Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Imam određenih zdravstvenih problema čiji su simptomi vezani uz ovu temupismejker wrote:Imas nekretnine,imas love..zdrav si i jak..Koji qrc bi ti...tebi je samo dosadno..odi na Kruzer,pa 3 tjedna gonjaj pitjoke i zabavljaj se...nis tebi ne fali..RayMabus wrote:A inače bih trebao biti veseo životan itd itd itd jer eto sve je super cveta cveče cvrčci pjevaju muhe radosno slijeću na govno..pismejker wrote:Pa pao je u neku duovnu provaliju,omrtvio nacisto..pretvorit ce se u one indijske Yogije..Leviathan2 wrote:zas bi ti sjebo longija :D
coek uziva, ne zali se i boli ga kurac za emancipaciju drzavu i poso
skoro pa savrsen zivot
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
pre malo je posuda sa vodom. Nezz, mislim da u pet shopovima imas za kupit uredjaj za mjerenje vlaznosti zraka, nije ni skupo, pa kupis i izmjeris. Onda znas kakva ti je vlaga u prostoriji, pa probas to dizat ili spustat ovisno sto ti uredjaj pokaze, pa vidis kako ti je sa simptomoma. Mozda je ovo, mozda je nesto drugo, al ono, iskljucujes jedno po jedno.pismejker wrote:tja..radijatorom ako grijes,normalno da se susi zrak,no ovo je tijekom cijele godine,a klima je uzasna..u toku dana se promjeni 5 godisnjih doba,a ljeto je kratko i vrelo,dok su zime i ostali dio godine prilicno vlazni i usrani..Leteca Pegla wrote:mozda suhi zrak. Meni uvijek problem sa kasljanjem zimi kad je sezona grijanja. Sad imam neki jeftini ovlazivac zraka i u njega stavim vodu (destiliranu... ) i to upalim, i ono, odma se simptomi smanje 90 %. To inace cesto kod tropskih zivotinja, da imaju problema sa suhim zrakom, a ja imam iguanu pa dosta znam o takvim stvarima. Tako mi i sinulo da je mozda u tome problem, i zaista je bio...pismejker wrote:e super..dakle..Moram cesto koristiti onu slanu morsku vodu u onome špricalu za nos,jer mi se nos susi..grad nije neka teska industrija,ima termoelektranu,ali state-of the art,nema smrada niti zagadjenja,filteri svoje rade i kao i sprže sve toksicno...IPAK NESTO OSTAJE;jer ljudi to masovno koriste..Leteca Pegla wrote:ma tu sampismejker wrote:A vis ti,WATERWISE imaju i prociscivace zraka..pametna stvar...
Pegla jesil jos ovdje?Imam pitanje..
Odem dli u Slavoniju,to sranje mi ne treba...
Znas mozda,o cemu se radi?
na radijator ruknem posudu sa vodom,i to je to..imam i isusivac vlage,jer ako sto ne podnosim,to je vlazan topao zrak,ili hladan..vlaga u zraku i ja se znojim kao svinjce...
A tko bi ha znao..
Iguana..legenda..vrlo impresivne živinke..
Guest- Guest
uffff..zjebah se..gleda na sat na kompu 22,a pogledam na ostalo vrijeme 23.valja u krpe..ajte laku notj ekipa..
Guest- Guest
Da,treba to provjeriti..enivej,THX na savjetima..korisni su..ajd laku notj..Leteca Pegla wrote:pre malo je posuda sa vodom. Nezz, mislim da u pet shopovima imas za kupit uredjaj za mjerenje vlaznosti zraka, nije ni skupo, pa kupis i izmjeris. Onda znas kakva ti je vlaga u prostoriji, pa probas to dizat ili spustat ovisno sto ti uredjaj pokaze, pa vidis kako ti je sa simptomoma. Mozda je ovo, mozda je nesto drugo, al ono, iskljucujes jedno po jedno.pismejker wrote:tja..radijatorom ako grijes,normalno da se susi zrak,no ovo je tijekom cijele godine,a klima je uzasna..u toku dana se promjeni 5 godisnjih doba,a ljeto je kratko i vrelo,dok su zime i ostali dio godine prilicno vlazni i usrani..Leteca Pegla wrote:mozda suhi zrak. Meni uvijek problem sa kasljanjem zimi kad je sezona grijanja. Sad imam neki jeftini ovlazivac zraka i u njega stavim vodu (destiliranu... ) i to upalim, i ono, odma se simptomi smanje 90 %. To inace cesto kod tropskih zivotinja, da imaju problema sa suhim zrakom, a ja imam iguanu pa dosta znam o takvim stvarima. Tako mi i sinulo da je mozda u tome problem, i zaista je bio...pismejker wrote:e super..dakle..Moram cesto koristiti onu slanu morsku vodu u onome špricalu za nos,jer mi se nos susi..grad nije neka teska industrija,ima termoelektranu,ali state-of the art,nema smrada niti zagadjenja,filteri svoje rade i kao i sprže sve toksicno...IPAK NESTO OSTAJE;jer ljudi to masovno koriste..Leteca Pegla wrote:
ma tu sam
Odem dli u Slavoniju,to sranje mi ne treba...
Znas mozda,o cemu se radi?
na radijator ruknem posudu sa vodom,i to je to..imam i isusivac vlage,jer ako sto ne podnosim,to je vlazan topao zrak,ili hladan..vlaga u zraku i ja se znojim kao svinjce...
A tko bi ha znao..
Iguana..legenda..vrlo impresivne živinke..
Guest- Guest
A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
2014-04-11
a gle, i meni je ponekad jako tesko naci razloga za biti ovdje, pa nemos od mene ocekivat neke bajne argumente...RayMabus wrote:A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
Najbolje sto ti mogu reci je da nas Bog ipak voli, i ako nista drugo treba vjerovati Njemu ako nemozes nicemu drogome...
Guest- Guest
Imaš vojnika koji je poslan naprijed, težak teren, močvara, granate rokaju, svako daljnje napredovanje je nemogućeLeteca Pegla wrote:a gle, i meni je ponekad jako tesko naci razloga za biti ovdje, pa nemos od mene ocekivat neke bajne argumente...RayMabus wrote:A drveće sunce i zidovi nikad nisu bili razlog zašto sam se ja inkarnirao ovdje tako da ti argumenti nevrijede
Najbolje sto ti mogu reci je da nas Bog ipak voli, i ako nista drugo treba vjerovati Njemu ako nemozes nicemu drogome...
Šta radiš?
.
Ideš naprijed i daješ signal vojsci da je prolaz siguran i prohodan
Povlačiš se na početni položaj i.....
Stižu helikopteri
.
Vratiti ću se ovamo
sa flotom
2014-04-11
To je ono šta ja radim, imaš inkarnaciju i deinkarnaciju
Inkarnacija je slanje na teren, proboj nemoguć, povlačenje ubrzavanjem podsvjesno deinkatnacije da šta prije budem na početnom položaju i palim helikopter
Helikopter = flota Galakticke federacije
Inkarnacija je slanje na teren, proboj nemoguć, povlačenje ubrzavanjem podsvjesno deinkatnacije da šta prije budem na početnom položaju i palim helikopter
Helikopter = flota Galakticke federacije
2014-04-11
Masovni vanzemaljskih kontakt planeta oko vas koje su Gf.. 2070 godine
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/09/massive-extraterrestrial-contact.html?m=1
Postoji nekoliko načina kako ja uspostavljam vlast i ako nemože nikako onda ćemo ovako DIREKTNO
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/09/massive-extraterrestrial-contact.html?m=1
Postoji nekoliko načina kako ja uspostavljam vlast i ako nemože nikako onda ćemo ovako DIREKTNO
2014-04-11
Ma ja jos uvijek nezz sto ce ti vlast. To je puno posla i odgovornosti, zajebancija a i ko bi se htio baktat sa ljudima, pogotovo onima koji zele bit sluge. Ma pustis to sve da zivi svojim zivotom, a ti uzivas...ono sunce, more, eventualno malo povuces negdje nekoga za nos ili napravis malo benignog kaosa, cisto da ljudima i tebi ne bude dosadno i stas vise...RayMabus wrote:Masovni vanzemaljskih kontakt planeta oko vas koje su Gf.. 2070 godine
Guest- Guest
Da uzmem ovoj glupoj rasi atomske dok se nisu uništili i onda pod direktnu kontrolu, veži konja gdje ja kažem.
Uostalom u zemlji zvana Amerika su se ukopali negativni vanzemaljci pa i sa njima malo direktno razgovora i noga u dupe odavde
Uostalom u zemlji zvana Amerika su se ukopali negativni vanzemaljci pa i sa njima malo direktno razgovora i noga u dupe odavde
2014-04-11
Da točno netreba mi vlast, nisam ni mislio na to da ću ja to nešto nego ono što uvest red izbaciti govna odavde postavit pravila a Zemljani će imati svoju vlast za sebe, tu se nemješam.
Pojam vlasti za mene nije sličan vašem, netreba mi tron, ljudi vladaju, ja samo jašem okolo sa vojskom i ono jel sve ok treba li šta i to je to, ništa tron na planeti
Pojam vlasti za mene nije sličan vašem, netreba mi tron, ljudi vladaju, ja samo jašem okolo sa vojskom i ono jel sve ok treba li šta i to je to, ništa tron na planeti
Last edited by RayMabus on 26/1/2018, 01:07; edited 1 time in total
2014-04-11
Ma zar nisu ove atomske vec pod moratorijem od ovih nekih visih bica?...RayMabus wrote:Da uzmem ovoj glupoj rasi atomske dok se nisu uništili i onda pod direktnu kontrolu, veži konja gdje ja kažem.
A za ove zle neke iz te amerike, da to treba maknut. Samo nemoj dopustiti da te otac lazi povuce za nos, ne zove se on otac lazi za bzvz, nemoj vjerovati da je jak koliko tvrdi, jer laze cim zine...
Guest- Guest
Nemožeš biti zapovjednik tj bilo kakvi viši ćin u Gf i tron ili na bilo koji naćin imati udio il utjecaj na vođenje planete, to je zabranjeno i nema
Vlast kod mene ima drugo shvaćanje od planetarnog statičkog
Vlast kod mene ima drugo shvaćanje od planetarnog statičkog
2014-04-11
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sveti Leopold Mandić proglašen nebeskim zaštitnikom oboljelih od raka
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Porasla nezaposlenost u Hrvatskoj: 275.813 osoba bez posla
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih