ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 Empty Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...

Post by RayMabus 25/1/2018, 23:03

pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:zas bi ti sjebo longija :D
coek uziva, ne zali se i boli ga kurac za emancipaciju drzavu i poso
skoro pa savrsen zivot
Pa pao je u neku duovnu provaliju,omrtvio nacisto..pretvorit ce se u one indijske Yogije.. :clown
A inače bih trebao biti veseo životan itd itd itd jer eto sve je super cveta cveče cvrčci pjevaju muhe radosno slijeću na govno..
Imas nekretnine,imas love..zdrav si i jak..Koji qrc bi ti...tebi je samo dosadno..odi na Kruzer,pa 3 tjedna gonjaj pitjoke i zabavljaj se...nis tebi ne fali.. :cleanteeth
Imam određenih zdravstvenih problema čiji su simptomi vezani uz ovu temu

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 Empty Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...

Post by Guest 25/1/2018, 23:03

pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:A vis ti,WATERWISE imaju i prociscivace zraka..pametna stvar...

Pegla jesil jos ovdje?Imam pitanje.. :clown
ma tu sam
e super..dakle..Moram cesto koristiti onu slanu morsku vodu u onome špricalu za nos,jer mi se nos susi..grad nije neka teska industrija,ima termoelektranu,ali state-of the art,nema smrada niti zagadjenja,filteri svoje rade i kao i sprže sve toksicno...IPAK NESTO OSTAJE;jer ljudi to masovno koriste..
Odem dli u Slavoniju,to sranje mi ne treba...
Znas mozda,o cemu se radi?
mozda suhi zrak. Meni uvijek problem sa kasljanjem zimi kad je sezona grijanja. Sad imam neki jeftini ovlazivac zraka i u njega stavim vodu (destiliranu... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602 ) i to upalim, i ono, odma se simptomi smanje 90 %. To inace cesto kod tropskih zivotinja, da imaju problema sa suhim zrakom, a ja imam iguanu pa dosta znam o takvim stvarima. Tako mi i sinulo da je mozda u tome problem, i zaista je bio... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602
tja..radijatorom ako grijes,normalno da se susi zrak,no ovo je tijekom cijele godine,a klima je uzasna..u toku dana se promjeni 5 godisnjih doba,a ljeto je kratko i vrelo,dok su zime i ostali dio godine prilicno vlazni i usrani..
na radijator ruknem posudu sa vodom,i to je to..imam i isusivac vlage,jer ako sto ne podnosim,to je vlazan topao zrak,ili hladan..vlaga u zraku i ja se znojim kao svinjce...
A tko bi ha znao..
Iguana..legenda..vrlo impresivne živinke.. :clown
pre malo je posuda sa vodom. Nezz, mislim da u pet shopovima imas za kupit uredjaj za mjerenje vlaznosti zraka, nije ni skupo, pa kupis i izmjeris. Onda znas kakva ti je vlaga u prostoriji, pa probas to dizat ili spustat ovisno sto ti uredjaj pokaze, pa vidis kako ti je sa simptomoma. Mozda je ovo, mozda je nesto drugo, al ono, iskljucujes jedno po jedno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 23:03

uffff..zjebah se..gleda na sat na kompu 22,a pogledam na ostalo vrijeme 23.valja u krpe..ajte laku notj ekipa.. :offt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 23:05

Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
ma tu sam
e super..dakle..Moram cesto koristiti onu slanu morsku vodu u onome špricalu za nos,jer mi se nos susi..grad nije neka teska industrija,ima termoelektranu,ali state-of the art,nema smrada niti zagadjenja,filteri svoje rade i kao i sprže sve toksicno...IPAK NESTO OSTAJE;jer ljudi to masovno koriste..
Odem dli u Slavoniju,to sranje mi ne treba...
Znas mozda,o cemu se radi?
mozda suhi zrak. Meni uvijek problem sa kasljanjem zimi kad je sezona grijanja. Sad imam neki jeftini ovlazivac zraka i u njega stavim vodu (destiliranu... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602 ) i to upalim, i ono, odma se simptomi smanje 90 %. To inace cesto kod tropskih zivotinja, da imaju problema sa suhim zrakom, a ja imam iguanu pa dosta znam o takvim stvarima. Tako mi i sinulo da je mozda u tome problem, i zaista je bio... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602
tja..radijatorom ako grijes,normalno da se susi zrak,no ovo je tijekom cijele godine,a klima je uzasna..u toku dana se promjeni 5 godisnjih doba,a ljeto je kratko i vrelo,dok su zime i ostali dio godine prilicno vlazni i usrani..
na radijator ruknem posudu sa vodom,i to je to..imam i isusivac vlage,jer ako sto ne podnosim,to je vlazan topao zrak,ili hladan..vlaga u zraku i ja se znojim kao svinjce...
A tko bi ha znao..
Iguana..legenda..vrlo impresivne živinke.. :clown
pre malo je posuda sa vodom. Nezz, mislim da u pet shopovima imas za kupit uredjaj za mjerenje vlaznosti zraka, nije ni skupo, pa kupis i izmjeris. Onda znas kakva ti je vlaga u prostoriji, pa probas to dizat ili spustat ovisno sto ti uredjaj pokaze, pa vidis kako ti je sa simptomoma. Mozda je ovo, mozda je nesto drugo, al ono, iskljucujes jedno po jedno.
Da,treba to provjeriti..enivej,THX na savjetima..korisni su..ajd laku notj.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2018, 23:06

A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 23:10

RayMabus wrote:A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
a gle, i meni je ponekad  jako tesko naci razloga za biti ovdje, pa nemos od mene ocekivat neke bajne argumente... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602 

Najbolje sto ti mogu reci je da nas Bog ipak voli, i ako nista drugo treba vjerovati Njemu ako nemozes nicemu drogome...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2018, 23:27

Leteca Pegla wrote:
RayMabus wrote:A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
a gle, i meni je ponekad  jako tesko naci razloga za biti ovdje, pa nemos od mene ocekivat neke bajne argumente... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602 

Najbolje sto ti mogu reci je da nas Bog ipak voli, i ako nista drugo treba vjerovati Njemu ako nemozes nicemu drogome...
Imaš vojnika koji je poslan naprijed, težak teren, močvara, granate rokaju, svako daljnje napredovanje je nemoguće

Šta radiš?
.
Ideš naprijed i daješ signal vojsci da je prolaz siguran i prohodan

Povlačiš se na početni položaj i.....

Stižu helikopteri
.

Vratiti ću se ovamo

sa flotom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2018, 23:31

To je ono šta ja radim, imaš inkarnaciju i deinkarnaciju

Inkarnacija je slanje na teren, proboj nemoguć, povlačenje ubrzavanjem podsvjesno deinkatnacije da šta prije budem na početnom položaju i palim helikopter

Helikopter = flota Galakticke federacije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2018, 23:39

Masovni vanzemaljskih kontakt planeta oko vas koje su Gf.. 2070 godine

http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/09/massive-extraterrestrial-contact.html?m=1

Postoji nekoliko načina kako ja uspostavljam vlast i ako nemože nikako onda ćemo ovako DIREKTNO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2018, 00:22

RayMabus wrote:Masovni vanzemaljskih kontakt planeta oko vas koje su Gf.. 2070 godine

http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/09/massive-extraterrestrial-contact.html?m=1

Postoji nekoliko načina kako ja uspostavljam vlast i ako nemože nikako onda ćemo ovako DIREKTNO
Ma ja jos uvijek nezz sto ce ti vlast. To je puno posla i odgovornosti, zajebancija a i ko bi se htio baktat sa ljudima, pogotovo onima koji zele bit sluge. Ma pustis to sve da zivi svojim zivotom, a ti uzivas...ono sunce, more, eventualno malo povuces negdje nekoga za nos ili napravis malo benignog kaosa, cisto da ljudima i tebi ne bude dosadno i stas vise... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/1/2018, 00:58

Da uzmem ovoj glupoj rasi atomske dok se nisu uništili i onda pod direktnu kontrolu, veži konja gdje ja kažem.

Uostalom u zemlji zvana Amerika su se ukopali negativni vanzemaljci pa i sa njima malo direktno razgovora i noga u dupe odavde
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/1/2018, 01:01

Da točno netreba mi vlast, nisam ni mislio na to da ću ja to nešto nego ono što uvest red izbaciti govna odavde postavit pravila a Zemljani će imati svoju vlast za sebe, tu se nemješam.

Pojam vlasti za mene nije sličan vašem, netreba mi tron, ljudi vladaju, ja samo jašem okolo sa vojskom i ono jel sve ok treba li šta i to je to, ništa tron na planeti

Last edited by RayMabus on 26/1/2018, 01:07; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2018, 01:06

RayMabus wrote:Da uzmem ovoj glupoj rasi atomske dok se nisu uništili i onda pod direktnu kontrolu, veži konja gdje ja kažem.

Uostalom u zemlji zvana Amerika su se ukopali negativni vanzemaljci pa i sa njima malo direktno razgovora i noga u dupe odavde
Ma zar nisu ove atomske vec pod moratorijem od ovih nekih visih bica?... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602 

A za ove zle neke iz te amerike, da to treba maknut. Samo nemoj dopustiti da te otac lazi povuce za nos, ne zove se on otac lazi za bzvz, nemoj vjerovati da je jak koliko tvrdi, jer laze cim zine... Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje... - Page 10 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/1/2018, 01:13

Nemožeš biti zapovjednik tj bilo kakvi viši ćin u Gf i tron ili na bilo koji naćin imati udio il utjecaj na vođenje planete, to je zabranjeno i nema

Vlast kod mene ima drugo shvaćanje od planetarnog statičkog
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics