Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
neprijatelju, :PMadelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
Iz ovog upisa se dade razabrati da si ti pušač.
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
Totenkopf wrote:Ja bi pijeftinio šišanje na 5 kuna...Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
2014-04-11
Totenkopf wrote:Nisu ti se sviđali mornari dakle, pa si pokušao s curama?crvenkasti wrote:Sjećam se prije, ono, kad bih poljubio curu koja puši, ono, bljak, ko da sam mornara poljubio.
hm...jebote onda sto godina imas...jastreb u mirovini sa 45 i baustelira..hm..hm koje su mulje ovdje...a najveci izgleda antifasisti navodno..Leviathan2 wrote:ne, puna zasluzena pemzijavuksadinare wrote:u mirovini si?..pa jebote led i ti ono 'invalidska'..a tu brojis..Leviathan2 wrote:aha, ja i moj prijatelj gigi smo na bausteli bili budale, manijaci teoreticari urote i slicni nazivi
jel ne jedemo svasta i jel propovjedamo cim ciscu prehranu
eno, svi probleme sa zdravljem a ja i gigi mozemo izletit uzbrdo 5 kilometara bez da se zapushemo, a oba krdzimo po kutiju cigareta dnevno
i mozemo cjeli dan lopatat bez da nas sutra boli kicma
meni kazu da lazem kad izjavim da sam u pemziji i da mi je to posao za onako, aj da me zene ne kolju
imam cak i 2 godine viska
radim kao pemzioner i na tetrijeb macka tetrijeb vrdam da mi placa ne ometa normalnu isplatu pemzija, koristim neke zakone koji su na raspolaganju :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to u Hrvatskoj..vama vani je vec odavno toliko, negdje i skuplje..:-DLeviathan2 wrote:neprijatelju, :PMadelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
2014-04-12
Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
100.
darth_vader-
2014-04-17
Totenkopf wrote:Nisu ti se sviđali mornari dakle, pa si pokušao s curama?crvenkasti wrote:Sjećam se prije, ono, kad bih poljubio curu koja puši, ono, bljak, ko da sam mornara poljubio.
darth_vader-
2014-04-17
ja bih poslala sve fiskale na javne radove: besplatno savjetovanje i zastupanje sirotinjeTotenkopf wrote:Ja bi pijeftinio šišanje na 5 kuna...Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
:-P
2014-04-12
To je od stresa, duvan sam po sebi nije toliki faktor, stres te pokosi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
Kad kažeš pušaču da su cigarete otrov, to je njihova priča: otrov je i hrana, zrak i voda.
crvenkasti-
2014-04-17
pa da..a, ne navodna sirotinja i socijalni slucajevi, a dnevno toliko za cigarete daju.jasambrend wrote:Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
100.
2014-04-12
otrov je sve, samo pusit ne moram.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
Kad kažeš pušaču da su cigarete otrov, to je njihova priča: otrov je i hrana, zrak i voda.
2014-04-12
10 godina sam u pemziji,vuksadinare wrote:hm...jebote onda sto godina imas...jastreb u mirovini sa 45 i baustelira..hm..hm koje su mulje ovdje...a najveci izgleda antifasisti navodno..Leviathan2 wrote:ne, puna zasluzena pemzijavuksadinare wrote:u mirovini si?..pa jebote led i ti ono 'invalidska'..a tu brojis..Leviathan2 wrote:aha, ja i moj prijatelj gigi smo na bausteli bili budale, manijaci teoreticari urote i slicni nazivi
jel ne jedemo svasta i jel propovjedamo cim ciscu prehranu
eno, svi probleme sa zdravljem a ja i gigi mozemo izletit uzbrdo 5 kilometara bez da se zapushemo, a oba krdzimo po kutiju cigareta dnevno
i mozemo cjeli dan lopatat bez da nas sutra boli kicma
meni kazu da lazem kad izjavim da sam u pemziji i da mi je to posao za onako, aj da me zene ne kolju
imam cak i 2 godine viska
radim kao pemzioner i na tetrijeb macka tetrijeb vrdam da mi placa ne ometa normalnu isplatu pemzija, koristim neke zakone koji su na raspolaganju :D
a godine,
jbte, ima ih, eo sad u 2 mjesecu mi se unuk zeni, morem ti reci da postajem svjestan da sam star
Madelaine wrote:otrov je sve, samo pusit ne moram.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
i ja im to kažem, al ne vrijedi ništa
crvenkasti-
2014-04-17
to je izluzena doktorska spika kad ne znaju sto ce reci.RayMabus wrote:To je od stresa, duvan sam po sebi nije toliki faktor, stres te pokosi
2014-04-12
svatko za se neka odlucuje.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:otrov je sve, samo pusit ne moram.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:
i ja im to kažem, al ne vrijedi ništa
2014-04-12
I stres se može vrlo lako otkloniti, samo ako čovjek to želi.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni, eo ja sam pusac od svoje 16 godine, jos ziv, jos mogu 5 km otrcat u ful trku, jos mogu lopatat 12 sati bez da kazem jojcrvenkasti wrote:Madelaine wrote:Nisam. To se podrazumijeva pa ni ne spominjem. Osobno bih poskupjela cigarete na 50 kn.crvenkasti wrote:Madelaine wrote:Genetske predispozicije i utjecaj iz okruzja: voda, zrak, zemlja, hrana..'ko zna koliko Splicane i ova sanacija Karepovca truje, koliko nas je prosloljetni pozar otrovao, koliko je voda tekuca pitka vise uopce, etc, etc.
a posto sam radio svuda, vidio sam kak se proizvodi hrana i mogu ti reci da je daleko veci otrov hrana i kojekavi napici od cigareta
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
koje, o stresuMadelaine wrote:to je izluzena doktorska spika kad ne znaju sto ce reci.RayMabus wrote:To je od stresa, duvan sam po sebi nije toliki faktor, stres te pokosi
pa i nije , osobno sam iskusio pocetkom 80ih godina u libanonu , 5 godina mi je trebalo da vratim zdravlje sto fizicko sto psihicko u normalu, sve zbog stresa,
medjutim sad mi je lako, znam kako stres zaobici
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Porasla nezaposlenost u Hrvatskoj: 275.813 osoba bez posla
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
» Migranti sa sobom donijeli malariju u BiH, raste broj oboljelih
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Porasla nezaposlenost u Hrvatskoj: 275.813 osoba bez posla
» U Hrvatskoj od 2011. broj katolčadi pao za 639.000
Page 2 of 10