Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Ajde? A s cim, mrkvom i ciklom ili soda bikarbon?Leviathan2 wrote:sve vrste kancera su izljeciveMadelaine wrote:kod nekih ljudi je zaista izljeciv.Leviathan2 wrote:stres u normalnim pa i ekstremnim situacijama zna biti koristan, medjutim kostantni stres u kojem ljudi danas zive je razoranMadelaine wrote:ne potcjenjujem negativnu moc stresa, samo smatram da nije 'krivac' za sve.Leviathan2 wrote:
koje, o stresu
pa i nije , osobno sam iskusio pocetkom 80ih godina u libanonu , 5 godina mi je trebalo da vratim zdravlje sto fizicko sto psihicko u normalu, sve zbog stresa,
medjutim sad mi je lako, znam kako stres zaobici
Dosta je stvar karaktera, ali i naucenih vjestina.
a inace smatram da rak nije bolest u smislu bolesti
i izljeciv je samo ljudi i dalje gase vatru benzinom
Neki nemaju sanse, na zalost.
Ne govorim ovisno o vrsti tumora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Kayo,okidac tumora je na genetskom nivou..u biti je to sve vrlo jednostavno..tkivo popizdi i pocne se nekontrolirano dijeliti i bujati,kako rekoh..
e sad,postoje olakotne i otezavajuce okolnosti..sve sto truje organizam,bio to nikotin,alkohol,masnoce,koji se taloze u organizmu,odnosno ti elementi,pa cak i koristan zivotni vitamin B12,u nekim vecim kolicinama,moze okinuti nastanak tumora..
Mesojedi koji jedu iskljucivo meso,su jako ceste mete tumora koji napada debelo crijevo..imah takvog susjeda..samo je meso htio jesti,nis povrce,a opet u povrcu imaju elementi koji sprecavaju nastanak tumora..idealana je neki balans..
e sad,postoje olakotne i otezavajuce okolnosti..sve sto truje organizam,bio to nikotin,alkohol,masnoce,koji se taloze u organizmu,odnosno ti elementi,pa cak i koristan zivotni vitamin B12,u nekim vecim kolicinama,moze okinuti nastanak tumora..
Mesojedi koji jedu iskljucivo meso,su jako ceste mete tumora koji napada debelo crijevo..imah takvog susjeda..samo je meso htio jesti,nis povrce,a opet u povrcu imaju elementi koji sprecavaju nastanak tumora..idealana je neki balans..
Guest- Guest
Zato Asthar komanda znakaja wrote:oni ne znaju zašto rak nastaje, da znaju onda bi znali kako ga zaustaviti. On nastane, oni ga odrežu, ozrače ili otruju i on se pojavi ponovo. U konačnici izgube bitku s vremenom, on se pojavljuje brze nego ga oni stignu uništiti ili na vise mjesta pa bi uništili i čovjeka .
Znaci oni miču posljedicu a ne znaju uzrok.
Sad ili je urota farm. industrije koja dobro živi od “ lijekova” ili su se ljudi proglupili pa ne mogu otkriti uzrok, nose bijele kute da bili važni a ne iz želje da nešto otkriju.
Pa onda seru o cigaretama, genetici, okolišu, svemiru i stresu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sestrinom pokojnom mačku,koji je umro prije 2 godine,doktori su na pregledu ustanovili tumor ispod jezika..tolikom brzinom je napredovao da je tumor doslovno kidao vene i tkivo ispod jezika..sirota zivotinja se napatila dok se nije utvrdilo sto je u pitanju..jeo je samo suhu macju hranu i one njihove konzerve..
Guest- Guest
Detaljnije
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2010/06/cancer.html?m=1
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2011/08/cell-phones-and-cancer.html?m=1
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2010/06/cancer.html?m=1
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2011/08/cell-phones-and-cancer.html?m=1
2014-04-11
Slomljeni dnk lanci
Ovdje vam je slika
https://rfclipart.com/broken-dna-chains-100374-vector-clipart.html
Kad vam po pucaju ovako ko na ovoj slici dnk lanci dolazi do urušavanja stanica a zatim i organizma
To vam je RAK
Ovdje vam je slika
Kad vam po pucaju ovako ko na ovoj slici dnk lanci dolazi do urušavanja stanica a zatim i organizma
To vam je RAK
2014-04-11
Sad kad znate šta je RAK
Očito kemoterapija nit odstranjivanje nema veze jer se radi o pucaju dnk lanaca a ne zaraznoj bolesti..
Da je zarazno prelazilo bi onda sa čovjeka na čovjeka očito
Očito kemoterapija nit odstranjivanje nema veze jer se radi o pucaju dnk lanaca a ne zaraznoj bolesti..
Da je zarazno prelazilo bi onda sa čovjeka na čovjeka očito
2014-04-11
Sad sam u komandnoj sobi intergakaktičkog broda, do mene je jedan mali zeleni, uhvatili smo ga i istegli mu uši da radi za nas, evo baš pričamo pitam ga Jesu ovi ljudi toliko glupi da misle da je to zarazna bolest pa se prenosi od stanice do stanice dakle čovjeka na čovjeka?
Kaže mali zeleni Gazda glupi su ko kurac
2014-04-11
jednostavno, kako sam se ja rjesio kamenca iz bubrega,Gnječ wrote:u vodi za piće ima toliko kalcijevog karbonata da su mi se u bubrezi stvorile sedrene barijere a u bešika imam osjećaj da su plitvička jezera. morat ću popit jedan calgon.
vrli doktori su mi preporucali operiranje pod hitno, naime roknulo me jednu noc da sam urlikao kao svinjce na kolinju,
na hitnoj su mi dali uputnicu za operiranjje, godinu dana poslije nema ni kamencica u bubrezima, ni traga, bez operacije
metoda je za vjerovali ili ne, permanentni magneti, nosio dvije plocice u onom pojasu za bubrege, i pio vodu koja je prolazila magnetni tretman, naravno ne uvijek jel nemos kojekud vuci magnete sa sobom
i dan danas mi se smiju radi toga, al kamenca nema
znam i ja :DRayMabus wrote:Zato Asthar komanda znakaja wrote:oni ne znaju zašto rak nastaje, da znaju onda bi znali kako ga zaustaviti. On nastane, oni ga odrežu, ozrače ili otruju i on se pojavi ponovo. U konačnici izgube bitku s vremenom, on se pojavljuje brze nego ga oni stignu uništiti ili na vise mjesta pa bi uništili i čovjeka .
Sad ili je urota farm. industrije koja dobro živi od “ lijekova” ili su se ljudi proglupili pa ne mogu otkriti uzrok, nose bijele kute da bili važni a ne iz želje da nešto otkriju.
oni znaju kako i zasto rak nastaje al nije cilj nikog izlijecit, nego zalijecitkaja wrote:oni ne znaju zašto rak nastaje, da znaju onda bi znali kako ga zaustaviti. On nastane, oni ga odrežu, ozrače ili otruju i on se pojavi ponovo. U konačnici izgube bitku s vremenom, on se pojavljuje brze nego ga oni stignu uništiti ili na vise mjesta pa bi uništili i čovjeka .
pare su u pitanju
Cia zna lijek za rak a to da znaju doktori nije točno jer brzo bi u svijetu lijek izašao jednosatavno hrpa kretena šta će školuje se za kemoterapiju pa eto sisa novce od debila, pošteno, kad si glup onda pošteno
2014-04-11
da san ja cia, i da iman lijek za rak,
jo bi ga prodovo i imo bi još i više šoldov plus prestiž.
jo bi ga prodovo i imo bi još i više šoldov plus prestiž.
2014-04-16
Nema veze šta sam ja vama sve objasnija vi ipak vjerujete diplomi i bijelim kutama
Vama da doktor kaže Baci se sa zgrade i to ćete koštati sto eura pola vas bi se bez razmišljanja bacili...
....ona druga bi razmišljala par dana jel sto eura puno...
.... pa bi onda došla platila i bacila se
Vama da doktor kaže Baci se sa zgrade i to ćete koštati sto eura pola vas bi se bez razmišljanja bacili...
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad sam u komandnoj sobi intergakaktičkog broda, do mene je jedan mali zeleni, uhvatili smo ga i istegli mu uši da radi za nas, evo baš pričamo pitam ga Jesu ovi ljudi toliko glupi da misle da je to zarazna bolest pa se prenosi od stanice do stanice dakle čovjeka na čovjeka?
2014-04-11
je, objasni si,RayMabus wrote:Nema veze šta sam ja vama sve objasnija vi ipak vjerujete diplomi i bijelim kutama
ali nisi dobro objasni:)
2014-04-16
Pa znaš šta ono... ljudi imaju nekog tko to ima pa onda kažu ja onako jednostavno objasnim i odgovor je Vidit ću ja sa doktorima... ovi ne znaju šta će pa kemoterapija..... nakon godinu dana ta osoba umre, plač tuga nevjerica kolutam očima moje saučešće a šta ću ti ja, ja sam ti objasnija, nije na meni oćeš razmišljati svojom glavomaben wrote:je, objasni si,RayMabus wrote:Nema veze šta sam ja vama sve objasnija vi ipak vjerujete diplomi i bijelim kutama
ali nisi dobro objasni:)
2014-04-11
pa znaju i doktori da je stvar u imunom sustavu. Najmodernije terapije u americi i idu u tom smjeru ali isto za sada bezuspjesno, jer jos uvijek imaju krivi pristup problemu. A i nemos ti ljecit rak nikakvim imunoterapijama ako su ti u organizmu natalozeni teski metali i kojesta drugo od godina hranjenja smecem. Moras prvo to pocistit a onda sve drugo. A sta ces...RayMabus wrote:Nema veze šta sam ja vama sve objasnija vi ipak vjerujete diplomi i bijelim kutama
Guest- Guest
kupi si destilator vode. I bas destilator, ne filter. Ja kad vidim sto ponekad ostane u mom destilatoru, ono uzas...Gnječ wrote:u vodi za piće ima toliko kalcijevog karbonata da su mi se u bubrezi stvorile sedrene barijere a u bešika imam osjećaj da su plitvička jezera. morat ću popit jedan calgon.
Guest- Guest
prezdervat se i opijat ko najgora svinja uz to pusit ko turcin i onda se cudit kad nagrabusish od raznoraznih rakova i tumora.sve jednom dodje na naplatu.stara kineska.ko se sportizira redovno, nepushi i neloce i pazi sta i koliko ubacuje u trbushinu neboji se bolesti...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
eh, malo ih je umjerenih rak pokupi...
2014-04-16
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sveti Leopold Mandić proglašen nebeskim zaštitnikom oboljelih od raka
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Porasla nezaposlenost u Hrvatskoj: 275.813 osoba bez posla
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Porasla nezaposlenost u Hrvatskoj: 275.813 osoba bez posla