Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Mogu vam ja to smiksat, ko onaj druid, treba mi samo sastojci
Rozi cvijet sa Himalaja
Korjen stabla Balboa iz Kenije
Kap vode iz jezera Tiki taka u Andama
Pet djevica
I jedna žlica vegete
Rozi cvijet sa Himalaja
Kap vode iz jezera Tiki taka u Andama
Pet djevica
I jedna žlica vegete
Last edited by RayMabus on 25/1/2018, 20:18; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
najveci uspjeh ce biti kad se popravi genetsko naslijedje, nece trebati ni pilule ni kurci ni palciRayMabus wrote:Otkriti će se lijek za rak tj eliksir mladosti
Za eliksir mladosti malo će se namučit jer još lunjaju, genom z4 je ključ, onda će nešto tu slučajno otkriti pa ćete prvo imat neki lijek koji pomaže pa će se to razvijati dodatno
.
Ima puno genetike i kemije dok se dođe do koncentrata toga u obliku pilule
covjek je savrsenstvo u svemiru, jedno od najmocnijih bica, i zato je sveden prevarom na to sto je sad, nivo zivotinje
Kap vode iz jezera Tiki taka u Adama
Pet djevica
I jedna žlica vegete
a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
mislim da su genetske predispozicije relevantnije nego sto govore. Kao i utjecaj iz okruzja kojim mi ne upravljamo.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Bolje pet djevica nego trčanje na deset kilometaramax123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
mislim da su genetske predispozicije relevantnije nego sto govore. Kao i utjecaj iz okruzja kojim mi ne upravljamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
2014-04-12
Leviathan2 wrote:tocno, misli su jedan od najmocnijih alata u covjekovom zdravljuYehudi wrote:vuksadinare wrote:
...sto jedemo..sto udisemo..sto pusimo..plus stres...i eto raka...mene svako malo supak boli..hemeroide imam to znam..ali lijecim to pa opet boli..i krvarim.
idem za nekoliko dana na komplet pregled frka me raka crijeva..
Truju nas to je jasno. RH sitnozubi jedu junkfood NAJGORE kvalitete u Europi.
Zato je i unšteno slavonsko mljekarstvo i poljoprivreda kako bi nam uvalili meso staro 10 god, megle u prahu i sl. sranja
No ima još nešto šta zasigurno izaziva bolesti pa i rak ....a to je STRES. Dugotrajni stres praćen emocijama
Vezano za to govorim ........ sve loše misli, osjećaji, mržnja koju netko sije............ vraća se poput bumeranga
i očito izlazi kroz razne organe..........bilo di, pa i na pakšu.
Kao terapiju preporučam opuštanje, mir i ljubav, pozitivne misli i dobra djela, malinovo ulje obilato, crno vino
Apsolutno. Dokaza tomu je masa jedna, od placebo efekta preko izlječenja kroz "molitvu", autosugestije,
spontanog izlječenja do "čuda"
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Madelaine wrote:reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
Pa i dici. A tu se u 99% radi o genetici
2014-04-20
svjestan sam ja toga,brat mi je umro sa 35 godina od ALS-a(guglaj).rak je macji kasalj spram iste.iako je on kao i sva nas troica brace zivio asketskim nacinom(maksimalno sportiziranje,zdrava ishrana)mene je kao sto vidis vec surovo popratio taj fenomen genetske predispozicije,i ja je ne negiram.ali ostaje cinjenica da je daleko najveci dio tumorskih oboljena proizvod nacina zivota(renja)..Madelaine wrote:reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
2015-10-28
da, tocno :'(Yehudi wrote:Madelaine wrote:reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
Pa i dici. A tu se u 99% radi o genetic
i
2014-04-12
zhao mi je bas :-( (max123 wrote:svjestan sam ja toga,brat mi je umro sa 35 godina od ALS-a(guglaj).rak je macji kasalj spram iste.iako je on kao i sva nas troica brace zivio asketskim nacinom(maksimalno sportiziranje,zdrava ishrana)mene je kao sto vidis vec surovo popratio taj fenomen genetske predispozicije,i ja je ne negiram.ali ostaje cinjenica da je daleko najveci dio tumorskih oboljena proizvod nacina zivota(renja)..Madelaine wrote:reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
2014-04-12
fala,ebiga,zivot...;)Madelaine wrote:zhao mi je bas :-( (max123 wrote:
svjestan sam ja toga,brat mi je umro sa 35 godina od ALS-a(guglaj).rak je macji kasalj spram iste.iako je on kao i sva nas troica brace zivio asketskim nacinom(maksimalno sportiziranje,zdrava ishrana)mene je kao sto vidis vec surovo popratio taj fenomen genetske predispozicije,i ja je ne negiram.ali ostaje cinjenica da je daleko najveci dio tumorskih oboljena proizvod nacina zivota(renja)..
2015-10-28
A, znam..najgore je sto svi skoro imamo u uzoj obitelji teske bolesti.
2014-04-12
RayMabus wrote:Bolje pet djevica nego trčanje na deset kilometaramax123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
Djevice su ok ali brale šta sam dvatriput najeba nemilo, odera lapo racku ( dobro da sam obrezan jer bi mi sve popucalo )
bio mi racku sav u ranama ko Orlović Pavle nakon Kosovske bitke
drugi dan ga uzela šitipu a kad sam svršio, ona se smije a iz usta joj curi sperma i krv.........horor
Ah ta mlados
2014-04-20
Pa djeca se danas uzasno hrane. Davati djeci koka kolu npr. bi trebalo biti zakonom zabranjeno, ono ko cigarete, zabrani do 18te. A to je samo jedna stvar koju djeca masovno konzumiraju, tako da i nije bas 99% genetika, manje (i to dosta manje po mojoj procjeni...)Yehudi wrote:Madelaine wrote:reci to onima koji nikad nisu pusili, pili, paze na svaki zalogaj, aktivni su, pa obole od teskih bolesti..ne samo od raka.max123 wrote:a ja sam siguran da prenaglasavanje "genetske predispozicije"koriste mahom ljudi koji svoju lijenost i lagodnost opravdavaju.jebiga,lagodnije je poslije posla zalec na kauc nego obuc tenisice i odtrcat 10-ak kilometara...Madelaine wrote:
Pa i dici. A tu se u 99% radi o genetici
Last edited by Leteca Pegla on 25/1/2018, 21:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
da,nazalost.ali bas zbog tih zivotnih tragedija spoznajemo koliko je zivot jedno svakodnevno cudo,barem na trenutke i to one tihe..Madelaine wrote:A, znam..najgore je sto svi skoro imamo u uzoj obitelji teske bolesti.
2015-10-28
cudan neki dar..za sretne i tuzne trenutke...sve u jednom..max123 wrote:da,nazalost.ali bas zbog tih zivotnih tragedija spoznajemo koliko je zivot jedno svakodnevno cudo,barem na trenutke i to one tihe..Madelaine wrote:A, znam..najgore je sto svi skoro imamo u uzoj obitelji teske bolesti.
2014-04-12
sve u jednom,jer jedno bez drugog ne funkcionira.kako biti sretan ako nisi u jednom trenutku bio ono drugo..Madelaine wrote:cudan neki dar..za sretne i tuzne trenutke...sve u jednom..max123 wrote:da,nazalost.ali bas zbog tih zivotnih tragedija spoznajemo koliko je zivot jedno svakodnevno cudo,barem na trenutke i to one tihe..Madelaine wrote:A, znam..najgore je sto svi skoro imamo u uzoj obitelji teske bolesti.
2015-10-28
da, istina, samo sto teski trenutci nemaju kraja, barem mi tako osjecamo, a sretni prodju u hipu i cijeli zivot ih se samo prisjecamo...max123 wrote:sve u jednom,jer jedno bez drugog ne funkcionira.kako biti sretan ako nisi u jednom trenutku bio ono drugo..Madelaine wrote:cudan neki dar..za sretne i tuzne trenutke...sve u jednom..max123 wrote:da,nazalost.ali bas zbog tih zivotnih tragedija spoznajemo koliko je zivot jedno svakodnevno cudo,barem na trenutke i to one tihe..Madelaine wrote:A, znam..najgore je sto svi skoro imamo u uzoj obitelji teske bolesti.
2014-04-12
bolje zivjeti 100 godina kao Lav,nego 1000 kao Ofca...ipak,ovo sto Pegla preporucila,nije lose..
https://www.eko365.si/destilator-vode-nautilus.html
LOG
PrevNext
DESTILATOR WATER NAUTILUS
Be the first to evaluate this item
Destilator water 'Nautilus' is ideal for getting clean, healthy water in a variety of health purposes, but also for the maintenance of the household and work devices.
Availability: In stock
399,00 €
SEND TO A FRIEND
Colossians:
Destilator water 'Nautilus' removes from water all harmful substances that can freely drink safe water. Distillation is in principle very similar relative to the cycle in nature, which consists of evaporation and liquefaction.
As with most destilatorjev, also in destilatorju 'Nautilus' water after the end of the steam distillation can flow even through the ogleni filter, which provides optimal prečiščenost. The fan is activated only after twenty minutes of operation of the device, so the energy more effective. The device is automatically deactivated when treated 3,78 l of water. In addition, you will save money because you will not need to buy expensive water in plastic bottles. Also the carrying of heavy packages plastic bottles you can forget it. Buy destilatorja water would be required to reimburse not later than one year. Enjoy the pure water from the first day onwards!
Distilled water is used everywhere – not only for homes, but also in chemical laboratories and pharmacies, with her charged automotive batteries and many others.
Technical data:
[size]
Water from the tap may contain many impurities, among other things:
[/size]
[size]
Filter plumbing water destilatorjem water 'Nautilus' can reduce the amount of these impurities and improve the taste of the water.
The resulting distilled water is as soft as deževnica, so you will not have more problems with the picking lime in the kitchen appliances, but also the tea would be much okusnejši. Irons, for example, generally have a longer life if you charge the battery with distilled water.
This destilatorja not need to consist of or to install and requires no plumbing connections. Just fill the pot with water from the tap, press the power button and soon you will enjoy an extremely clean and osvežujoči the water, as you haven't drank.
[/size]
https://www.eko365.si/destilator-vode-nautilus.html
- Home /
- DESTILATOR WATER NAUTILUS
[url=tel:059021700][/url]
E-NEWS
When logging on to e-news you receive permanent access to our booklets with recipes.LOG
PrevNext
DESTILATOR WATER NAUTILUS
Be the first to evaluate this item
Destilator water 'Nautilus' is ideal for getting clean, healthy water in a variety of health purposes, but also for the maintenance of the household and work devices.
Availability: In stock
399,00 €
- ADD TO THE LIST OF DESIRE
- ADD TO COMPARE
SEND TO A FRIEND
Colossians:
IN THE CART
- DETAILS OF THE ITEM
- ADDITIONAL INFORMATION
- REVIEWS
- TAGS OF THE ITEM
Destilator water 'Nautilus' removes from water all harmful substances that can freely drink safe water. Distillation is in principle very similar relative to the cycle in nature, which consists of evaporation and liquefaction.
As with most destilatorjev, also in destilatorju 'Nautilus' water after the end of the steam distillation can flow even through the ogleni filter, which provides optimal prečiščenost. The fan is activated only after twenty minutes of operation of the device, so the energy more effective. The device is automatically deactivated when treated 3,78 l of water. In addition, you will save money because you will not need to buy expensive water in plastic bottles. Also the carrying of heavy packages plastic bottles you can forget it. Buy destilatorja water would be required to reimburse not later than one year. Enjoy the pure water from the first day onwards!
Distilled water is used everywhere – not only for homes, but also in chemical laboratories and pharmacies, with her charged automotive batteries and many others.
Technical data:
- removable the boiling container, plastic
- refuse collection container for water (BPA-free)
- maximum capacity: 18,9 litres a day
- dimensions: 410 x 380 x 240 mm
- weight: 4.5 kg
- power: 750 W
- a two years warranty
[size]
Water from the tap may contain many impurities, among other things:
[/size]
- chlorine and its by-products
- fluorine
- pesticides
- artificial fertilizers (e.g. nitrates)
- heavy metals
- petroleum products
- dioxins
- radioactive substances (e.g. radium)
- micro-organisms (bacteria/fungus/zajedalce)
[size]
Filter plumbing water destilatorjem water 'Nautilus' can reduce the amount of these impurities and improve the taste of the water.
The resulting distilled water is as soft as deževnica, so you will not have more problems with the picking lime in the kitchen appliances, but also the tea would be much okusnejši. Irons, for example, generally have a longer life if you charge the battery with distilled water.
This destilatorja not need to consist of or to install and requires no plumbing connections. Just fill the pot with water from the tap, press the power button and soon you will enjoy an extremely clean and osvežujoči the water, as you haven't drank.
[/size]
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:zaboravio si i deci rakije od drijenjka :DRayMabus wrote:Mogu vam ja to smiksat, ko onaj druid, treba mi samo sastojci
Rozi cvijet sa Himalaja
Kap vode iz jezera Tiki taka u Adama
Pet djevica
I jedna žlica vegete
2014-04-20
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sveti Leopold Mandić proglašen nebeskim zaštitnikom oboljelih od raka
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća