete mi više na kurac, muške gledate samo kroz prizmu bankomata, ma mrš u tri pičke materine višeTriny wrote:Cendras ko da imas pet godina.
2014-04-11
On radi ostali ne moraju doc na misu ako ne zeledebotoijusto wrote:govinda wrote:e sad, jel biskup protiv toga da samo trgovkinje ne rade nedeljom ili se to odnosi i na konobarice, zaposlene u kladionicama, sobarice u dubrovackim hotelima, kuharice u restoranima, cistacice, medicinske sestre, doktorice?
lako za doktorice/kuharice no hoce li on prestat isto radit nedjeljom , to mu udarni dan zetve...
trla baba lan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:
Pa sad nemam djece da bih mogao ulaziti u raspravu
eto vidiš, pokazalo se da si ti nesposoban i vlastitu obitelj zasnovati, nesposoban dijete napraviti
o odgoju ne treba ni raspravljati
immortal-
2014-04-16
Pričaš sa nečim šta se zove Asthar komanda, moja i tvoja razina u odgajaju novih naraštaja je kao da uspoređuješ slona i mrava, ja sam slonmortal-joint wrote:RayMabus wrote:
Pa sad nemam djece da bih mogao ulaziti u raspravu
eto vidiš, pokazalo se da si ti nesposoban i vlastitu obitelj zasnovati, nesposoban dijete napraviti
o odgoju ne treba ni raspravljati
2014-04-11
Riječ djeca pretvori u budući naraštaja a to ti znači um e sad kad smo to detektirali a ja sam specijalac za to
A tko si ti?
A tko si ti?
2014-04-11
Sad ćemo mi fino raspravljati malo pa ću te ismijat pred svima
Dakle ti imaš nagon, roditeljska ljubav i to
A jel nagon znanje?
Sad ti meni fino objasni kako ti sa nagonom budućem naraštaju možeš prenijeti znanje iz područja fizike a nisi profesor fizike?
Dakle ti imaš nagon, roditeljska ljubav i to
A jel nagon znanje?
Sad ti meni fino objasni kako ti sa nagonom budućem naraštaju možeš prenijeti znanje iz područja fizike a nisi profesor fizike?
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biskup Košić: svi koji bježe van su dezerteri
» Adelaidski biskup Greg O’Kelly: - Neću prijavljivati popove pedofile koji to priznaju na ispovjedi
» Nameću homoseksualizam
» Imperativ majčinstva muči čak i bogate i slavne
» rad nedjeljom
» Adelaidski biskup Greg O’Kelly: - Neću prijavljivati popove pedofile koji to priznaju na ispovjedi
» Nameću homoseksualizam
» Imperativ majčinstva muči čak i bogate i slavne
» rad nedjeljom
Page 2 of 3